Локомотив Пд – Ботев е истината!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
naftastyle
Контакти:

Re: Локомотив Пд – Ботев е истината!

Мнениеот naftastyle » 03 ное 2012 20:45

И моето мнение е че дербито на България е това на Пловдив между Локото и Ботев. Дербито между Левски и ЦСКА е толкова безинтересно вече. То идва минава и си заминава. С нищо интересно не се запомня. Докато аз примерно все още си спомням последното дерби между Ботев и Локото. Където Ботев с Италянците победиха с 1:0 в края на мача. След края имаше бой между футболистите на двата отбора. :lol: Доста повече емоции и по голям заряд предлага Пловдивското дерби. Нека утре по добрия победи. Аз лично пожелавам успех на Ботев защото са ми по симпатични.

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 03 ное 2012 21:00

У нас има само две истински дербита - Левски София - ЦСКА и Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив.
Другите набедени дербита са с доста по-малка история и заряд.
Късмет за Локо и победа в градското дерби .

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 03 ное 2012 21:14

Дербито Левски- ЦСКА избледня прекалено много, изкючително много скучни, безлични и сиви мачове се получиха последните години. Освен това няколко слуха за догорки в отделни мачове между Левски и ЦСКА, както и Казанската афера сринаха доверието в дербито.

За мене Ботев- Локомотив Пловдив е най-доброто дерби, което предлага българския футбол в момента. Левски и ЦСКА имат фенове от цяла България, а не могат да напълнят стадион за 43 000 зрители. Сигурен съм, че ако Локо и Ботев играят на стадион Пловдив и капацитетът на стадиона е за 35 000 (да речем), стадионът ще е пълен. Утре ще гледам мача с кеф по ТВ. Левски- ЦСКА дерби до края на 90-те, след това не е даже боза, а разредена боза.Левски-ЦСКА е дерби с история, но в момента пловдивският сблъсък между Локомотив и Ботев е без аналог в българския футбол, като страст на терена и трибуните. Ще се радвам след време, националният отбор на България да играе домакинските си мачове на един обновен и модерен стадион Пловдив ;) Заслужават го феновете на футбола в този град. Поздрави от Русе и Наздраве :)

s.th.1926

Re: Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив - СТАТИСТИКА преди дербито

Мнениеот s.th.1926 » 03 ное 2012 22:48

джони написа:
s.th.1926 написа:
T&T написа:Нещата са изключително прости - в мачовете на ниво А група предимството е за Локомотив, а общо в официални мачове/А група и купа/ предимството е за Ботев. Няма лошо обаче феновете на двата отбора да си начешат пръстите обвинявайки се едни други в манипулации и измислици.

Хич не са прости нещата. В "статистиката" на джони, не виждам 2 победи на Локомотив например. 1986, 3-1 за Локо. И 2005 2-1 за Локо на вашия стадион. Ако се разровим ще открием и други. Наистина се мъчите да манипулирате, не само собствената си история, но и всичко, което във ваш ущърб. Да поясня, 1-1 в редвното време е равен мач за Еврофутбол. За футболната статистика се гледа крайния резултат: победа или загуба. 3-1 е победа за Локо 1986 г. 2-1 е победа за Локо 2005 г. Май със или без Купата, пак си оставате втория отбор на Пловдив. Вместо да се занимавате с нас, потърсете повече информация, за ранните ви години. Къде е учредителния акт, има ли го, няма ли го. Защо има информация за тези години, унищожена от хората от партийна върхушка в Пловдив, излагаща ви, че 1912 изобщо не е годината ви на създаване. Питайте оня плъх Румен Минков! Той е наясно с всичко!!!

