за да получиш билет за Лаута трябва...

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Plovdiv Pirate
Контакти:

Re: за да получиш билет за Лаута трябва...

Мнениеот Plovdiv Pirate » 02 ное 2012 11:20

Причините за тези комични глупости са винаги едни: Доста безделници от двете агитки осмислят едноклетъчната си форма на съществуване с истерия, агресия и стотинкаджийски сметки! За съжаление тях не ги интересува нито спорта, наречен футбол, нито естествените взаимоотношения между съграждани, съседи и приятели ! Приказват се едни безумия, едни вандализми, едни измислени вражди, едни расистки бълвочи ! Да, винаги ще се подигравам на жълтурите, както и те на мен, но това са нормални неща между фенове! Филмите на алкохолните и надрусаните пичове преминават всякакви граници на човешкото. Нападения, засади, ултимативни декларации...Пфу! На Спортклуб има место за всеки човек - това не е ВИП форум на Грозлеков или селска завера на Божилов за проникване на вражеска територия! Който се чуства филмов герой да си трещи бомби в краката на Бесика или да кряка като психопат: "Цигани, Цигани" срещу приятелите си от отсрешната трибуна! Един въпрос без отговор натежава все повече в мен и няколко близки приятели, които сме израстнали със загубите и победите на Лаута: Има ли смисъл да влагаме толкова от времето, емоциите и парите си, за да си подкрепяме отбора сред тези фатмаци, които истерично претендират, че само техните искания са меродавни на Лаута? Вместо да гледаме било то по ТВ мачовете на Алианц Арена или Сан Сиро или Емирейтс /давам пример с тях, защото съм изживявал наживо мачове на тези храмове на спорта и приятелството/ ходим да ни облъчват някакви безделници с микробни мнения и агресия на Лаута!? Очевидно все по-малко нормални фенове ходим на мач! Да, ще подкрепим в неделя отбора си на 100%, но това не е обичайния празник на Пловдив вече, а евтин епизод от тъпия филм, който ни натрапват истерично и жълтите и буферските празни глави! Дано агитките ни се излекуват по някакъв начин от агресиите на комплексарите, но съм скептичен! до 5 минути са ми изтрили коментара....нали не съм "ВИП" фен ...

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 02 ное 2012 11:25

child in time написа:Изглежда смешно НО ако на Спорт клуб ( която се води по неутрална) влезнат фенове на Ботев ( те ще влезнат) сещате ли се какво ще се случи? Злобата у хората в последните години взима невероятни размери и сто на сто ще има инциденти! Ще го дават по ТВ да не правим глупости!

Нищо нямаше да се случи. За превенция можеше билетите за източния сектор да са 10 лв. Разликата от 20К се дава на полицията и стой и гледай как ще си разменяме цвета в сектора! Освен това крайните фенове са 2 000 ... 3 000 човека. Нали не смяташ, че ще тръгна да бия съседското дете или мъжа на колежката? На Колежа съм водил Левскари, Цесекари, Локомотивци ... е как пък не стана един бой до сега? Емоцията е едно, друго е да тръгнеш на саморазправа. 2009, когато стана мелето след мача, около мен имаше двама локомотивци. Единия 60 годишен дядо. Никакъв шанс да се защити! Но никой, никой не тръгна към него. Въпреки че целия мач си коментираше спокойно и се ядосваше на пропуските пред нашата врата! След като на онази провокация от Кики и Акалски, човека оцеля тогава за какво говорим?
Тук проблема е много по сложен и е сред "тарторите" на агитката на Локомотив, който се опитват да изземат правата на клуба и да наложат своя модел на поведение. В момента дори привърженици на Локомотив се сдобиват трудно с билети. Това говори ли ти нещо?

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 02 ное 2012 11:25

Върнали са без билет над 100 човека от нормалните локомотивци щото туп-мулиганите им не ги познавали само и само 10 жълтура да не си купят билет :lol:

Няма такива комплекси :lol:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 02 ное 2012 11:30

child in time написа:
джони написа:
child in time написа:Изглежда смешно НО ако на Спорт клуб ( която се води по неутрална) влезнат фенове на Ботев ( те ще влезнат) сещате ли се какво ще се случи? Злобата у хората в последните години взима невероятни размери и сто на сто ще има инциденти! Ще го дават по ТВ да не правим глупости!

на мачовете ви с Левски И Цска няма проблем да влезнат и по принцип не влизат на спортклуб фенове на тези отбори,така ли?или там сте ок?

На теб ли да обяснявам на кой мач ще има повече неприятности? Добра идея ли е след 2 години напрежение да се омешаме? Просто искам да отида и да се върна от този мач жив и здрав! Влезнете ли на Спорт клуб ще стане страшно! Левски и ЦСКА са дразнители но БотевЪ е от съвсем друго ниво!

