http://gong.bg/view_article.php?article_id=307645
Вие как мислите, дали просто глобализацията не направи тъмнокожите по плачещи? Или футболът просто стана балет и надлъгване?
Защо и той не плаче от расизъм?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Защо и той не плаче от расизъм?
ACDC написа:
Вие как мислите, дали просто глобализацията не направи тъмнокожите по плачещи?
Абсолютно. Лицемерието на западното общество като цяло и нововъведената прекалена толерантност, уж от чувство за вина към "тъмнокожите" води до всичко това. Все си мисля, че и до преди 5-6 години ги обиждаха на същата основа, но не помня един расистки скандал, преди да почнат измишльотините във ВЛ. От тогава всеки лигльо с по-тъмен цвят на кожата реве, че са го наричали негър, черен и не знам какво още.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

в Източна Европа, поради изостаналостта на обществата, вероятно има истински расизъм...както и в някои радикални групи и общества на Запад
но общата картина е такава. Тарикати се оправдават с расизъм, за да си прокарват своята политика или да манипулират хората, или пък да ги карат да се чувстват виновни без вина. И така да ги контролират. Да не говорим, че има обратен расизъм с все по-голяма скорост вече
давам един елементарен пример, който е на ниско ниво. Имам приятел, който бачка в метрото в Лондон. И шефовете, за да не ги обвинят в расизъм, назначават мениджъри на оперативните групи само черни. т.е най-ниското ниво началници са само черни...и когато дойде да се бачка на празник или в неделя, когато се плаща допълнително, черните сформират групи само от черни - за да вземат техните хора двойните пари. И моят приятел, естествено се оплакал. Казал "вземете списъците с извънредния труд и вижте кои хора са викани за двойния надник, не са ли винаги само черни"? и Шефа на зоната му казал: ако продължаваш да се оплакваш, ще имаш сериозни проблеми...тва какво е?
но общата картина е такава. Тарикати се оправдават с расизъм, за да си прокарват своята политика или да манипулират хората, или пък да ги карат да се чувстват виновни без вина. И така да ги контролират. Да не говорим, че има обратен расизъм с все по-голяма скорост вече
давам един елементарен пример, който е на ниско ниво. Имам приятел, който бачка в метрото в Лондон. И шефовете, за да не ги обвинят в расизъм, назначават мениджъри на оперативните групи само черни. т.е най-ниското ниво началници са само черни...и когато дойде да се бачка на празник или в неделя, когато се плаща допълнително, черните сформират групи само от черни - за да вземат техните хора двойните пари. И моят приятел, естествено се оплакал. Казал "вземете списъците с извънредния труд и вижте кои хора са викани за двойния надник, не са ли винаги само черни"? и Шефа на зоната му казал: ако продължаваш да се оплакваш, ще имаш сериозни проблеми...тва какво е?
Я да си спомним и Давидс как се оплакваше от расизъм по време на големите скандали в националния отбор на Холандия, когато си имаше разделение между бели и черни. И не заради делението, а че не е титуляр.
Иначе това си е самата истина, много лесно им стана, като не им отърва на някой некадърни и викат "расизъм". Ама трябва за тях двойно наказание.
Иначе това си е самата истина, много лесно им стана, като не им отърва на някой некадърни и викат "расизъм". Ама трябва за тях двойно наказание.
Общо взето както се изрази колегата преди мен, скоро всичко ще се обърне против тях, защото това е само манипулиране на властта и лошото е, че властта е направена такава да им угажда. Ако си мислят точно такива тарикатчета, че манипулират някой или някой им е задължен затова, че са черни.. с извинение, но потърпевшите от не расисти стават расисти и държат омразата в себе си.. което не води до нищо добро.
- aver4e
- Контакти:
А някой ме е нарекъл белчо или бледолики,а съм го осъдил за расизъм.Пълна простотия.Първо бяха обратните,сега и негрите,какво ли следва....?
Когато вървиш на открито, не закачай никого. Ако някой те обезпокои, помоли го да престане. Ако той не престане, унищожи го.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Защото е мъжкар 

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!