мача 2005 завършва 1:1 в редовното време,за статистиката се взимат само резултата в редовното време,навсякъде е така,виж статистиката на Левски-ЦСКА http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B5%D1%87%D0%BD%D0%BE_%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%B1%D0%B8 знам че ви боли,но това са фактите

Първо ни пробутваш осакатена статистика. Второ ми обясняваш, как мач(ове), в който задължително има победител е завършил наравно? Ако взема да ровя, ще изкарам сигурно още победи за Локо. Спирам дотук. Явно е, че и мачовете за Купата няма да ви донесат успех. Опитай с Купа "Тримонциум", ако знаеш за какво говоря. Лека!
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

deceitt
Контакти:

Мнениеот deceitt » 04 ное 2012 00:25

Къде ще пълнят 35 000 , бе ахахаха. На най-посетеното майненско дерби в последните години имаше 14-15 хилки и толкоз. Стига с тия комплекси , майна. Имало заряд.. а софийското няма така ли ? Стига с това величаене на един мач, който вълнува истински само Пловдив и селата около него и тези, които мразят шопитииии и само гледат как да си избият комплексите ..

Потребителски аватар
jivko4

Мнениеот jivko4 » 04 ное 2012 00:25

Tommi написа:
Tribune East 1912 написа:Ако се направи едно глобално проучване върху зрителското мнение "Кое е най-голямото дерби - ПЛОВДИВСКОТО или софийското?", аз съм абсолютно убеден, че хората извън софия ще кажат в 90% от отговорите си "ПЛОВДИВСКОТО". Шопското дерби отдавна не предизвиква особен интерес извън София, а дори и в софия, като видиш 15 000 човека на "дербито", ти става ясно за какво иде реч.

А аз съм убеден, че утре Миньор - Левски ще събере повече зрители (общо на стадиона и пред телевизорите) от Локо - Ботев. :!:
От Париж, та до Иртиш всеки вика: "Я ги виж!" и от черното море чак до седмото небе те са вечно номер ДВЕ. Те не са кат' Левски патриоти, а са евро-азиатски идиоти. Но в едно са най-добри - да откриват нови географски ширини!

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 04 ное 2012 00:52

1. В България има едно единствено дерби с национално значение и това е Левски - ЦСКА !!!
2. Какво ми говорите глупости на тема зрителски интерес при положение, че стадионите на Ботев и Локо са с капацитети по 15 000 - 17 000 и не могат да се напълнят докрай. ( за справка пролетта на Левски - Цска 1:0 имаше 22 000 души на стадиона ). Да вечното дерби загуби своя блясък по ред причини, но завинаги ще си остане най-голямото дерби.
3. Естествено дербито Локо - Ботев е празник за родния футбол и богатство за българската фен култура! Никой не омаловажава това, но грандоманията явно е обзела доста пловдивчани.
Надявам се утре да стане интересен мач, а краен победител да бъде Локо Пд. Успех.
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 04 ное 2012 08:16

Ако стадион "Пловдив" функционираше, двубоят ЦСКА-Левски ставаше втори със сигурност!

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 04 ное 2012 08:40

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=84sDek3p6P0&feature=player_embedded[/youtube]
Изображение

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 04 ное 2012 08:57

tzvetan_tee написа:1. В България има едно единствено дерби с национално значение и това е Левски - ЦСКА !!!
2. Какво ми говорите глупости на тема зрителски интерес при положение, че стадионите на Ботев и Локо са с капацитети по 15 000 - 17 000 и не могат да се напълнят докрай. ( за справка пролетта на Левски - Цска 1:0 имаше 22 000 души на стадиона ). Да вечното дерби загуби своя блясък по ред причини, но завинаги ще си остане най-голямото дерби.
3. Естествено дербито Локо - Ботев е празник за родния футбол и богатство за българската фен култура! Никой не омаловажава това, но грандоманията явно е обзела доста пловдивчани.

Ще си позволя малък щрих. Дербито Левски ЦСКа е най-голямото за българския футбол. Не може да има толкова медии зад теб и да не си номер 1. Обикновено се решава титлата.

Друг въпрос е ако не се решаваше титлата дали щеше да има и 1/10 от заряда на нашия мач.

И второ - какво дерби имат помежду си хората от Разлог с хората от Карлово?
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Върни се в “Локо Пловдив”