Миньор Перник - Левски София | 04.11.2012г. | 13:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Fabrizio Ravanelli
Контакти:

Re: Миньор Перник - Левски София | 04.11.2012г. | 13:30

Мнениеот Fabrizio Ravanelli » 04 ное 2012 18:06

zlobul написа:бравос ........невероятна игра . Тоньо е превърнал Левски в барселона :))) .
Празнувайте левскари . Имаме си невероятен президент и още по невероятен изпълнителен директор.

ПП: Бай Иван (Иван Цветков) е прав ...нека закриват шампионата .Просто няма смисъл повече.

Къ неа смисал, ми нацуналите, ми... Гаджев, къ ши съ прудъди тоз брадът пущиняк :) :) :) ...
“Този, който знае истината и не я изказва гласно е мизерен страхливец“ ЮЛИУС ЩРАЙХЕР
"... Иначе народът би казал: Щом бай Илия не издържа, какво остава за нас! А народът не заслужава да го превръщат в стадо прасета!!! " ИЛИЯ МИНЕВ - СБНЛ

Потребителски аватар
harka1914
Контакти:

Мнениеот harka1914 » 04 ное 2012 18:07

Ей мрънкачи, вече взехте яко да омръзвате, като не ви харесват нещата събирайте се и заедно пишете една декларация където си излейте мъката и я адресирайте до ръководството, к'во мрънкате като недокатени пи*ки по форумите, постоянно. Да и на мен не ми харесва играта на отбора и аз бих искал Цветков и Калво да бяха останали, и аз искам Херо за терньор и Батков да се пръждосва от Левски със скоростта на светлината, но между желанията ни и реалностите има голяма разлика. След 3 години суша и постоянна деградация и упадък в спортно-технически план - ерата Гонзо, сега повече от всичко са ни нужни победи, защото за да се изгради стил на красива за окото и ефективна игра, особено с участието на доста юноши, както повечето от вас искате, е нужно много време(поне 2 години) и спокойствие. Спокойствие в Левски никога не е имало, а времето го изхаби Некадърника(цели 3 години), школата я съсипаха, така че какви юноши сънувате, като оттам нищо качествено не излиза, бахти и разбирачите. Другият начи да се изгради отбор за кратко време, който да играе красив и успешен футбол е с много пари, с каквито Левски не разполага. Не разбирате ли, че в момента ако не са руснаците, сме загинали, Мустака е олигофрен, измамник и няма пукнат лев, а новите спонсори искат победи и успехи. Ако не знаете спонсорският договор с ВТБ изтича до след Нова Година и не се знае дали ще се подпише нов, така че преди да квалифицирате Илиян като страхливец и да мелите като латерни: юноши,юноши.юноши, се замислете при какви условия работи той и какво се изисква от него, опитайте се да си представите какво е да се работи по такова огромно напрежение и тогава говорете. Аман от лаладжий и "разбирачи".
Последна промяна от harka1914 на 04 ное 2012 18:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 04 ное 2012 18:09

harka1914 написа:Ей мрънкачи, вече взехте яко да омръзвате, като не ви харесват нещата събирайте се и заедно пишете една декларация където си излейте мъката и я адресирайте до ръководството, к'во мрънкате като недокатени пи*ки по форумите, постоянно. Да и на мен не ми харесва играта на отбора и аз бих искал Цветков и Калво да бяха останали, и аз искам Херо за терньор и Батков да се пръждосва от Левски със скоростта на светлината, но между желанията ни и реалностите има голяма разлика. След 3 години суша и постоянна деградация и упадък в спортно-технически план - ерата Гонзо, сега повече от всичко са ни нужни победи, защото за да се изгради стил на красива за окото и ефективна игра, особено с участието на доста юноши, както повечето от вас искате, е нужно много време и спокойствие. Спокойствие в Левски никога не е имало, а времето го изхаби Некадърника(цели 3 години), школата я съсипаха, така че какви юноши сънувате, като оттам нищо качествено не излиза, бахти и разбирачите. Другият начи да се изгради отбор за кратко време, който да играе красив и успешен футбол е с много пари, с каквито Левски не разполага. Не разбирате ли, че в момента ако не са руснаците, сме загинали, Мустака е олигофрен, измамник и няма пукнат лев, а новите спонсори искат победи и успехи. Ако не знаете спонсорският договор с ВТБ изтича до след Нова Година и не се знае дали ще се подпише нов, така че преди да квалифицирате Илиян като страхливец и да мелите като латерни: юноши,юноши.юноши, се замислете при какви условия работи той и какво се изисква от него, опитайте се да си представите какво е да се работи по такова огромно напрежение и тогава говорете. Аман от лаладжий и "разбирачи".

Евала ! ;)
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Fabrizio Ravanelli
Контакти:

Мнениеот Fabrizio Ravanelli » 04 ное 2012 18:16

harka1914 написа:Ей мрънкачи, вече взехте яко да омръзвате, като не ви харесват нещата събирайте се и заедно пишете една декларация където си излейте мъката и я адресирайте до ръководството, к'во мрънкате като недокатени пи*ки по форумите, постоянно. Да и на мен не ми харесва играта на отбора и аз бих искал Цветков и Калво да бяха останали, и аз искам Херо за терньор и Батков да се пръждосва от Левски със скоростта на светлината, но между желанията ни и реалностите има голяма разлика. След 3 години суша и постоянна деградация и упадък в спортно-технически план - ерата Гонзо, сега повече от всичко са ни нужни победи, защото за да се изгради стил на красива за окото и ефективна игра, особено с участието на доста юноши, както повечето от вас искате, е нужно много време(поне 2 години) и спокойствие. Спокойствие в Левски никога не е имало, а времето го изхаби Некадърника(цели 3 години), школата я съсипаха, така че какви юноши сънувате, като оттам нищо качествено не излиза, бахти и разбирачите. Другият начи да се изгради отбор за кратко време, който да играе красив и успешен футбол е с много пари, с каквито Левски не разполага. Не разбирате ли, че в момента ако не са руснаците, сме загинали, Мустака е олигофрен, измамник и няма пукнат лев, а новите спонсори искат победи и успехи. Ако не знаете спонсорският договор с ВТБ изтича до след Нова Година и не се знае дали ще се подпише нов, така че преди да квалифицирате Илиян като страхливец и да мелите като латерни: юноши,юноши.юноши, се замислете при какви условия работи той и какво се изисква от него, опитайте се да си представите какво е да се работи по такова огромно напрежение и тогава говорете. Аман от лаладжий и "разбирачи".

Таааакаааа лииии, за това ли ни НАДИГРА сбиртък без стадион и условия за работен процес, без пари и с ръководство в нелегалност??? :twisted:
“Този, който знае истината и не я изказва гласно е мизерен страхливец“ ЮЛИУС ЩРАЙХЕР
"... Иначе народът би казал: Щом бай Илия не издържа, какво остава за нас! А народът не заслужава да го превръщат в стадо прасета!!! " ИЛИЯ МИНЕВ - СБНЛ

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 04 ное 2012 18:18

SANSIRO7 написа:
Stanislav_Ivanov написа:Има ли мач,след който да не мрънкате от играта,въпреки победите на отбора?

Щом питаш, значи и ти и Ралка толко и разбирате от футбол!

Ти какво искаш ? Да играем добре и да губим или да играем не толкова атрактивно,но да взимаме всеки мач и трудно да ни вкарват гол ?

Потребителски аватар
Fabrizio Ravanelli
Контакти:

Мнениеот Fabrizio Ravanelli » 04 ное 2012 18:20

Fabrizio Ravanelli написа:
harka1914 написа:Ей мрънкачи, вече взехте яко да омръзвате, като не ви харесват нещата събирайте се и заедно пишете една декларация където си излейте мъката и я адресирайте до ръководството, к'во мрънкате като недокатени пи*ки по форумите, постоянно. Да и на мен не ми харесва играта на отбора и аз бих искал Цветков и Калво да бяха останали, и аз искам Херо за терньор и Батков да се пръждосва от Левски със скоростта на светлината, но между желанията ни и реалностите има голяма разлика. След 3 години суша и постоянна деградация и упадък в спортно-технически план - ерата Гонзо, сега повече от всичко са ни нужни победи, защото за да се изгради стил на красива за окото и ефективна игра, особено с участието на доста юноши, както повечето от вас искате, е нужно много време(поне 2 години) и спокойствие. Спокойствие в Левски никога не е имало, а времето го изхаби Некадърника(цели 3 години), школата я съсипаха, така че какви юноши сънувате, като оттам нищо качествено не излиза, бахти и разбирачите. Другият начи да се изгради отбор за кратко време, който да играе красив и успешен футбол е с много пари, с каквито Левски не разполага. Не разбирате ли, че в момента ако не са руснаците, сме загинали, Мустака е олигофрен, измамник и няма пукнат лев, а новите спонсори искат победи и успехи. Ако не знаете спонсорският договор с ВТБ изтича до след Нова Година и не се знае дали ще се подпише нов, така че преди да квалифицирате Илиян като страхливец и да мелите като латерни: юноши,юноши.юноши, се замислете при какви условия работи той и какво се изисква от него, опитайте се да си представите какво е да се работи по такова огромно напрежение и тогава говорете. Аман от лаладжий и "разбирачи".

Таааакаааа лииии, за това ли ни НАДИГРА сбиртък без стадион и условия за работен процес, без пари и с ръководство в нелегалност??? :twisted:

PS. Нищо лично, просто ми е БОЛНО за МОЯТ ОТБОР! Този не прилича на него... Прилича ми на Ботев Пд. от едно време, радвай се АГЕНТЕ ТАРА!!!

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 04 ное 2012 18:24

Stanislav_Ivanov написа:
SANSIRO7 написа:
Stanislav_Ivanov написа:Има ли мач,след който да не мрънкате от играта,въпреки победите на отбора?

Щом питаш, значи и ти и Ралка толко и разбирате от футбол!

Ти какво искаш ? Да играем добре и да губим или да играем не толкова атрактивно,но да взимаме всеки мач и трудно да ни вкарват гол ?

А ние сега кое от двете сме постигнали?!

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 04 ное 2012 18:28

SANSIRO7 написа:А ние сега кое от двете сме постигнали?!

МиньорО не ни вкараха гол!
Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 04 ное 2012 18:29

То имало хора дето се радвали на такива "порнаци" бе.Явно упадъка на Левски е тотален . Незнам само какъв фен трябва да си , че да се зарадваш на тия купени победи .
Левски игра два мача този сезон ... в единия победи с кански мъки 1-0 , а в другия загуби с 3-1 . Аз лично , не се сещам за друг истински мач , а някой ако се сеща за такъв , нека го напише , ако не го е срам разбира се.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 04 ное 2012 18:43

SANSIRO7 написа:А ние сега кое от двете сме постигнали?!

Ми като гледам сме със равни точки с Лудогорец и на 7 точки пред 3-тия.Кога последно сме били така след 11 кръг ?

Върни се в “Архив”