Пирин (Гоце Делчев) - Черноморец (Бургас) FT. 0-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Пирин (Гоце Делчев) - Черноморец (Бургас) 04.11.2012

Мнениеот petkan » 29 окт 2012 10:28

Искам си Акаунта написа:
petkan написа:
Искам си Акаунта написа:За съжаление мача идва в неподходящо време . Еуфорията от победата срещу Лудогорец ще доведе до загуба в Плевен ... която ще окаже негативно въздействие върху отбора , който няма да успее да се съвземе за краткото време с което ще разполага и ще допусне втора поредна загуба .

Не стига това гадно време навън, ами и ти с твойте прогнози! Не, че не съм с подобни съмнения де :(

Ами ... пиша това което ми нашепва Силата :mrgreen: А както ние ( джедаите ) знаем ... неведоми са пътеките по които ни води тя . Няма начин да не си забелязал , че всичките ми прогнози имат своята логика и обосновка ;)
Засега ще спестя останалата информация , но за да си по спокоен можеш да погледнеш успеваемостта на последните ми прогнози ;)
Накрая , но не на последно място - не бива да се изключва "фактора Боли" , който може да разбие всички предварителни прогнози ( и други неща ) :mrgreen:

Имаш да отговаряш и за една прогноза в темата за "целите" :evil:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 29 окт 2012 10:43

petkan написа:Имаш да отговаряш и за една прогноза в темата за "целите" :evil:

Не се сещам :roll:

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 01 ное 2012 14:51

04.11.2012 г. /неделя/ 14.30 ч.

Пирин /Г.Д/ - Черноморец Бургас /Бс/

Таско Тасков Сф, Мартин Ангелов Сф, Антон Терзиев Сф,

4-ти Александър Костадинов Сф

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 01 ное 2012 16:52

След като разгроми Спартак в Плевен , освен главозамайването футболистите на Черноморец ще бъдат и невъзстановени ... в следствие на което ще загубят с разлика . :!:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 01 ное 2012 17:05

от Искам си Акаунта

За съжаление мача идва в неподходящо време . Еуфорията от победата срещу Лудогорец ще доведе до загуба в Плевен ... която ще окаже негативно въздействие върху отбора , който няма да успее да се съвземе за краткото време с което ще разполага и ще допусне втора поредна загуба .

Искам си Акаунта написа:След като разгроми Спартак в Плевен , освен главозамайването футболистите на Черноморец ще бъдат и невъзстановени ... в следствие на което ще загубят с разлика . :!:

Еееееех и аз така да можех да виждам в бъдещето като теб... :mrgreen:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 01 ное 2012 17:38

petkan написа:
от Искам си Акаунта

За съжаление мача идва в неподходящо време . Еуфорията от победата срещу Лудогорец ще доведе до загуба в Плевен ... която ще окаже негативно въздействие върху отбора , който няма да успее да се съвземе за краткото време с което ще разполага и ще допусне втора поредна загуба .

Искам си Акаунта написа:След като разгроми Спартак в Плевен , освен главозамайването футболистите на Черноморец ще бъдат и невъзстановени ... в следствие на което ще загубят с разлика . :!:

Еееееех и аз така да можех да виждам в бъдещето като теб... :mrgreen:

Някой път ще ти разкрия тайната на тези "прогнози" :mrgreen: ... на чаша кехлибарена течност ( която май още имам да получавам за "авторски права" ) ;)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 01 ное 2012 17:45

Искам си Акаунта написа: Някой път ще ти разкрия тайната на тези "прогнози" :mrgreen: ... на чаша кехлибарена течност ( която май още имам да получавам за "авторски права" ) ;)

Нямаш грижи :) Само дето си все на работа. Човек не може да те открие и да те почерпи ;)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 01 ное 2012 17:52

petkan написа:
Искам си Акаунта написа: Някой път ще ти разкрия тайната на тези "прогнози" :mrgreen: ... на чаша кехлибарена течност ( която май още имам да получавам за "авторски права" ) ;)

Нямаш грижи :) Само дето си все на работа. Човек не може да те открие и да те почерпи ;)

Има нещо такова ... даже след малко тръгвам :mrgreen: пък и ремонти вкъщи ... :| ама другата седмица трябва да съм по-свободен вече :lol:

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 01 ное 2012 17:57

Бургазлии се местят в София, където ще бъдат на лагер три дни до мача с Пирин Гоце Делчев от 11-ия кръг в "А" група.

Върни се в “Черноморец”