КБ, 1/16, Лудогорец - ЦСКА, 31.10.2012, 1:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Re: КБ, 1/16, Лудогорец - ЦСКА, 31.10.2012, 1:2

Мнениеот fen-fen » 01 ное 2012 17:22

plamen_ch написа:
fen-fen написа:Ето как виждам аз нещата от моя гледна точка. Мач с голям заряд и двата отбора излизат за победа. След гола на Миро Иванов последва серия от брутални нарушения на "червените", и нито едно не бе наказано с картони. Изключителен такъв беше и случаят с Анисе, който вече имаше един жълт и направи фаул за директен червен картон малко преди края на първото полувреме,обаче остана на терена и дори не получи втори жълт картон от съдията.

През втората част вече, тотално осралия се Ристосков подмина дузпа за ЦСКА след шпагат на Барт в краката на Платини. По този начин той компенсира грешките, които направи срещи Лудогорец в първото полувреме.Естествено Бандаловски реагира и той го предупреди официално, но така или иначе Бандата го репликираше постоянно. Та с две думи! Съдията е слаб и опорочи мача. Ако свиреше правилно със сигурност резултата нямаше да бъде такъв, виждах го равен!

Явно в Делиормана има много "разбирачи".... Само това ви е лошото, че гледате и виждате точно така както дявола чете евангелието....
Случайно да дабеляза че секунди преди ситуацията с първия картон на Анисе имаше "брутално нарушение" срещу Саша и то за директен червен картон ,което съдията дори "не забеляза"?
Случайно да забеляза ,че на Платини дадоха картон за симулация при положение на 100 % дузпа ,а в същото време
"шуменския Деко" се въргаляше като магаре в пепел и на всичкоотгоре му присъждаха наушенията.
Дали случайно си пропуснал да забележиш ,че в по-напредналите във футболно отношение страни жълтия му картон при секирата срещу Саша щеше да е червен?

А ти случайно, да забеляза че аз не отричам нарушенията, което са направили наши играчи? Не съм описал обстойно всичко, но как пък вие напредналите във футболно отношение не виждате нарушенията на вашите играчи? Нямаше ли? Не знам кой как чете евангелието, ама със сигурност много ви харесва да се величайте и да не водите нормален разговор!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

nikec1
Контакти:

Мнениеот nikec1 » 01 ное 2012 17:35

Честита победа на ЦСКА, в този мач показа повече футболни неща от нашите разглезени звезди играещи единствено и само за пари!
Съдията е тюфлек и съгреши и в двете посоки, та той свиреше (не свиреше) нарушения при положение че беше на 10 метра от ситуациите, изтеглете си мача и вижте къде по дяволите е съдията при ситуациите на метри винаги от екшъна който се разиграваше, как тия съдии покриват норматив искам да попитам Боби но едва ли ще ми се отвори парашута.
Както и да е, не ме е срам да поздравя отбора който ни е надиграл и победил, за нас остава надеждата че ще се върнем към времената в които играехме хубав футбол ..... все пак футбола не е песен че да се забрави.

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 01 ное 2012 17:40

VaranchoDrajko явно трябва да ходиш на психиатър мойто момче...я за да не спорим виж мрежата какво показва и ми кажи от къде съм. ако не можеш питай Хорейшо как става.......Зададох ти елементарен въпрос къъде ви е публиката, а ти изписа един куп глупости. Това ми е достатъчно да разбера що за човек си и спирам да ти обръщам внимание. Не съм виновен аз че истината излиза наяве рано или късно...айде успех и дано психиатъра да ти помогне
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 01 ное 2012 17:57

nikec1 написа:Честита победа на ЦСКА, в този мач показа повече футболни неща от нашите разглезени звезди играещи единствено и само за пари!
Съдията е тюфлек и съгреши и в двете посоки, та той свиреше (не свиреше) нарушения при положение че беше на 10 метра от ситуациите, изтеглете си мача и вижте къде по дяволите е съдията при ситуациите на метри винаги от екшъна който се разиграваше, как тия съдии покриват норматив искам да попитам Боби но едва ли ще ми се отвори парашута.
Както и да е, не ме е срам да поздравя отбора който ни е надиграл и победил, за нас остава надеждата че ще се върнем към времената в които играехме хубав футбол ..... все пак футбола не е песен че да се забрави.

Този още миналата година ми направи впечатление на мача Ботев Враца - ЦСКА (2:2).Ами той е дебел и не може да тича... как да стане работата...

Потребителски аватар
varanaDrago
Контакти:

Мнениеот varanaDrago » 01 ное 2012 17:57

Загубихме от Цска, за което ги поздравявам ! По притеснителното е че атмосферата в отбора не е много добра.Започва се преподписване на договорите на футболистите и явно страните имат разминаване в техните параметри.Затова не игра Минев , в Бургас Деко започна на полувремето, явно и Марселиньо мисли за трансфер и играта позацикли. Дано всичко се разреши възможно най- бързо и да видим познатия отбор. А безгрешен отбор няма , а има и още една среща в София която ще определи кой ще продължи
Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...

Потребителски аватар
varanaDrago
Контакти:

Мнениеот varanaDrago » 01 ное 2012 18:11

OOP написа:VaranchoDrajko явно трябва да ходиш на психиатър мойто момче...я за да не спорим виж мрежата какво показва и ми кажи от къде съм. ако не можеш питай Хорейшо как става.......Зададох ти елементарен въпрос къъде ви е публиката, а ти изписа един куп глупости. Това ми е достатъчно да разбера що за човек си и спирам да ти обръщам внимание. Не съм виновен аз че истината излиза наяве раноли късно. и..айде успех и дано психиатъра да ти помогне

Благодаря за препоръките госпожо! Питах Хорейшо и той ми каза че даже е възможно да се познаваме ;) И наистина не си виновен ти че истината излиза наяве рано или късно...Мога да ти кажа и къде е публиката ...ама ще ми сложат бам :evil:
Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 01 ное 2012 18:27

OOP написа:VaranchoDrajko явно трябва да ходиш на психиатър мойто момче...я за да не спорим виж мрежата какво показва и ми кажи от къде съм. ако не можеш питай Хорейшо как става.......Зададох ти елементарен въпрос къъде ви е публиката, а ти изписа един куп глупости. Това ми е достатъчно да разбера що за човек си и спирам да ти обръщам внимание. Не съм виновен аз че истината излиза наяве рано или късно...айде успех и дано психиатъра да ти помогне

Когато 2 отбора си мерят п*шките не си слагай г*за там ....... ти какво общо имаш с Лудогорец или Цска , че пишеш тука?
Изображение

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 01 ное 2012 19:05

varanaDrago написа:
OOP написа:VaranchoDrajko явно трябва да ходиш на психиатър мойто момче...я за да не спорим виж мрежата какво показва и ми кажи от къде съм. ако не можеш питай Хорейшо как става.......Зададох ти елементарен въпрос къъде ви е публиката, а ти изписа един куп глупости. Това ми е достатъчно да разбера що за човек си и спирам да ти обръщам внимание. Не съм виновен аз че истината излиза наяве раноли късно. и..айде успех и дано психиатъра да ти помогне

Благодаря за препоръките госпожо! Питах Хорейшо и той ми каза че даже е възможно да се познаваме ;) И наистина не си виновен ти че истината излиза наяве рано или късно...Мога да ти кажа и къде е публиката ...ама ще ми сложат бам :evil:

На лични съобщения няма бам може да ми отговориш там.
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 01 ное 2012 21:54

защо пак всички скачат на Лудогорец? Какви дузпи искат??? Лудогорец играе честно и всички го уважават!!!!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 01 ное 2012 22:38

Оф бе ... колко пъти стана гледам клипа , връщам и пускам пак и отново и както снощи все още ми се струва че Барт играе първи с топката ... Не съм много сигурен ... не съм със зелени очила , моля не ме нападайте !

Върни се в “Лудогорец”