Цвети Пиронкова - Каролине Возняцки

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sandi74

Re: Цвети Пиронкова - Каролине Возняцки

Мнениеот sandi74 » 03 ное 2012 18:23

5:0

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 03 ное 2012 18:24

Гейм, Сет енд Мач Возняки! :)

sandi74

Мнениеот sandi74 » 03 ное 2012 18:28

Страхотна Возняцки.

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 03 ное 2012 18:29

Niksh0 написа:Пиронкова определено е по-добрата, датчанката е адски несигурна. Има шанс да обърне мача Цвети. И sandi74, не знам нарочно ли го правиш ама си много жалък.

Все си мисля, че по-добрите побеждават и вземат титли, а неисгурните падат.

КОментаторката да не си докарва допълнителни доходи от секс телефони?
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 03 ное 2012 18:33

Заради такива личности като sandi74 се чудя дали да не предложа да се направи правило за нихилизма и геноцида към българското, защото все пак сме български форум. Ако имаше такива писания в сръбски форум, отдавна да са го намерили и да са го "попитали" какъв му е проблема?! За щастие интернет е необятно пространство и радостта от загубата на Пиронкова можеше да се пише в датски или полски сайт и всичко щеше да бъде наред, но някои хора просто обичат да дразнят и провокират сънародниците си. Може би в личния живот имат някакви проблеми и си го връщат, но честно не разбирам защо ние трябва да страдаме от това? Цеци може да е всякаква, но си е наша, българка, и в момента нямаме по-добра от нея в женския тенис!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 03 ное 2012 18:34

5:1

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 03 ное 2012 18:38

kartago написа:Заради такива личности като sandi74 се чудя дали да не предложа да се направи правило за нихилизма и геноцида към българското, защото все пак сме български форум. Ако имаше такива писания в сръбски форум, отдавна да са го намерили и да са го "попитали" какъв му е проблема?! За щастие интернет е необятно пространство и радостта от загубата на Пиронкова можеше да се пише в датски или полски сайт и всичко щеше да бъде наред, но някои хора просто обичат да дразнят и провокират сънародниците си. Може би в личния живот имат някакви проблеми и си го връщат, но честно не разбирам защо ние трябва да страдаме от това? Цеци може да е всякаква, но си е наша, българка, и в момента нямаме по-добра от нея в женския тенис!

Аз също съм за Возняцки, не само този мач а и по принцип. Проблем някакъв? Ще ни модерираш и личните мнения ли вече?

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 03 ное 2012 18:41

wolf написа:
kartago написа:Заради такива личности като sandi74 се чудя дали да не предложа да се направи правило за нихилизма и геноцида към българското, защото все пак сме български форум. Ако имаше такива писания в сръбски форум, отдавна да са го намерили и да са го "попитали" какъв му е проблема?! За щастие интернет е необятно пространство и радостта от загубата на Пиронкова можеше да се пише в датски или полски сайт и всичко щеше да бъде наред, но някои хора просто обичат да дразнят и провокират сънародниците си. Може би в личния живот имат някакви проблеми и си го връщат, но честно не разбирам защо ние трябва да страдаме от това? Цеци може да е всякаква, но си е наша, българка, и в момента нямаме по-добра от нея в женския тенис!

Аз също съм за Возняцки, не само този мач а и по принцип. Проблем някакъв? Ще ни модерираш и личните мнения ли вече?

Да съм го казал това? Ще модерирам каквото трябва. Казах каквото мисля, на когото не му отърва си е негов проблем! Поздравления за Пиронкова! Като ти слезеш на корта и покажеш повече от нея, разбира се ще подкрепяме и тебе. Иначе само бла-бла, дърдорене.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 03 ное 2012 18:42

Напълно заслужена и закономерна победа за много по-класната Возняцки.Нашето момиче не е дорасла още за такива мачове и голям тенис.Бе тотално надиграна и от Кириленко,и от Петрова,и днес от Каролине.
Последна промяна от sandi74 на 03 ное 2012 19:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 03 ное 2012 18:43

Мисля, че всеки от нас има право да подкрепя когото си иска, било то и срещу българи.

Върни се в “Тенис”