Ултраси на Ботев пребиха топ хулигани на Локо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Muscarin

Re: Ултраси на Ботев пребиха топ хулигани на Локо

Мнениеот Muscarin » 01 ное 2012 20:25

kubik написа:Нали се смеят на мен ,кво ти пука .

С платените ви статийки си е смях .
5 човека отиват при кик боксерите ви и последните бягат и се обаждат на полицията и се крият на стадиона ви . 20 човека бягат от 5 :mrgreen:
Никъде не го пиши ,нали ,пиши ''дали отпор''хахаххаххахаххахаххахххаххахаххахах
да избягаш и да се обадиш на полицията това отпор ли е ххахаххахахах

Що не пишите как в събота пред Плазма са смачкали главите на вашите топ хулигани :idea: :roll:

Фантазьор хахахахах!

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 01 ное 2012 20:30

kubik написа:Що не пишите как в събота пред Плазма са смачкали главите на вашите топ хулигани

Хахах, ква Плазма, кви 5 леа бе...ФАНТАЗЬОРЧЕ. Клип имаш ли, а? Клип имаш ли :mrgreen:

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 01 ное 2012 21:01

Нали са кръвно свързани,само където едните са летящи. :)
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Re: Внимание !

Мнениеот kistendil » 01 ное 2012 21:53

sokkoban написа:Изображение

Косе-босе, къдеееееееее сииииииииииии, децата те търсят да ти върнат поне тениската вмирисана :mrgreen:

Кви пари я взехте тая фанелка!? Големи номера има ли!? Като за "НЕМА ПО-ГОЛЕМ"? :o
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

lokomotivpd
Контакти:

Мнениеот lokomotivpd » 01 ное 2012 22:14

Фен на Локо Пд пита друг - "Виждал ли си хореографията за дербито?". Другия казал -"Коя?"

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 01 ное 2012 22:21

Модератор ЛокоПД написа:
the priceless написа:Глупаците тръгнали да скачат на нашите момчета които тренират кик-бокс и бокс,хаха!Резултатът е ясен. :lol:

Резултата е ясен."Трениращите бокс и кик-бокс" се обадили на... полицията,както обикновено.Косьо пък е толкова "пребит",че чак решил да пие едно две- питиета и в момента това прави. ;) Като пускате информация...

Едно не мога да разбера , а на линейката кой се обади или са търсили помощ на 112 ? :lol:

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Re: Внимание !

Мнениеот sokkoban » 01 ное 2012 22:56

Питай косето-босето голия хулиган :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 01 ное 2012 22:59

slash1912 написа:Едно мнение от друг форум:
"bianconeri на 01 Ное 2012 11:34

Трето поколение локомотивец съм,откак се помня ходя на мачове,били сме 20 човека на гостуване,но не вярвах,че ще дойде време някой си да решава аз дали мога да си купя билет за трибуната,на която винаги съм сядал.Продължавайте така,вие изгонихте много хора от стадиона и накрая ще си останете само вие."

"...и какво ти пречи точно да си купиш билет ако не е тайна?"

"...ами предполагам каквото и мен ме спря : за да си купиш билет за трибуна "Спортклуб", искат някой да потвърди че си локомотивец такова нещо не бях си и помислял, че може да се случи ! трябваше да кажа,че съм бил в Белград на мач, за да се сети човека че ме е виждал на стадиона ..."

Такова нещо не си спомням да се е случвало,билети за мач да се продават срещу пълна автобиограгия,заслуги към клубът,поне двама гаранта...

+1912

Нещо подобно ми сподели и днес комшията буфер. Цитирам (човека е на 43) : Почуствах се много зле днес заради тези билети, никога досега не съм си и помислял, че групичка от 5-10 човека могат да накарат другите да се "зомбират" така. Дано никога не се повтаря, но всичко вече много се е изкривило.
- Не твърдя, че съм предал точно изразните средства, но звучеше точно така.

lokomotivpd
Контакти:

Мнениеот lokomotivpd » 01 ное 2012 23:19

[/quote]

+1912

Нещо подобно ми сподели и днес комшията буфер. Цитирам (човека е на 43) : Почуствах се много зле днес заради тези билети, никога досега не съм си и помислял, че групичка от 5-10 човека могат да накарат другите да се "зомбират" така. Дано никога не се повтаря, но всичко вече много се е изкривило.
- Не твърдя, че съм предал точно изразните средства, но звучеше точно така.[/quote]

Не се прави на много остроумен.Всичко е заради вас,защото сте много нагли.

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 01 ное 2012 23:36

lokomotivpd написа:

+1912

- Не твърдя, че съм предал точно изразните средства, но звучеше точно така.[/quote]

Не се прави на много остроумен.Всичко е заради вас,защото сте много нагли.[/quote]

Златане, лягай си вече пийняк

Върни се в “Ботев”