sandi74 написа:Дано поне този път не се изложите много.

[offtopic]о санде как върват нещата Бирое ,ще изпада ли

[/offtopic]
[/offtopic]Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
sandi74 написа:Дано поне този път не се изложите много.

[/offtopic]
[/offtopic]we are the champions написа:sandi74 написа:Дано поне този път не се изложите много.

[offtopic]о санде как върват нещата Бирое ,ще изпада ли
[/offtopic]

[/offtopic]
[/offtopic]suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Liverpool forever_95 написа:Rofles написа:1:2
Абе пич, ти някога ще дадеш ли прогноза за Ливърпул? Все загуби с 1:2 или 2:3. Да не сме КПР или Рединг бе, мамка му. Че и в ЛЕ също прогнозираш срещу нас. Почвате да ставате малко нагли. Не сме толкова зле, че всеки мач да прогнозирате да падаме.

[/center]
[/center]
dsadsadasdasdasd написа:Със този стил на отбор от долната половина на таблицата не ми се вярва да се справят с Кясълите, за жалост отбора не само се е превърнал в средняшки теам ами и играе и мисли като такъв и вината си е само на БР, не мисля, че Ливърпул трябва да излиза с това да владее топката само да не я владее противника, докато се играе така няма да има нито резултати нито каквото и да е. Не ми се вижда, че Роджърс гради над това то се вижда всеки мач е едно и също цъкат си Алани Агери Шкъртели пред вратаря и от това няма никаква полза освен, че Алан и компания имат около 500 точни подавания, но нито един от тях не е от полза нито за отбора нито за мача. Не мисля, че това трябва да продължава, ако е така до нова година считайте, че отново ще има нов треньор, което отново няма да е правилно!

dsadsadasdasdasd написа:Със този стил на отбор от долната половина на таблицата не ми се вярва да се справят с Кясълите, за жалост отбора не само се е превърнал в средняшки теам ами и играе и мисли като такъв и вината си е само на БР, не мисля, че Ливърпул трябва да излиза с това да владее топката само да не я владее противника, докато се играе така няма да има нито резултати нито каквото и да е. Не ми се вижда, че Роджърс гради над това то се вижда всеки мач е едно и също цъкат си Алани Агери Шкъртели пред вратаря и от това няма никаква полза освен, че Алан и компания имат около 500 точни подавания, но нито един от тях не е от полза нито за отбора нито за мача. Не мисля, че това трябва да продължава, ако е така до нова година считайте, че отново ще има нов треньор, което отново няма да е правилно!
leoric написа:dsadsadasdasdasd написа:Със този стил на отбор от долната половина на таблицата не ми се вярва да се справят с Кясълите, за жалост отбора не само се е превърнал в средняшки теам ами и играе и мисли като такъв и вината си е само на БР, не мисля, че Ливърпул трябва да излиза с това да владее топката само да не я владее противника, докато се играе така няма да има нито резултати нито каквото и да е. Не ми се вижда, че Роджърс гради над това то се вижда всеки мач е едно и също цъкат си Алани Агери Шкъртели пред вратаря и от това няма никаква полза освен, че Алан и компания имат около 500 точни подавания, но нито един от тях не е от полза нито за отбора нито за мача. Не мисля, че това трябва да продължава, ако е така до нова година считайте, че отново ще има нов треньор, което отново няма да е правилно!
Що не преброиш колко пъти тоя сезон обърнахме мач от губеща ситуация и колко миналия сезон. Ще останеш изненадан.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост