Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Tommi написа:Ивайло Лудогорец написа:Оф бе ... колко пъти стана гледам клипа , връщам и пускам пак и отново и както снощи все още ми се струва че Барт играе първи с топката ... Не съм много сигурен ... не съм със зелени очила , моля не ме нападайте ! Моля някой който е навътре с правилата а не просто зрител да обясни ?!?!!?
Да, така е. Играе с топката, но с другия крак прави нарушение, поне аз така го виждам на повторенията. Изобщо не е вярно, че не трябва да се свири фаул, когато първо играе с топката, а после фаулира. Това е една огромна заблуда сред коментатори, зрители и дори "футболни хора".
По принцип в тази ситуация асистентът трябваше малко да помогне на Ристосков. Но гледано в реално време положението си е 50:50, както се казва. Някои биха свирили нарушение, други не.
bobonikolov написа:И двамата не виждате добре.Платини играе с топката може би около 1 секунда преди Барт и едва след това той го връхлита.Вижте повторението на ситуацията още веднъж.Има го от няколко камери.От една от тях се вижда най-добре-мисля, че от тази в ложите.От нея се вижда как Платини чуква топката и едва след това Барт го връхлита.Всичко обаче става с разлика от около секунда.Но това не оправдава напълно тенденциозното съдийство на Ристосков.Самия факт,че Барт атакува Мишел в гръб е 100% нарушение, което се наказва с дузпа, защото чрез такова влизане се застрашава здравето на играча.
Tommi написа:bobonikolov написа:И двамата не виждате добре.Платини играе с топката може би около 1 секунда преди Барт и едва след това той го връхлита.Вижте повторението на ситуацията още веднъж.Има го от няколко камери.От една от тях се вижда най-добре-мисля, че от тази в ложите.От нея се вижда как Платини чуква топката и едва след това Барт го връхлита.Всичко обаче става с разлика от около секунда.Но това не оправдава напълно тенденциозното съдийство на Ристосков.Самия факт,че Барт атакува Мишел в гръб е 100% нарушение, което се наказва с дузпа, защото чрез такова влизане се застрашава здравето на играча.
Не знам какви повторения гледаш.Барт играе с топката и се вижда добре от една камера, която показва ситуацията отпред, а не зад играчите. Другото, което си написал е някакво твое съчинение.
Tommi написа:bobonikolov написа:И двамата не виждате добре.Платини играе с топката може би около 1 секунда преди Барт и едва след това той го връхлита.Вижте повторението на ситуацията още веднъж.Има го от няколко камери.От една от тях се вижда най-добре-мисля, че от тази в ложите.От нея се вижда как Платини чуква топката и едва след това Барт го връхлита.Всичко обаче става с разлика от около секунда.Но това не оправдава напълно тенденциозното съдийство на Ристосков.Самия факт,че Барт атакува Мишел в гръб е 100% нарушение, което се наказва с дузпа, защото чрез такова влизане се застрашава здравето на играча.
Не знам какви повторения гледаш.Барт играе с топката и се вижда добре от една камера, която показва ситуацията отпред, а не зад играчите. Другото, което си написал е някакво твое съчинение.
Tommi написа:Спрял си клипа по-рано. Топката е кръгла и посоката зависи от това къде и как ще я ритнеш.
Не споря дали има, или няма дузпа. Има дузпа, въпреки че играе с топката.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта