Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Има ли футболист на Левски,който да е ставал шампион с друг
TEXSAS, доколкото знам от твоя щат по-говежди няма?!!! А ти явно си мелез между свиня и говедо, затова още не са те заклали. Будиш отвращение у готвачите!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
pnenov написа:Maриян Христов е ставал шампион с Кайзерслаутерн.Тъпи червени комунистически свине.
Мариян Христов е от школата на "Балкан" Ботевград и преди да премине в Левски,игра за един бял отбор,който го доизгради като футболист!
mishkar написа:Здравко Здравков със СЛАВИЯ (София)![]()
![]()
Забрави и Насето.Много хубав гол им бодна на Левски за 1:1

United we stay,divided we fall!
La Vecchia scuola
La Vecchia scuola
Извинявай, забравих!!! Ама да не се възгордеят много!! 

нямам подпис...
А щях да забравя и Владо Николов. Ставал е шампион къде ли не, за последно на Италия с Тренто. Печелил е и ШЛ, вярно волейболната!!!! http://www.fivb.org/EN/volleyball/compe ... ?No=113690

нямам подпис...
Браво Живко
Браво на Живко Миланов,прав е човека няма смисъл да седи повече в Левски.Един от 3-мата най-добри играчи на отбора от близкото минало е решил да се маха,ако получи добра оферта от чужбина.Дано и Гошо Петков и Лусио Вагнер го последват.За какво да играеш в Левски и да те правят на маймуна!? Има достатъчно добри отбори в Изрел,Русия и Английската Чемпианшип. 

Re: Браво Живко
То хубаво като се махнат .. и кой ще остане ? Никой и после какво ще правим .. ще пляскаме с ръце .. и аз не знам кое е добре за бъдещето на ЛЕВСКИ ! Но знам че които избяга ще е най-голямата мишка !!!
Гуардиола към отбора: "Вие сте много добри футболисти, но без своя съотборник сте Никои."
хах коо ти луд ли си бе какъв Вагнер та гони кои ще го земе тос смешник дето неможе да играе с десния крак хаха... наи добрите играчи в левски са Рабех ,Петков,Миланов,има някаква надежда и в Тасевски и Жоазинио другите са пълна измет жалки подобия на играчи да се махат !! САМО ЛЕВСКИ!!!
Турция вашата майка ще ги приюти както беше Гонзо,Иванков,Кривия,Рендето и те така.
Никой не трябва да се маха. Ние не сме чорбата, които като видят зор и бягат като от чума. трябва да вървим заедно до сглобяването на нов силен отбор. Друг е въпроса дали г-н Батков споделя това мнение. Ако не - нека да продава фирмата на някой, на който му пука за всички фенове и детски сърца. Левски ще го има много след нас. Въпроса е какво ще се запомни от това поколение футболисти. Сега засега - само неуспехи и болка.
Всички заедно за по-добро. Никой да не си и помисля да си ходи!!!!!!
Всички заедно за по-добро. Никой да не си и помисля да си ходи!!!!!!
В Живко аз виждам следващия Топчо.Просто имам чувството,че май само на това момче му пука за Левски.Дано остане поне 1-2 сезона още макар,че заслужава да играе истински футбол в инстинско първенство,не в нашата а група