Андрей Жеков
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Андрей Жеков
Видях статията на Йовчев одеве, където плюе Пранди. Той иначе разбира, ама явно само от футбол. Затова всеки да си греда ресора, за волейбола май отговаря някоя от дамите в екипа на Гонг. Та като стана въпрос за плюене, неминуемо най-оплюваният ни волейболист в последните години беше именно Жеков. Аз също съм го плюел доста, но това беше преди 2-3 години. В последно време и при Мартин заигра малко по-добре, като напредъка му в защита и блок си личеше от километтри. Може би най-комплексния разпределител в света в момента. Ако играе така до края взимаме медал със сигурност, така поне се надявам да стане. Явно Пранди някакси го е настроил психически да е спокоен, щото кво чудо беше преди при Стоев. Изобщо Стоев като че ли му липсваха някои морални качества за национален селекционер, определено при него имаше групички в състава. При Пранди такова нещо няма. Жеката сега освен всичко играе и много по-разнообразно. Почти няма две последователни атаки отиграни към един и същ играч на една и съща позиция. Вие как мислите ще издържи ли Жеката докрая с тази фантастична игра?
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Re: Андрей Жеков
Stiskam palci mom4eto i napadatelite da napravqt ne6to zna4itelno..... Ima podobrenie v nego, Bratoev e obe6tava6t, taka 4e ima hlqb v Otbora 

DA ne govorq za Iosifov, Valio bratoev, Penev, Gradinarov, Zarko Ivanov, Milushev, Ananiev i t.n. 

Андрей Жеков е супер форма, още повреме на Световната лига беше най-добрия, но останаите лидери не бяха готови на 100%, в момента играе много добре и се раздава с всички сили, дано продължава в същия дух, защото тепърва предстоят тежките битки на това европейско
- levskarinvt
- Контакти:
Ами тя играта му винаги е била на приливи и отливи.В момента обаче е машина,просто феноменален.Съпоставих го с Гърбич в мача ни със Сърбия и определено мога да кажа,че му показа кой е по-по-най(специално в тоя мач де),а Гърбич не е някой си в този спорт.Колкото до медалите аз смятам,че няма да имаме никакъв проблем да вземем такъв,но трябва и един друг наш лидер,Казийски да се стресне малко.Вижда се,че играта му не върви много.Матей си е Матей обаче,всичко ще се оправи 

Последна промяна от levskarinvt на 06 сеп 2009 23:34, променено общо 1 път.
TodorT написа:DA ne govorq za Iosifov, Valio bratoev, Penev, Gradinarov, Zarko Ivanov, Milushev, Ananiev i t.n.
Да имаме много играчи и тва е най-хубавото. За момента Тошко Алексиев защитава мястото си, но за в бъдще ако Вальо продължава така нищо чудно Братоев да измести именно Алексиев. Една двойка Казийски- Братоев ще ми е интересна. И двамата имат страхотен сервис, дори се чудя на кой от двамата му е по-добър. ОчакмаМ скоро да видим в игра и Соколов, а също и Гайдарски.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- Middlesbrough
- Контакти:
по принцип не го харесвам , адски слаби мачове правеше до сега , но явно се е надъхал нещо :Д :П

Офтопик:
Middlesbrough написа:по принцип не го харесвам , адски слаби мачове правеше до сега , но явно се е надъхал нещо :Д :П
Аз мисля, че трябва да му отдадем заслужените адмирации дотук. Всеки е имал лоши периоди преди(аз дори помня, че първата година на Владо Николов при Стоев беше много зле и дори не винаги намираше място в състава), но важното е че сега играе много добре и дано продължава така. И тук също е редно да се запитаме защо при Пранди сега играе така, а при Мартин 4 години играеше на приливи и отливи и имаше много тежки ппериоди.
Добро мнение на автора. Аз мисля, че Жеков наистина играе превъзходно на това Европейско. Истински ме радва, въпреки че доста съм го критикувал. Не съм съсласен, че играл добре по-време на световната лига - имаше трагични мачове, чак се чудих дали изобщо е способен на добри игри, и се опитвах да си спомня за детайли от неговта игра на световното, че нещо бях забравил колко качествено е играл.
Опроверга ме напълно и показа, че може да на световно ниво.
Опроверга ме напълно и показа, че може да на световно ниво.
- giallorosso boy
- Контакти:
Аз доста съм го псувал,особено след онази глупост на Световното в Япония,но наистина последно време израстна много.А и по принцип като разпределител не ме кефи много,доста грешки прави и играе много еднообразно.Кефи ме "Жеков - блокировача" и "Жеков - изпълнителя на сервиси" в тези неща е един от най-добрите в световен мащаб