Ювентус ще бие ..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Ако пак съдиите са фенове на "30-те на терена" няма как да стане.СИН_ИМПЕРАТОР написа:крайно време е някой да сложи край на дългата серия на Ювентус без загуба-ако не се лъжа май вече 50 мача станаха. И кой друг да го направи, ако не гранде Интер?- прогнозата ми е 0:1 с победен гол на Паласио
maldin1 написа:Ако пак съдиите са фенове на "30-те на терена" няма как да стане.СИН_ИМПЕРАТОР написа:крайно време е някой да сложи край на дългата серия на Ювентус без загуба-ако не се лъжа май вече 50 мача станаха. И кой друг да го направи, ако не гранде Интер?- прогнозата ми е 0:1 с победен гол на Паласио
Тоя страничния на мача им с Катаня им бил фен разбра ли? Тоя дето отмени чист гол на Катаня и зачете гол от засада....durex написа:И ти си прав..
maldin1 написа:Ако пак съдиите са фенове на "30-те на терена" няма как да стане.СИН_ИМПЕРАТОР написа:крайно време е някой да сложи край на дългата серия на Ювентус без загуба-ако не се лъжа май вече 50 мача станаха. И кой друг да го направи, ако не гранде Интер?- прогнозата ми е 0:1 с победен гол на Паласио
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост