"Стачката" на играчите на Миньор.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

bostoncelstics
Контакти:

Re: Жриците на любовта в "А" група !

Мнениеот bostoncelstics » 02 ное 2012 21:53

Captain Stottlemeyer написа:
percival написа:.....Виждам че излизате без четирима от водещите ви футболисти ,какво ще се случи на терена изобщо не ме вълнува ! След като си излязъл на терена с гръб и леко привиден ! Напълно нормално си виждам ,злобата и омразата са присъщи на едни други от крайният квартал на София.

Крайни квартали на София са например "Младост", "Полигона" (с военните блокове), "Дружба" и други, където живеят около 70% от привържениците на "червения" отбор в столицата, дошли от село през 70-те и 80-те години на миналия век, а от прозорците на панелките им се вижда мотелът в Ихтиман. Тях ли визираш?! ;)

Captain Cocksucker, кажи моля те за картотеката на Гонзю през 2006 година и титлата ви....

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Re: "Стачката" на играчите на Миньор.

Мнениеот MoNteSo » 02 ное 2012 21:58

Ние играхме без основни играчи и в мача за купата с Етър който спечелихме. И там ли полегнахме ? Положението при нас е тежко. Стигна се до там, че не успяваме да покрием домакинските разходи за срещите. Сами си правете изводите за заплатите. Не ми се ще да го казвам, но футболистите донякъде са прави. Друг е въпроса, че не е това начина. Имат си профсъюз, има комисии във футболният съюз, но типично по нашенски те тръгват да си търсят правата по "другият начин".. което от своя страна пък не е коректно защото си нарушават договора. Абе гнусна история..
Последна промяна от MoNteSo на 02 ное 2012 22:00, променено общо 2 пъти.

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 02 ное 2012 21:59

Udoji90 написа:
venger написа:Udoji, шегувам се, човече. Знаеш ли кое е единственото нещо, което ме дразни? Това е, че разни фенове и от двете страни като хванат една незначителна тема и разтягат, разтягат, разтягат. 90% от коментарите тук са ненужни. Що не се създаде някаква тема, дето да се шегуваме, да се забавляваме, да стане една хубава дискусия, да прекараме добре времето си. Животът е прекалено кратък, за да се занимаваме с това дал някой "ляга" или не!? ;)

[offtopic]Спокойно, ясно е, че се шегуваш. И на мен не ми харесва, че се разтягат тези теми, нито смятам, че този бойкот на играчите е умишлено заради "Левски". И всъщност репликата ми към онова твое мнение беше, щото в такива теми най-забавното са страничните спорове и не исках да ти остана длъжен един вид. :lol: :mrgreen:[/offtopic]

+ 1 ;)
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 02 ное 2012 22:01

v.r.s. написа:По твоята логика, дори и Миньор да победи Левски няма да промени мнението, че е полегнал след като четирима футболисти са бойкотирали отбора. Така ли да го разбирам, след като въобще не те вълнува какво ще се случи на терена?

Каквото и да стане на мача не ме интересува.Дори да играехте и с Ботев Вр също не ми интересува ,въпроса е принципен.Футболистите ви или ръководството се продава за пари и то не за първи път ,те това ме интересува.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 02 ное 2012 22:03

percival написа:.....Виждам че излизате без четирима от водещите ви футболисти ,какво ще се случи на терена изобщо не ме вълнува ! След като си излязъл на терена с гръб и леко привиден ! Напълно нормално си виждам ,злобата и омразата са присъщи на едни други от крайният квартал на София.

Крайни квартали на София са например "Младост", "Полигона" (с военните блокове), "Дружба" и други, където живеят около 70% от привържениците на "червения" отбор в столицата, дошли от село през 70-те и 80-те години на миналия век, а от прозорците на панелките им се вижда мотелът в Ихтиман. Тях ли визираш?! ;)

Щом си се жегнал значи си разбрал кого визирам :)
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 02 ное 2012 22:03

percival написа:
v.r.s. написа:По твоята логика, дори и Миньор да победи Левски няма да промени мнението, че е полегнал след като четирима футболисти са бойкотирали отбора. Така ли да го разбирам, след като въобще не те вълнува какво ще се случи на терена?

Каквото и да стане на мача не ме интересува.Дори да играехте и с Ботев Вр също не ми интересува ,въпроса е принципен.Футболистите ви или ръководството се продава за пари и то не за първи път ,те това ме интересува.

Желязна логика. Няма бутане! А ЦСКА като не си оправи стадиона, и сега ще домакинства извън "Българска армия", продаде ли се на някого ?

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 02 ное 2012 22:07

MoNteSo написа:
percival написа:

Желязна логика. Няма бутане! А ЦСКА като не си оправи стадиона, и сега ще домакинства извън "Българска армия", продаде ли се на някого ?

Пич какво ми сравняваш Лом с Лондон ,какво общо имат освен ,че започват с Л ?

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 02 ное 2012 22:10

percival написа:
MoNteSo написа:Желязна логика. Няма бутане! А ЦСКА като не си оправи стадиона, и сега ще домакинства извън "Българска армия", продаде ли се на някого ?

Говориш абсурдни неща. Затова ти отговарям с абсурден въпрос. Това е модерният футбол. Малко са играчите които ще поставят отбора пред редовното заплащане. И е нормално, ти би ли работил с месеци без да си получаваш възнаграждението ? А мисли малко преди да щрапаш по тая клавиатура..

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 02 ное 2012 22:19

MoNteSo написа:
percival написа:
MoNteSo написа:Желязна логика. Няма бутане! А ЦСКА като не си оправи стадиона, и сега ще домакинства извън "Българска армия", продаде ли се на някого ?

Говориш абсурдни неща. Затова ти отговарям с абсурден въпрос. Това е модерният футбол. Малко са играчите които ще поставят отбора пред редовното заплащане. И е нормално, ти би ли работил с месеци без да си получаваш възнаграждението ? А мисли малко преди да щрапаш по тая клавиатура..

Пиша го за н-ти път.По голям шанс за футболистите подвизаващи се у нас от мач срещу един от двата гранда на България няма ,ако в тези мачове покажат нещо могат да разчитат на развитие на кариерата и доста по добри финансови постъпления за него и семейството му.Трудно бих приел ,че заради 6000-7000 лв се лишават от тази възможност.След като бойкотират да не би да им дадат заплатите ? Просто не е това начина.Имат си договори,но след като не могат да се изпълняват или се прекратяват и си намират друг будала да им плаща добри пари за качествата им или си траят на гъза и чакат !
Та кой работодател би взел такива футболисти ,освен ако както те така и той не са заедно в играта ?

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 02 ное 2012 22:24

percival написа:

Щом си се жегнал значи си разбрал кого визирам :)

[offtopic]Катър ли си,шкембе ли си,коч ли си, защо трябва да пускаш малоумни теми ,винаги когато си друсан или пиян?.[/offtopic]
Стига цвили ,пардон,гр,хтя .
Човекът ти казва,ч е сте селяни ,случайно дошли в София .
Цесекари в София ,няма!
Има само в крайните квартали!
Изображение

Изображение

Върни се в “Футбол - България”