Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот zlobul » 02 ное 2012 16:40

t0bl3ro_bg написа:Мирише на разгром

Мирише на уговорка ....тоньо пак е "цакал" за синя победа , иначе с тия некадърници ,дето ги имаме едва ли ще можем да вземем мача . Сори , ама тва е истината !
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 ное 2012 16:49

mistreated написа:Четирима основни футболисти на Миньор Перник не попаднаха в групата на тима за мача срещу Левски. Двубоят от 11-я кръг на А група е в неделя от 14.30 часа.

Борислав Стойчев, Ванчо Траянов, Крум Бибишков и Милен Василев бойкотират срещата със "сините", заради неизплатени заплати.

Миньор си заслужава съдбата. Миналата година се надупиха на Лудогорец, сега ще играят с децата срещу Левски. Коментарът май е излишен.

Нали ти е ясно, че тези четиримата не са играли и срещу Етър?! Или вие пак да се изкажете неподготвени, или пък може Етър да са платили :?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Iuliqno Ronaldo
Контакти:

Някой схвана ли за какво иде реч ?

Мнениеот Iuliqno Ronaldo » 02 ное 2012 16:51

Днес прочетох писмото отправено към футболитите на Левски преди дербито ( http://levski.gong.bg/view_article.php? ... _id=307693 ) писмо отправено от ФЕНОВЕТЕ на отбора . Като гледах мача не видях някой от играчите да е разбрал за какво става дума. Нито 1 от тях не показа онова ,което ние - 12 играч на отбора, искахме да видим (поне малко..). Та защо някой журналист не ги попита, дали поне 1 от тях го е жегнало от вътре ...
Вашето мнение :?:

Потребителски аватар
Iuliqno Ronaldo
Контакти:

Re: Някой схвана ли за какво иде реч ?

Мнениеот Iuliqno Ronaldo » 02 ное 2012 17:20

Идеята ми е да се наблегне на писмото и на футболистите . Мачът е на заден план, за това не мисля ,че трябва да е в темата за мача.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 02 ное 2012 17:30

Писмото е прекрасно ,но мардите от нашия отбор явно не са го разбрали...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 02 ное 2012 17:48

Иде реч за това,че трябваше да се реанимират червените и да се изкара някой лев,иначе как се откупват телевизионните права.Аз сън отвратен,някои пак ще ме оплюят,но според играта, това са ми мислите споходили ме по време и след мача.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 02 ное 2012 18:02

Гаджев и Йовов много добре го бяха разбрали от 5 преки свободни които биха двамата 4 уцелиха стената а един пратиха направо в тъч.За центриранията им не искам да говоря защото не можаха да уцелят наказателното поле.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 02 ное 2012 18:58

колкото и да ми е жалко такава е истината.
Левски и ЦСКА отдавна отиде в миманса,а кога ще спрем да играем тото,ами когато дойдат от Европа еврокомисари и не ни заключат всичките президенти и благодетели.А за дерби:
Отивайте в неделя в Пловдив и гледайте истинско дерби.
Много ме е яд за всичко случващо се в моя отбор,но аз съм безсилиен
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 02 ное 2012 19:12

Батков продава Левски на руснаци

Мажоритарният собственик на Левски Тодор Батков притесни част от акционерите в клуба, след като афишира намерението си да вдигне уставния капитал на клуба. По този начин той щял да умножи собствените си акции, които впоследствие да продаде, и по този начин новият акционер да изплати дългове на "сините" към негови фирми, алармират вложители в отбора.

За бъдещ нов голям акционер в клуба от "Герена" се сочи руската Външнотърговска банка, която наскоро стана втори генерален спонсор на клуба. Очаква се Батков да продаде акциите си и банката да стане мажоритарен собственик на Левски, пише "България днес".

От пресофиса на финансовата институция отказаха всякакъв коментар. Ако нещата се получат все пак, се очаква в управата да влезе и бившият финансов министър Милен Велчев, който представлява интересите на банката в България.

Батков направи интересно изказване по повод дълговете на "сините" към него и свързани с адвоката фирми. Той припомни, че гратисният период за финансов феърплей на ФИФА изтича и проблемът трябва да бъде решен.

"Тъй като гратисният период за финансов феърплей на ФИФА изтича, трябва да решим проблема с дълга на клуба към мен и мои фирми. Трябва да вдигнем капитала и тези задължения да влязат там. Капиталът на дръжеството ще стане около 20 милиона, с дългосрочни активи и стадион на стойност 40 милиона. От своя страна Левски ще се превърне в едно дружество без дългове и може да бъде кредитирано от банки", обяви Батков.

В момента уставният капитал на "Професионален футболен клуб Левски" АД е точно 750 000 лева според търговския регистър. Той е разделен на 500 000 лв. В поименни активи и 250 000 акции от по левче на приносители. Собственост на Тодор Батков са акции на стойност 445 470 лева. С толкова актив на практика адвокатът може да взима еднолично решенията, защото той е повече от половината от уставния капитал, обясняват финансисити.

Засега самият Батков не е разяснил на акционерите и работещите в клуба какви са намеренията му, заради което те подозират, че вдигането на капитала ще се осъществи до края на футболния сезон. Точно тогава УЕФА затяга още повече правилата за футболен феърплей. Според новите изисквания клуб, който не намалява дълговете си ежегодно, няма да получи лиценз както от европейската централа, така и от националната.

"Не мога да коментирам намеренията на Тодор Батков, защото той не е запознал никого в управата с тях, коментира финансовият директор Константин Баждеков. - Но нямам притеснения за бъдещето, нито споделям тези на другите акционери, че може те да бъдат по някакъв начин излъгани. В нашия клуб всичко е прозрачно, що се отнася до финансите.

http://fakti.bg/sport/51867-batkov-prod ... na-rusnaci
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 02 ное 2012 19:30

Тия мърди в синьо отдавна не заслужават писма и подкрепа, а нещо друго по главите. Това е моето мнение от доста време. Но щом още има хора, които ги подкрепят те ще си имат самочувствие и ще ни слагат на оная си работа винаги. Просто факт!

Върни се в “Левски”