Мнениеот harka1914 » 04 ное 2012 18:07
Ей мрънкачи, вече взехте яко да омръзвате, като не ви харесват нещата събирайте се и заедно пишете една декларация където си излейте мъката и я адресирайте до ръководството, к'во мрънкате като недокатени пи*ки по форумите, постоянно. Да и на мен не ми харесва играта на отбора и аз бих искал Цветков и Калво да бяха останали, и аз искам Херо за терньор и Батков да се пръждосва от Левски със скоростта на светлината, но между желанията ни и реалностите има голяма разлика. След 3 години суша и постоянна деградация и упадък в спортно-технически план - ерата Гонзо, сега повече от всичко са ни нужни победи, защото за да се изгради стил на красива за окото и ефективна игра, особено с участието на доста юноши, както повечето от вас искате, е нужно много време(поне 2 години) и спокойствие. Спокойствие в Левски никога не е имало, а времето го изхаби Некадърника(цели 3 години), школата я съсипаха, така че какви юноши сънувате, като оттам нищо качествено не излиза, бахти и разбирачите. Другият начи да се изгради отбор за кратко време, който да играе красив и успешен футбол е с много пари, с каквито Левски не разполага. Не разбирате ли, че в момента ако не са руснаците, сме загинали, Мустака е олигофрен, измамник и няма пукнат лев, а новите спонсори искат победи и успехи. Ако не знаете спонсорският договор с ВТБ изтича до след Нова Година и не се знае дали ще се подпише нов, така че преди да квалифицирате Илиян като страхливец и да мелите като латерни: юноши,юноши.юноши, се замислете при какви условия работи той и какво се изисква от него, опитайте се да си представите какво е да се работи по такова огромно напрежение и тогава говорете. Аман от лаладжий и "разбирачи".
Последна промяна от
harka1914 на 04 ное 2012 18:09, променено общо 1 път.