kartago написа:"Черноморец" определено се надига, много странно за мен. Херо просто не е човек, някакъв вълшебник е!
Ми аз "тайната" я разкрих още след 6-я кръг на първенството ... ама никой не ми вярва

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
kartago написа:"Черноморец" определено се надига, много странно за мен. Херо просто не е човек, някакъв вълшебник е!
kartago написа:invader10 написа:kartago написа:"Черноморец" определено се надига, много странно за мен. Херо просто не е човек, някакъв вълшебник е!
Камъка си тежи на мястото. Няма гаранция ,че ако е тренер на друг отбор в България ще има такива резултати. Имам предвид резултати , а не успехи., защото и той го каза " С пари може всеки." Митака е страхотен Човек. Дай боже нещата да се подредят добре за него и фамилията . Успех Хери.
Ами видяхме с Бала и много пари какво стана. За всичко останало съм абсолютно съгласен с тебе. Но, ми се струва, че не оценяваме какъв феномен имаме тука, говоря за България.
CHELSEA_FOREVER написа:Айде честита победа на всички и все така.
MQplaya написа:Очаквах да има повече фенове на Черноморец,но имаше само десет.Въпреки това и двете агитки се представиха на ниво.
petkan написа:MQplaya написа:Очаквах да има повече фенове на Черноморец,но имаше само десет.Въпреки това и двете агитки се представиха на ниво.
Е стига де, ся да се червим, че сме били само 9 цаци ли?Всъщност десет, ако трябва да сме точни.
Все пак делничен ден, гадно време, мач без особено голям заряд........, което не е извинение де
MQplaya написа:Очаквах да има повече фенове на Черноморец,но имаше само десет.Въпреки това и двете агитки се представиха на ниво.
MQplaya написа:petkan написа:MQplaya написа:Очаквах да има повече фенове на Черноморец,но имаше само десет.Въпреки това и двете агитки се представиха на ниво.
Е стига де, ся да се червим, че сме били само 9 цаци ли?Всъщност десет, ако трябва да сме точни.
Все пак делничен ден, гадно време, мач без особено голям заряд........, което не е извинение де
От сега да кажа,едва ли някой от Плевен ще дойде на реванша в БургасТо сигурно и на футболистите не им се ходи
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта