Скандал: С народни пари Дянков води любовница на екскурзии

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Скандал: С народни пари Дянков води любовница на екскурзии

Мнениеот фифи перото » 04 ное 2012 15:59

damnedbg написа:Пошло, за всички хейтъри и разбирачи по-горе :) Вземете се позаинтересовайте за Дянков преди да дойде на власт. Пост, заплата и други такива неща. А не да бълвате простотии. Примерно никога не съм видял подобна публикация за Р. Овчаров - разпродаде 1/2 БГ :D Ноооо явно това не е от значение. Или пък за другаря Костов? Или БПС Пламен Орешарски -8 млрд. лева :D Но си го обяснявам с манталитета на овце - един изблейва и всички други след него дружно :D Проблема грам не са политиците, а това - НЕ МИСЛИТЕ !

Прав си!
ББ изблейва и всички сте след него :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 04 ное 2012 16:03

За мен такъв източник е съмнителен :roll: Но ако е вярно е кофти и все пак в България това да е за сефте :lol: Ако за всяка депутатска тъпотия се прави тема в някой форум ... ние друго няма да правим, а и все пак е сега има мачове ала бала, хора имайте и социален живот, а ще дойдат избори и тогава с бюлетинката и хоп избираме си нови или стари и продължава плюенето, а това че българина го мързи и му е гот да храчи, който и да го управлява то това не е от днес, странно защо още се вълнувате от политика :lol:

Потребителски аватар
damnedbg
Контакти:

Мнениеот damnedbg » 04 ное 2012 16:04

Въобще не ме интересува, кой е на власт. Трябва да станем като Западна Европа - ред, дисциплина и уважение към институциите. А не като тука Пресаташе на ОДП да нарича гражданин "селски глупак" в национален ефир. Полицията е направена да помага, а не да псуват и да се държат като богове :D В държата има много лайна, не очаквам обаче да се оправим в близките 5-6 години

А по темата за Дянков, съберете всички пътувания изчислете ги като сума. После направете справка за 1 комисионна на Догат от Цанков камък и тишина :D
И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! САМО ЛЕВСКИ САМО ЛЕВСКИ! ОООО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Мнениеот astra » 04 ное 2012 16:06

Тия дето го защитавате да вземете да си го преберете в къщи или му създайте фондация с ваши пари и го пращайте да ходи където си иска, но не с парите на бедния и гладен български народ, изнемогващ и едва свързващ двата края.

ANDI7
Контакти:

Мнениеот ANDI7 » 04 ное 2012 16:07

Ако го набарт в Грузия ще увисне на първото дърво

tarator4o
Контакти:

Мнениеот tarator4o » 04 ное 2012 16:15

Да бе много е забавно да храним политиците, ама след тея поне нещо остава. Можеш да минеш след тях и да сложиш ръката си върху зала, път, мост, магистрала, централна алея върху нещо. другите само крадяха и като казвам само имам впредвид САМО И ЕДИНСТВЕННО. толкова крадяха че от евросъюза не искаха 5ст да им дават вече докато не дойде Бойко, пък Вие си го псувайте. И тия дето искат да ме убедят да не гласувам за ГЕРБ да ми отговорят на два въпроса:
1. за кой да гласувам?
2. Ако отговора е за никой, те осъзнават ли че по тоя начин бутат ДПС към властта?

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 04 ное 2012 16:20

Хайде стига сте му завиждали за красивата девойка. Едва ли някой от писачите в тая тема не би се съгласил да е на негово място или сега ще ми се направите на големите патриоти?!
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 04 ное 2012 16:22

tarator4o написа:Да бе много е забавно да храним политиците, ама след тея поне нещо остава. Можеш да минеш след тях и да сложиш ръката си върху зала, път, мост, магистрала, централна алея върху нещо. другите само крадяха и като казвам само имам впредвид САМО И ЕДИНСТВЕННО. толкова крадяха че от евросъюза не искаха 5ст да им дават вече докато не дойде Бойко, пък Вие си го псувайте. И тия дето искат да ме убедят да не гласувам за ГЕРБ да ми отговорят на два въпроса:
1. за кой да гласувам?
2. Ако отговора е за никой, те осъзнават ли че по тоя начин бутат ДПС към властта?

Никой нищо направено не отрича, нито магистралите, нито залите, нито нищо положително. Никой не отрича и кражбите и спрените пари от Европа при Тройната коалиция. Ами това, че сме най-бедния народ в Европа?! Но това не е темата. Темата е какво е правил Дянков и следва ли публични личности да си позволяват подобни неща?! Трябва ли да има затъмнение върху действията на управляващите?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 04 ное 2012 16:32

ehh написа:Хайде стига сте му завиждали за красивата девойка. Едва ли някой от писачите в тая тема не би се съгласил да е на негово място или сега ще ми се направите на големите патриоти?!

А тъй!
патриот е ...А цесека би с дузпа! :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 04 ное 2012 16:48

tarator4o написа:Да бе много е забавно да храним политиците, ама след тея поне нещо остава. Можеш да минеш след тях и да сложиш ръката си върху зала, път, мост, магистрала, централна алея върху нещо. другите само крадяха и като казвам само имам впредвид САМО И ЕДИНСТВЕННО. толкова крадяха че от евросъюза не искаха 5ст да им дават вече докато не дойде Бойко, пък Вие си го псувайте. И тия дето искат да ме убедят да не гласувам за ГЕРБ да ми отговорят на два въпроса:
1. за кой да гласувам?

1. За БСП.
2. Аз по никакъв начин не харесвам ДПС, но наистина ли считаш че ДПС са най-голямото зло на света и това че някой гарантира че няма да се коалира с тях трябва винаги да е основание да гласуваш за него, ако ще и да е нацист, анархист или някой с много нисък умствен капацитет?
И сега и аз да те попитам: хубаво коментираш че от ЕС не искаха и 5 ст. да дадат, но кой докара самия ЕС - Бойко ли или заслугата е 100% на Костов, а пък партиите от ТК за 8 години с абсолютно нищо не са допринесли, така ли да те разбирам?

Просто абсурдно е от една страна тоя ******* ********* ******* да твърди, че няма да има увеличение на доходите, защото е криза и защото "пари просто няма", в същото време да твърди че почти изцяло тези магистрали са с пари по проекти, в същото време да твърди, че бюджетът за 2013 е рекордно голям и съвсем логично е човек да си зададе въпроса "Къде са парите?". И тук вижда една илюстрация, която го навява на много размисъл. Толкова нагли в БСП нямам спомени да са били.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “Свободна зона”