Михаел Балак – безработен, няма пари за глоба на пътя

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Re: Михаел Балак – безработен, няма пари за глоба на пътя

Мнениеот Тони Шумахер » 03 ное 2012 08:57

Аз ли съм в неведение.....Какво е направил Балак на Черноморец......? ;) ;) ;)

yank
Контакти:

Мнениеот yank » 03 ное 2012 09:17

Тони Шумахер написа:Аз ли съм в неведение.....Какво е направил Балак на Черноморец......? ;) ;) ;)

Балак - Бобич - все тая. Щом са германци - виновни! :)

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 03 ное 2012 09:19

yank написа:
Тони Шумахер написа:Аз ли съм в неведение.....Какво е направил Балак на Черноморец......? ;) ;) ;)

Факт! От коя медия си ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 03 ное 2012 10:14

MCMXIII написа:
yank написа:

Факт! От коя медия си ;)

Информативно само, да знаем какво да не четем :)
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 ное 2012 16:45

MORSKI написа:
KategorieC написа:
MORSKI написа:Не се правете на ударени. И за двата е играл да не говорим, че не коментирате Балак, а пак "журналята" са ви в устата... Денят ви няма да е "пълноценен", ако поне един път не ги наредите тея "гадни журналя"...

Говорим за фактологична грешка, хайде да не спорим от кой клуб къде е преминал Балак, защото се вижда, че т.нар ти "колеги" журналисти са се издрусали на метеното.
http://www.transfermarkt.de/de/michael- ... er_63.html
e ти го нагледно, с цени, трансфер и по години. Без да е включен периода му в Леверкузен.
Темата е глупава!

Много добре знам от къде премина в Челси защото го следя още от времето му в Леверкузен. Двамата с Бербатов Зе Роберто и Пласенте създадоха куп проблеми на Реал на финала, така че няма какво да ми показваш трансфермаркет и т.н точно на мен. И казвам да не се заяждате пак с "журналистите" защото той игра И ЗА ДВАТА ОТБОРА... Само чакате да се появи някоя грешка и да захапете.... Това вашето се търпи един, два, три пъти, ама не вечно. Сякаш вие във вашата професия никога не бъркате е..и...

Учиш за нещо,което в България е "географско понятие" 8-) Колкото и да се опитваш да ги оправдаеш,за мен не е нормално да не се информираш преди да пишеш за нещо,при положение,че от това си вадиш хляба ;) Ами заглавието :roll: Коректно ли е според теб :?: Няма пари или не иска да плати глобата,този БЕЗРАБОТЕН милионер :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 03 ное 2012 20:25

CTAHKO написа:Учиш за нещо,което в България е "географско понятие" 8-) Колкото и да се опитваш да ги оправдаеш,за мен не е нормално да не се информираш преди да пишеш за нещо,при положение,че от това си вадиш хляба ;) Ами заглавието :roll: Коректно ли е според теб :?: Няма пари или не иска да плати глобата,този БЕЗРАБОТЕН милионер :lol:

Tо в България кое е нормално, че журналистиката ни да е нормална? Примерно критикарите и хейтърите да речем са строителни предприемачи. Имат си фирма и строят хотели и кооперации. Обаче така го правят, че мазилките падат след няколко години или пък да речем се появяват течове... Тези същите примерно си вършат работата "отлично" тая тръгнали да държат сметка на журналистите... Подобен пример може да се даде и с лекари, зъболекари, юристи и всякакви други.... Обаче в устата на всички са не те, а "журналята"... Е до гуша ми дойде...

Върни се в “Футбол - Свят”