1.напрежение има само при вас,за 2 години нямаме нито една изпята песен срещу вас или дори да ви споменаваме под някаква форма
2.това че те е страх дали ще се върнеш жив от този мач,ето това се дължи точно на точка 1.
3.на мача Ботев-Цска имаше фенове на Цска с фланелки и шалове в сектор Б1-там където най-много се викаше-бий чорбата,червени боклуци и т.н,но не стана никакъв инцидент
4.
Левски и ЦСКА са дразнители но БотевЪ е от съвсем друго ниво!
8-)

Потребителски аватар
br77_lpfc
Контакти:

Мнениеот br77_lpfc » 02 ное 2012 11:31

Смешния плач няма край! Това е практика по целия свят- как си представяте фен Ман Юн да циври, че не му дали билет за КОП на Анфийлд :o Отворете страницата на Ливърпул и вижте, на какви условия трябва да отговаря даден фен, за да получи билет- минимален брой посещения от предишен сезон, членска карта и т.н. Да не говорим, че на жълтите са предоставени ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ БИЛЕТИ от полагащите им се. И всеки редови фен, който иска да гледа мача, да попита защо бяха скрити точно тези 1000 билета в сектора за гости и защо се върти търговия с въпросните? Ако аз искам да гледам дербито от жълтия сектор :? , трябва ли да се чувствам дискриминиран? Никой няма право, да търси сметка на даден клуб как разпределя полагащите му се билети, така че всеки да гледа в собствената си паничка.
ЛОКО ПЛОВДИВ Е НАШЕТО ИМЕ, ЛОКО ПЛОВДИВ, ТОВА СМЕ НИЕ! ЧЕРНО-БЕЛИ СМЕ РОДЕНИ, ЧЕРНО-БЕЛИ ЩЕ УМРЕМ!
Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 02 ное 2012 11:34

За ПОСЛЕДНО Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив е мач които не прилича на никой друг! Чакан 2 години заряда за всички фенове е голям! Напрежението между двете публики ескалира от години а след 2 години чакане в Неделя ще е ... даже не знам каква дума да ползвам! Колкото по малко - си даваме повод за конфронтация толкова по добре за всички!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 02 ное 2012 11:40

Pupper_ написа:Тук проблема е много по сложен и е сред "тарторите" на агитката на Локомотив, който се опитват да изземат правата на клуба и да наложат своя модел на поведение. В момента дори привърженици на Локомотив се сдобиват трудно с билети. Това говори ли ти нещо?

ООоооо значи тарторите са били злите в цялата ситуация, а ти не ги говориш тия неща от злоба ? :lol: хахах жалка работа сте
Изображение

Потребителски аватар
daniel_red
Контакти:

Мнениеот daniel_red » 02 ное 2012 11:41

Plovdiv Pirate написа:Причините за тези комични глупости са винаги едни: Доста безделници от двете агитки осмислят едноклетъчната си форма на съществуване с истерия, агресия и стотинкаджийски сметки! За съжаление тях не ги интересува нито спорта, наречен футбол, нито естествените взаимоотношения между съграждани, съседи и приятели ! Приказват се едни безумия, едни вандализми, едни измислени вражди, едни расистки бълвочи ! Да, винаги ще се подигравам на жълтурите, както и те на мен, но това са нормални неща между фенове! Филмите на алкохолните и надрусаните пичове преминават всякакви граници на човешкото. Нападения, засади, ултимативни декларации...Пфу! На Спортклуб има место за всеки човек - това не е ВИП форум на Грозлеков или селска завера на Божилов за проникване на вражеска територия! Който се чуства филмов герой да си трещи бомби в краката на Бесика или да кряка като психопат: "Цигани, Цигани" срещу приятелите си от отсрешната трибуна! Един въпрос без отговор натежава все повече в мен и няколко близки приятели, които сме израстнали със загубите и победите на Лаута: Има ли смисъл да влагаме толкова от времето, емоциите и парите си, за да си подкрепяме отбора сред тези фатмаци, които истерично претендират, че само техните искания са меродавни на Лаута? Вместо да гледаме било то по ТВ мачовете на Алианц Арена или Сан Сиро или Емирейтс /давам пример с тях, защото съм изживявал наживо мачове на тези храмове на спорта и приятелството/ ходим да ни облъчват някакви безделници с микробни мнения и агресия на Лаута!? Очевидно все по-малко нормални фенове ходим на мач! Да, ще подкрепим в неделя отбора си на 100%, но това не е обичайния празник на Пловдив вече, а евтин епизод от тъпия филм, който ни натрапват истерично и жълтите и буферските празни глави! Дано агитките ни се излекуват по някакъв начин от агресиите на комплексарите, но съм скептичен! до 5 минути са ми изтрили коментара....нали не съм "ВИП" фен ...

Не си сам, пич. Простащината е огромна по нашите стадиони и аз, въпреки че от 13 години съм редовен, от известно време се замислям сериозно. Честно казано не се виждам на стадиона след някоя и друга година...

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 02 ное 2012 11:53

Vincenzo написа:ООоооо значи тарторите са били злите в цялата ситуация, а ти не ги говориш тия неща от злоба ? :lol: хахах жалка работа сте

:):):) Напоследък има засилено търсене на слънчеви очила ...

Потребителски аватар
br77_lpfc
Контакти:

Мнениеот br77_lpfc » 02 ное 2012 11:54

Хайде един нормален фен на Ботев да ми отговори: Защо никой не отваря дума за скътаните 1000 билета? Като не ти дават да си закупиш билет за сектора за гости, това не не ли дискриминация? Кой е взел това решение, управата на клуба или въпросните тартори?
След отговора на тези въпроси се наемам лично да му продам билет за Спортклуб срещу 20лв нали за толкова си ги търгуват!
ЛОКО ПЛОВДИВ Е НАШЕТО ИМЕ, ЛОКО ПЛОВДИВ, ТОВА СМЕ НИЕ! ЧЕРНО-БЕЛИ СМЕ РОДЕНИ, ЧЕРНО-БЕЛИ ЩЕ УМРЕМ!
Изображение

Върни се в “Футбол - България”