"Стачката" на играчите на Миньор.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Жриците на любовта в "А" група !

Мнениеот ralka_levskarka » 02 ное 2012 21:24

Директивата се изпълнява: Сектор Б се забавлява!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 02 ное 2012 21:27

venger написа:Защо само си хабите думите и клавиатурата да убеждавате в липса на теория на конспирацията? Казах вече, давайте титлата на ЦСКА без игра дори, пък здраве да е. К*р да е, да им го набиеш, ама акъл...

[offtopic]И какво общо има титлата на ЦСКА тук?[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 02 ное 2012 21:28

percival написа:Аз не искам нищо ,изказвам мнение и то е ,че за втори път в една година заемате поза партер!Стойчови конспирации ,ами нали виждам със собствените си очи какво се случва.

И какво виждаш, че се случва?
Ако това което "виждаш, че се случва" не се случи и Миньор вземе точки от Левски, тогава дали въобще "виждаш нормално". А за да не "виждаш нормално" причината не е ли в злобата и омразата която изпитваш. Изчакай да се изиграе мача и тогава казвай че се е случило нещо и си го видял.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 ное 2012 21:32

Udoji90 написа:
venger написа:Защо само си хабите думите и клавиатурата да убеждавате в липса на теория на конспирацията? Казах вече, давайте титлата на ЦСКА без игра дори, пък здраве да е. К*р да е, да им го набиеш, ама акъл...

Значи за вас е нормално, когато един доста силен за момента отбор откаже да излезе (дори и с юноши) срещу вас, но е ненормално, когато друг отбор ...част от играчите му, бойкотират мач.От оня мач зависеше титлата и вие я спечелихте.От този мач какво зависи, та така ревете?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 02 ное 2012 21:35

Кашчей написа:
Udoji90 написа:

Значи за вас е нормално, когато един доста силен за момента отбор откаже да излезе (дори и с юноши) срещу вас, но е ненормално, когато друг отбор ...част от играчите му, бойкотират мач.От оня мач зависеше титлата и вие я спечелихте.От този мач какво зависи, та така ревете?

[offtopic]Кога съм казвал, че е нормално? Кога съм ревал? Посочи ми ЕДИН коментар, в който съм написал, че "Миньор" лягат на "Левски" сега или че са легнали миналия сезон на "Лудогорец". Просто темата няма нищо общо с това, дали ЦСКА ще стане шампион този сезон - точно това и казвах на колегата, защото се опитва да се прави на интересен.[/offtopic]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 02 ное 2012 21:39

v.r.s. написа:
percival написа:Аз не искам нищо ,изказвам мнение и то е ,че за втори път в една година заемате поза партер!Стойчови конспирации ,ами нали виждам със собствените си очи какво се случва.

Ако това което "виждаш, че се случва" не се случи и Миньор вземе точки от Левски, тогава дали въобще "виждаш нормално". А за да не "виждаш нормално" причината не е ли в злобата и омразата която изпитваш. Изчакай да се изиграе мача и тогава казвай че се е случило нещо и си го видял.

Виждам че излизате без четирима от водещите ви футболисти ,какво ще се случи на терена изобщо не ме вълнува ! След като си излязъл на терена с гръб и леко привиден ! Напълно нормално си виждам ,злобата и омразата са присъщи на едни други от крайният квартал на София.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 02 ное 2012 21:41

Udoji, шегувам се, човече. Знаеш ли кое е единственото нещо, което ме дразни? Това е, че разни фенове и от двете страни като хванат една незначителна тема и разтягат, разтягат, разтягат. 90% от коментарите тук са ненужни. Що не се създаде някаква тема, дето да се шегуваме, да се забавляваме, да стане една хубава дискусия, да прекараме добре времето си. Животът е прекалено кратък, за да се занимаваме с това дал някой "ляга" или не!? ;)
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 02 ное 2012 21:43

venger написа:Udoji, шегувам се, човече. Знаеш ли кое е единственото нещо, което ме дразни? Това е, че разни фенове и от двете страни като хванат една незначителна тема и разтягат, разтягат, разтягат. 90% от коментарите тук са ненужни. Що не се създаде някаква тема, дето да се шегуваме, да се забавляваме, да стане една хубава дискусия, да прекараме добре времето си. Животът е прекалено кратък, за да се занимаваме с това дал някой "ляга" или не!? ;)

[offtopic]Спокойно, ясно е, че се шегуваш. И на мен не ми харесва, че се разтягат тези теми, нито смятам, че този бойкот на играчите е умишлено заради "Левски". И всъщност репликата ми към онова твое мнение беше, щото в такива теми най-забавното са страничните спорове и не исках да ти остана длъжен един вид. :lol: :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 02 ное 2012 21:49

percival написа:.....Виждам че излизате без четирима от водещите ви футболисти ,какво ще се случи на терена изобщо не ме вълнува ! След като си излязъл на терена с гръб и леко привиден ! Напълно нормално си виждам ,злобата и омразата са присъщи на едни други от крайният квартал на София.

Крайни квартали на София са например "Младост", "Полигона" (с военните блокове), "Дружба" и други, където живеят около 70% от привържениците на "червения" отбор в столицата, дошли от село през 70-те и 80-те години на миналия век, а от прозорците на панелките им се вижда мотелът в Ихтиман. Тях ли визираш?! ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 02 ное 2012 21:50

percival написа:
v.r.s. написа:

Виждам че излизате без четирима от водещите ви футболисти ,какво ще се случи на терена изобщо не ме вълнува ! След като си излязъл на терена с гръб и леко привиден ! Напълно нормално си виждам ,злобата и омразата са присъщи на едни други от крайният квартал на София.

По твоята логика, дори и Миньор да победи Левски няма да промени мнението, че е полегнал след като четирима футболисти са бойкотирали отбора. Така ли да го разбирам, след като въобще не те вълнува какво ще се случи на терена?

Върни се в “Футбол - България”