tarator4o написа:Да бе много е забавно да храним политиците, ама след тея поне нещо остава. Можеш да минеш след тях и да сложиш ръката си върху зала, път, мост, магистрала, централна алея върху нещо. другите само крадяха и като казвам само имам впредвид САМО И ЕДИНСТВЕННО. толкова крадяха че от евросъюза не искаха 5ст да им дават вече докато не дойде Бойко, пък Вие си го псувайте. И тия дето искат да ме убедят да не гласувам за ГЕРБ да ми отговорят на два въпроса:
1. за кой да гласувам?
2. Ако отговора е за никой, те осъзнават ли че по тоя начин бутат ДПС към властта?
1. За БСП.
2. Аз по никакъв начин не харесвам ДПС, но наистина ли считаш че ДПС са най-голямото зло на света и това че някой гарантира че няма да се коалира с тях трябва винаги да е основание да гласуваш за него, ако ще и да е нацист, анархист или някой с много нисък умствен капацитет?
И сега и аз да те попитам: хубаво коментираш че от ЕС не искаха и 5 ст. да дадат, но кой докара самия ЕС - Бойко ли или заслугата е 100% на Костов, а пък партиите от ТК за 8 години с абсолютно нищо не са допринесли, така ли да те разбирам?
Просто абсурдно е от една страна тоя ******* ********* ******* да твърди, че няма да има увеличение на доходите, защото е криза и защото "пари просто няма", в същото време да твърди че почти изцяло тези магистрали са с пари по проекти, в същото време да твърди, че бюджетът за 2013 е рекордно голям и съвсем логично е човек да си зададе въпроса "Къде са парите?". И тук вижда една илюстрация, която го навява на много размисъл. Толкова нагли в БСП нямам спомени да са били.