Официална фен-тема Лукас Пачеко Саша
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- dreben23
- Контакти:
Re: Официална фен-тема Лукас Пачеко Саша
То си личеше и в ютуб, че този футболист си го бива, а когато е във форма е машина! 

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
POPCORN написа:Някой от форума преди 2-3 седмици от нашите де ми говореше как тоя не бил никакъв футболистТака като гледам май за нашите стандартие е много добър футболист !
Не предаването на мачовете, остави хората от ЦСКА с недоверие към Саша, но той си е дефанзивен играч и в началото на сезона носеше още повече отговорности на терена, сред футболисти като Станко Машина, Нилсон, Спрокел о разни такива тролей ! Още като му видях видео визитката, ми се стори супер нахъсан футболист , явно не са били само избрани моменти , а ми това си му е стила на игра

- CskaUl7rasB0ysS0f1a
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:раздава се като трето поколение армеец
хахаха Вярно е !
Много добър и унивресален футболист за българското първенство.Успех!
B.E.L.20.V.E
Дано това не му е тавана и се развива още, все пак е на 22 години.
-
- Контакти:
Много е добър Лукас Саша.Срещу ФК Левски и най вече срещу ФК Лудогорец.Снощи бе направо уникален, и в защита и особено в нападение.Два пъти се опитаха да го убият,мръсниците,но...Не зная защо не пускат Тасио титуляр.За мен - един много добър футболист.
Саша се очертава, като добро попълнение. В последните мачове играе на високо ниво, борбен, бърз и безкомпромисен в единоборствата. Вкара и два гола, които са решаващи за възхода на ЦСКА. Ако втория полусезон намерим още един такъв, като Саша спокойно Тошко може да се пенсионира.
nordland22 написа:Много е добър Лукас Саша.Срещу ФК Левски и най вече срещу ФК Лудогорец.Снощи бе направо уникален, и в защита и особено в нападение.Два пъти се опитаха да го убият,мръсниците,но...Не зная защо не пускат Тасио титуляр.За мен - един много добър футболист.
Мене ми е интересно , кой ще изхвъчи скоро , имам подозрение, че пътници са : Родригез, Бенжито, Станко, Спрокел, Нилсон Антонио, Боладо. Дано са само това, другите имат качества!
- Udoji90
- Контакти:
Beck's написа:nordland22 написа:Много е добър Лукас Саша.Срещу ФК Левски и най вече срещу ФК Лудогорец.Снощи бе направо уникален, и в защита и особено в нападение.Два пъти се опитаха да го убият,мръсниците,но...Не зная защо не пускат Тасио титуляр.За мен - един много добър футболист.
Мене ми е интересно , кой ще изхвъчи скоро , имам подозрение, че пътници са : Родригез, Бенжито, Станко, Спрокел, Нилсон Антонио, Боладо. Дано са само това, другите имат качества!
[offtopic]Спрокел май вече изхвърча, а и за Боладо не съм сигурен дали не разтрогна още след края на миналия сезон. Нилсон и Станко за мен 100% са пътници, но Родригес и Бенжелюн по-скоро искам да останат.[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...