Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот ralka_levskarka » 03 ное 2012 12:57

Ето една хубава песничка :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 03 ное 2012 13:29

t0bl3ro_bg написа:
zlobul написа:
t0bl3ro_bg написа:Мирише на разгром

Мирише на уговорка ....тоньо пак е "цакал" за синя победа , иначе с тия некадърници ,дето ги имаме едва ли ще можем да вземем мача . Сори , ама тва е истината !

Ти май искаш да дойдат Роналдо,Меси,Роналдиньо да ни оправят ? Може ли да си такъв хейтър ? Водиш се уж "фен" ?

Аз не се "водя" фен . Аз съм привърженик на Левски ..и то от най-интелигентните , а "хейта" в това което пиша или казвам се вижда само от очи на наивници .
Смея да твърдя , че дори разбирам футбола повече от сегашния тренер и изпълнителен директор . Сори за нескромността , но това е положението.

ПП:И ако някой си мисли , че пиша нещата само тука , мога смело да заявя , че сериозно се е объркал . Изчаках тоньо след една тренировка на "герена" (преди мача с цска) за да му пожелая път към "Надежда" . За мен този е поредното зло което се случва на Левски.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 03 ное 2012 13:45

Като го разбираш, защо ти си тук, а той е там ?

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 03 ное 2012 13:52

Продължавам да твърдя , че момчетата носещи (разкарващи) синята фланелка са уникално слаби .Тези не умеят дори най-обикновените неща във футбола , като пас , спиране на топката , позициониране и т.н. , за дух даже няма и да споменавам .Също така , продължавам да твърдя , че локомотивеца си спасява главата и комфорта на "герена" купувайки 80% от мачовете .
Това е може би най-слабия Левски за всички времена , а некадърността и пошлоста на всички нива продължава да се репродуцира . Назначиха се 1000 некадърника , като почнем от футболисти и тренери , та свършим чак до онзи дето щял да прави "мърчандайзинга". Та в този ред на мисли , можем да гадаем само докъде ще я докарат . Най - вероятно чакат да стане някоя беля , като например "случаен" камък да пръсне на тоньо тъпата кратуна или да почнат да бият футболистите насред помощните игрища , за да разберат , че нещо не е наред .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 03 ное 2012 13:54

t0bl3ro_bg написа:Като го разбираш, защо ти си тук, а той е там ?

Защото нито съм син на бивш министър , нито членувам в партия . Достатъчен ли е отговорът ?

ПП: Този противен тип (тоньо) е заради всичко друго в Левски , но не и заради някакви заслуги

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 03 ное 2012 19:39

Е да ама е там, а ние с теб сме тук - защото сме специалисти и всичко разбираме.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 03 ное 2012 22:49

ralka_levskarka написа:Ето една хубава песничка :)

Страхотна песен Рали, не знам от къде я изрови. Браво, дано има още подобни

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 04 ное 2012 00:42

Вие говорите за страхлива игра,но с тази игра имаме 8 победи,1 равенство и 1 загуба.Имаме и една от най-добрите защити в А група.Може да не играем атрактивно но печелим.По-добре грозна победа от колкото красива загуба нали? Пак никой нямаше да е доволен ако бяхме надиграли цска и да паднем.Болката е една и съща.За момента Левски играе предпазливо,но и печелившо.Втория полусезон играта на отбора може да се промени и да заиграем с повече мисъл за атака ... Само времето ще покаже. :)
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 04 ное 2012 02:10

Да ти кажа, ако бяхме смазали ЦСКА пък и да бяхме паднали щях да съм доволен. Да, губим точки, но ако видя желание, натиск, мачкане на противника навсякъде по терена, хич няма да ме интересува резултата. Просто добрата игра води до добри резултати и спечелени мачове, а това предпазливо печелене на мачове рано или късно води до неизбежна загуба на точки. Дано греша. Въпросът е, че философията на Левски винаги е била да играе красиво и за публиката.
Изображение

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 04 ное 2012 10:44

Levski4Ever написа:Да ти кажа, ако бяхме смазали ЦСКА пък и да бяхме паднали щях да съм доволен. Да, губим точки, но ако видя желание, натиск, мачкане на противника навсякъде по терена, хич няма да ме интересува резултата. Просто добрата игра води до добри резултати и спечелени мачове, а това предпазливо печелене на мачове рано или късно води до неизбежна загуба на точки. Дано греша. Въпросът е, че философията на Левски винаги е била да играе красиво и за публиката.

Да,но след края на мача се помни само резултата.Не кой как е играл. ;)
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”