04.11.2012 - Дербито на Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

100 години 100

Re: 04.11.2012 - Дербито на Пловдив

Мнениеот 100 години 100 » 04 ное 2012 18:19

kubik написа:
El_Brujo написа:Съдийско хиксче за локото. Още първата минута спестен червен.

смазани на терена ,смазани на трибуните .що е то ? Сдружение ботевЪ :mrgreen:

Ами не знам. На централната трибуна се чуваше как 1800 надпяват цял стадион ;) Освен това на същата централна един олигофрен в черно-червена фланелка за малко щеше да си събира зъбките. Размина му се.А на терена? На терена бяхте мишоци, докато Тодоров не реши, че ЦСКА трябва да излезне на 3-то място. Не вървиш.
slabia_forever

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 04 ное 2012 18:24

100 години 100 написа:
kubik написа:
El_Brujo написа:Съдийско хиксче за локото. Още първата минута спестен червен.

смазани на терена ,смазани на трибуните .що е то ? Сдружение ботевЪ :mrgreen:

Ами не знам. На централната трибуна се чуваше как 1800 надпяват цял стадион ;) Освен това на същата централна един олигофрен в черно-червена фланелка за малко щеше да си събира зъбките. Размина му се.А на терена? На терена бяхте мишоци, докато Тодоров не реши, че ЦСКА трябва да излезне на 3-то място. Не вървиш.

Така щеше да си събира зъбките ,както Трибуна Спортклуб щеше да е с ваши фенове .

Къде бяха хилядите в жАлто на Трибуна Спортклуб ?
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Vict0ry
Контакти:

Мнениеот Vict0ry » 04 ное 2012 18:27

Ае вие чухте ли агитката на Ботев?Аз на стадиона грам не ги чух!Иначе изпуснахме ги....от както изкараха тоз Виера(изключително добър футболист)Ботев бяха кръгла нула!Той трябваше да излезе още преди полувремето,но....Немога да ви разбера жълтурчета и двата жълти картони бяха нарисувани,защо на черното казвате бяло?Всички видяха,че ви надпяхме,надиграхме,хореографията ни беше по-добра,във всичко бяхме по-добри.Жалко,че ви изпуснахме,но с този отбор,които имаме си е постижение!Виера и Тошко Неделев играха,а този Цветков освен с талибанската си прическа с друго не се забеляза на терена.Чесно казано мислех,че сте по-добри,но явно всичко е един голям балон,който беше спукан!

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 04 ное 2012 18:36

ахаххаахах единия бил чул как 1800 ни ''надпяли''!?!?! Как го чувате това мълчание, аз не знам... :oops: Хилядите на Спортклубъ ги видехме, а това че ти си бил сам на централната и '' 1 щял да си събира зъбките'' вече показва какъв промит мозък си... и откъде я вадите тази сила за спорове, като сте унизени, не знам! Ама верно като си дошъл да гледаш мач, а не да подкрепяш отбора си, кипиш после от енергия, капиш? И сега сте на трето място... не ми се мисли ако ние бяхме на вашата позиция какво мазало щеше да е :twisted: :twisted:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 04 ное 2012 18:37

Дали мачът ще го има качен някъде в нета? :?

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 04 ное 2012 18:39

motoem930 написа:
Vict0ry написа:Ае вие чухте ли агитката на Ботев?Аз на стадиона грам не ги чух!Иначе изпуснахме ги....от както изкараха тоз Виера(изключително добър футболист)Ботев бяха кръгла нула!Той трябваше да излезе още преди полувремето,но....Немога да ви разбера жълтурчета и двата жълти картони бяха нарисувани,защо на черното казвате бяло?Всички видяха,че ви надпяхме,надиграхме,хореографията ни беше по-добра,във всичко бяхме по-добри.Жалко,че ви изпуснахме,но с този отбор,които имаме си е постижение!Виера и Тошко Неделев играха,а този Цветков освен с талибанската си прическа с друго не се забеляза на терена.Чесно казано мислех,че сте по-добри,но явно всичко е един голям балон,който беше спукан!

абе капацитет , защо не казваш за другите наши претенции (примерно за първия фал в мача)

Първия фал не беше ли и първия картон на изгонения? Абсолютно редовни картони. При спиране на скоростна атака в близост до наказателното по опасен за опонента начин се дава жълт картон, не виждам за какво претендирате.

