shushu написа:Ха ха Вие нямате песни където пее целия сектор по простата причина,че сте семкари.........
Хах , що не ходиш да си грухтиш в кочинката ? Аман от прости индивиди.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
shushu написа:Ха ха Вие нямате песни където пее целия сектор по простата причина,че сте семкари.........
sasho0111 написа:"Не видях с какво го вкара Мурад Хидиуед, но важното е, че го вкара"
Red_Pride написа:като не ви харесва не гледайте мачове които коментира Ивайлода съм казал нещо за В. Грънчаров и Т.Русев особенно първия коийто реве като нерез след гол
ЕМИЛ написа:Red_Pride написа:като не ви харесва не гледайте мачове които коментира Ивайлода съм казал нещо за В. Грънчаров и Т.Русев особенно първия коийто реве като нерез след гол
Я демонстрирай как реве нерез
djikitaeca написа:ЕМИЛ написа:Red_Pride написа:като не ви харесва не гледайте мачове които коментира Ивайлода съм казал нещо за В. Грънчаров и Т.Русев особенно първия коийто реве като нерез след гол
Я демонстрирай как реве нерез
Хахахах!! Epic Fail!
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта