11 кръг ЦСКА София - Монтана |4.11|

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: 11 кръг ЦСКА София - Монтана |4.11|

Мнениеот ros » 04 ное 2012 17:23

AnalBreaker написа:
ros написа:
KellyB написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=308131
Ето гледна точка от очевидец. А Тройчо си мълчи.... :) :) :)

:lol: :lol: :lol: ама ти сериозен ли си???

Днес сините къртят :lol: :lol: :lol:

Победиха с 4-0 с по гол за всеки от "бойкотиралите", даже, за да е по достоверно 3 от левскари и един автогол и решиха да покажат интелект :lol:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 04 ное 2012 17:25

Истината е, че ако някой ви играе защитно, ще го биете много трудно. Силни сте доста, но предимно на контраатака или срещу жалък съперник, какъвто бяхме ние. Срещу "Ботев" Пловдив се видя, че не сполучихте, макар че тогава и късмет ви липсваше наистина. Със сигурност "Ботев" играха така, както трябва да се играе срещу вас в тази ви формация. Безумие е някой да тръгне да се надиграва с вас, защото с тези играчи ще го смачкате на контри. Играта ви е построена по този начин.
Кажете на Стойчо да млъкне, защото няма право да говори глупости! Как се печелят тридесет и една титли? Да не става само с щракане на пръсти?
Последна промяна от daniel875 на 04 ное 2012 17:27, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 ное 2012 17:26

Fabrizio Ravanelli написа:Е, не, вие следва да сте ТРЕТИ, защото... при купа за Левски и титла за Лудогорец, остава да сте с калъфките... :mrgreen:

Колко мъка има по тоя свят, Боже! :) Как може изобщо да употребите думичката "калъфка"! :lol: :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 04 ное 2012 17:28

20 корнера за нас :shock: а Джамбазки искал точки :?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Мнениеот talpata » 04 ное 2012 17:28

Изиграхте един неуговорен мач и пак съдията помага.Така де,приятел в нужда се познава.А Стойчо си помисли,че са станали отбор след приятелските мачове с Левски и Лудогорец.Все пак браво,но пак ще има "Тая година МУРА,догодина .........". ;) :lol:

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 04 ное 2012 17:29

dreben23 написа:
Fabrizio Ravanelli написа:Е, не, вие следва да сте ТРЕТИ, защото... при купа за Левски и титла за Лудогорец, остава да сте с калъфките... :mrgreen:

Колко мъка има по тоя свят, Боже! :) Как може изобщо да употребите думичката "калъфка"! :lol: :lol:

Вас Титаните ще ви погубят, не се безпокой! Сега надигате глава, но скоро ще стане логичното, което не казвам,че е хубаво, но и вие трябва да си намерите свестни хора, които да ви управляват. Тогава ще станете отбор. Със Стойчо няма да се развиете.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

KellyB

Мнениеот KellyB » 04 ное 2012 17:29

Мислех си, че тази тема е за ЦСКА. А то 50 % от мненията са за мача на Левски днес! Колко сте жалки и комплексирани....

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 04 ное 2012 17:30

daniel875 написа:Истината е, че ако някой ви играе защитно, ще го биете много трудно. Силни сте доста, но предимно на контраатака или срещу жалък съперник, какъвто бяхме ние. Срещу "Ботев" Пловдив се видя, че не сполучихте, макар че тогава и късмет ви липсваше наистина. Със сигурност "Ботев" играха така, както трябва да се играе срещу вас в тази ви формация. Безумие е някой да тръгне да се надиграва с вас, защото с тези играчи ще го смачкате на контри. Играта ви е построена по този начин.
Кажете на Стойчо да млъкне, защото няма право да говори глупости! Как се печелят тридесет и една титли? Да не става само с щракане на пръсти?
не си прав защото имаме най-добрата скамейка и играчи с различни качества. дори когато майните забъркаха бетона с желязо имахме чисти полужения. иначе за контрите немам забележки
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 04 ное 2012 17:31

daniel875 написа:Истината е, че ако някой ви играе защитно, ще го биете много трудно. Силни сте доста, но предимно на контраатака или срещу жалък съперник, какъвто бяхме ние. Срещу "Ботев" Пловдив се видя, че не сполучихте, макар че тогава и късмет ви липсваше наистина. Със сигурност "Ботев" играха така, както трябва да се играе срещу вас в тази ви формация. Безумие е някой да тръгне да се надиграва с вас, защото с тези играчи ще го смачкате на контри. Играта ви е построена по този начин.

Ето това е анализ, на който трябва да се обърне внимание! Ограмна част от него е истина и когато се говорят верни неща никой копче не може да каже! Но когато говорите глупости или непроверени неща ставате смешни...

Повтарям се, но респект за анализа ти ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 04 ное 2012 17:32

KellyB написа:Мислех си, че тази тема е за ЦСКА. А то 50 % от мненията са за мача на Левски днес! Колко сте жалки и комплексирани....

Айде марш тогава
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”