Добър мач се получи. Голмайстора ви е страшно добър, не му знам името. Имахме и ние свойте шансове, но не успяхме да реализираме всичките. Мисля, че 2:2 е един резонен резултат спрямо видяното.

За атмосферата няма какво да се каже. 30 минути преди да почне мача стадиона беше вече препълнен. Бяха пуснати и допълнитени билети, но това не промени факта, че имаше хиляди неуспяли да си закупят. Невероятна хореография от наша страна и яко викане през целия мач.

Безапелационно доказахме, че това е дерби номер 1 на България.

Потребителски аватар
motoem930
Контакти:

Мнениеот motoem930 » 04 ное 2012 18:42

wannabe написа:ахаххаахах единия бил чул как 1800 ни ''надпяли''!?!?! Как го чувате това мълчание, аз не знам... :oops: Хилядите на Спортклубъ ги видехме, а това че ти си бил сам на централната и '' 1 щял да си събира зъбките'' вече показва какъв промит мозък си... и откъде я вадите тази сила за спорове, като сте унизени, не знам! Ама верно като си дошъл да гледаш мач, а не да подкрепяш отбора си, кипиш после от енергия, капиш? И сега сте на трето място... не ми се мисли ако ние бяхме на вашата позиция какво мазало щеше да е :twisted: :twisted:

абе хора , наистина май този хикс го приемате като победа. И моля ти се, то се видя как си подкрепяте отбора като стана 2-1(6000 мълчат като пукали) , затова моля те замълчи и ти

Потребителски аватар
motoem930
Контакти:

Мнениеот motoem930 » 04 ное 2012 18:45

Arto написа:
motoem930 написа:
Vict0ry написа:Ае вие чухте ли агитката на Ботев?Аз на стадиона грам не ги чух!Иначе изпуснахме ги....от както изкараха тоз Виера(изключително добър футболист)Ботев бяха кръгла нула!Той трябваше да излезе още преди полувремето,но....Немога да ви разбера жълтурчета и двата жълти картони бяха нарисувани,защо на черното казвате бяло?Всички видяха,че ви надпяхме,надиграхме,хореографията ни беше по-добра,във всичко бяхме по-добри.Жалко,че ви изпуснахме,но с този отбор,които имаме си е постижение!Виера и Тошко Неделев играха,а този Цветков освен с талибанската си прическа с друго не се забеляза на терена.Чесно казано мислех,че сте по-добри,но явно всичко е един голям балон,който беше спукан!

абе капацитет , защо не казваш за другите наши претенции (примерно за първия фал в мача)

Първия фал не беше ли и първия картон на изгонения? Абсолютно редовни картони. При спиране на скоростна атака в близост до наказателното по опасен за опонента начин се дава жълт картон, не виждам за какво претендирате.

Добър мач се получи. Голмайстора ви е страшно добър, не му знам името. Имахме и ние свойте шансове, но не успяхме да реализираме всичките. Мисля, че 2:2 е един резонен резултат спрямо видяното.

За атмосферата няма какво да се каже. 30 минути преди да почне мача стадиона беше вече препълнен. Бяха пуснати и допълнитени билети, но това не промени факта, че имаше хиляди неуспяли да си закупят. Невероятна хореография от наша страна и яко викане през целия мач.

Безапелационно доказахме, че това е дерби номер 1 на България.

само това прочетох и ми стана ясен колко си гледал и мача. Виж за последното си много прав мен

nakito18
Контакти:

Мнениеот nakito18 » 04 ное 2012 18:49

При 1:2 всички зрители на ТВ7 чуваха една уредба, която подканваше 7000 да запеят, но уви не се получаваше. В тези минути 1800 фенове надвикаха 4 пъти повече привърженици. Особено показателно беше минута преди изравнителния гол на Локомотив. От уредбата се чуваше "Чико ще прегърне х*я ми и след малко мощно изригване Вива канари".

Потребителски аватар
jia80
Контакти:

Мнениеот jia80 » 04 ное 2012 18:55

Tommi написа:
MORSKI написа:То много неща са се наложили, но са грешни ;) Това е едно о тях.

Ето какво казва Българският тълковен речник по въпроса:
Провинция - мн. провинции, ж. 1. Административно-териториална единица в някои държави; област. 2. Само ед. Населено място в страната извън столицата. // прил. провинциален, провинцална, провинциално, мн. провинциални.

Явно не е е съвсем грешно. ;)

абе ти луд ли си бе човек,стига с тези глупосто
само локо пловдив

Върни се в “Локо Пловдив”