Рей Алън не е поздравил Гарнет, някаква идея защо? Уж бяха приятели

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Ужасен старт
marchisio написа:rhaegar написа:Ужасен старт
Може би заради това че остави Бостън,и Гарнет му се е разсърдил
slavia1913 написа:Xeeeee любимците ми от Далас победиха ЛАЛ и то категорично, без Новицки и Кеймън! ЛАЛ просто не играха нищо. Неш не можеше да използва невероятните си плеймейкърски умени, Хауърд беше фаулиран перманентно и е 3/14 от фаул линията и като цяло очакването размазващо доминиране в подкошието не се случи . От това, което видях в един мач от предсезонната подготовка и този мач, с тая схема ЛАЛ няма да ги бъде. Не може да не се използва уникалният пик ен рол на Неш, трябва да подава топката, с тия 4 асистенции е за никъде.
Много съм горд от Далас, че успяха да имат добра защита, с Бранд и Райт. Надявам се в тия 6 седмици без Дирк да вземем максималното и дано тази победа срещу ЛАЛ не е нещо като изключение.
kirchaka написа:Айде,тази вечер победи за двата ми любими отбори.Смятам,че Лейкърс ще прекъснят лошата си серия точно срещу Клипърс,а пък и се надявам Бобкотките да бият.Айде котки![]()
Плюс това ще играем в Северна Каролина,което мисля че ще помогне на отбора да запише победа в първия си мач
shotgun blues написа:Като фен на ЛАЛ (макар и да не съм гледал нито един мач досега) съм разочарован от старта на сезона.Три загуби с този състав ...ясно че им трябва сработка ама с такива опитни баскетболисти като НЕШ,Хауард това не би трябвало да е чак такъв проблем
parvanoff написа:kirchaka написа:Айде,тази вечер победи за двата ми любими отбори.Смятам,че Лейкърс ще прекъснят лошата си серия точно срещу Клипърс,а пък и се надявам Бобкотките да бият.Айде котки![]()
Плюс това ще играем в Северна Каролина,което мисля че ще помогне на отбора да запише победа в първия си мач
E да, ама не.Клипърс си водеха целият мач и нямаше как да паднат, макар че имаше интересни изпълнения, като кош на Ламар Одъм почти от центъра в последната секунда на атаката и още един в последната секунда на втората четвърт.
Но няма как да не се набие на очи липсата на отборна игра в Лейкърс, както в атака, така и в защита. Донякъде късата и недотам класна резервна скамейка също е причина за неуспеха. В защита Лейкърс са като в разграден двор-опитват се, имат желание, но не се подсигуряват навреме... И Хауърд засега не блести-може би му се отразява конфликтът с Шак, но очаквам доста повече от него. Дано скоро се пооправят нещата, защото иначе ще изостанат доста. Иначе много добър Кобе отново!
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта