Ултраси на Ботев пребиха топ хулигани на Локо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Re: Ултраси на Ботев пребиха топ хулигани на Локо

Мнениеот kamenitza » 01 ное 2012 13:01

TeMeJIk0 написа:
kamenitza написа:
TeMeJIk0 написа:Пожелавам ви да сте постоянно коментирани по такива поводи ,ненужни никому ,никога :mrgreen:

Ама вас пак си ви е яд и ето кви глупости мислите ? Да питам ли пак за знамето и снимките ?

Ти да не си от гурутата на "отбора" от задния двор на ВСИ??? Ако случайно не си ,значи отлично си прихванал похватите им!!!! 1000 пъти повтаряте едно нещо и то вече е истина/лъжа :mrgreen:
Обяснение/доказателство(снимки и видео) на теб никой не ти дължи. Попитай тези от вашите с "вътрешно инфо" нека те ти кажат кое е истина и кое не.[/quote]
Да защото аз знам истина искам снимковия материал ... за да е разберат всички ! Да лъсне с цялата си прелест вашата измислица ![/quote]

Не остана ,още около 900 пъти и работата заспива :mrgreen:

JORO_BAD
Местоположение: СОФИЯ http://www.youtube.com/watch?v=G-hnxETNBfI&feature=plcp

Re: Внимание !

Мнениеот JORO_BAD » 01 ное 2012 13:07

Майнииии, ебати пичовете сте. Почвате да ме кефите, как с готин сарказъм спорите и се карате. С дотук прочетеното, се забавлявах много, но не се обиждайте с крайности. Дано в неделя стане хубаво дерби, с много голове и обрати и по-добрия да победи или пък равен. ;) Пожелавам ви го от сърце, със здраве! :)

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 01 ное 2012 13:12

slash1912 написа:
kistendil написа:
даваме ви 700-800 билета отгоре.Едно благодаря не казахте.

Иначе стадиона ви ще остане полупразен.И нещо много сте се притеснили за една от трите ви останали трибуни-да не се окаже и тя в жълто-черно :lol: Я кажи,защо билетите ви не се продават във фен-магазина,а ги скрихте??

Идвай, има.......[/quote]
Вече имам 3 билета за централната :mrgreen:[/quote]
Приятно гледане! Около теб ще е много интересно! Ще взема да продам моите билети за Трибуна Спортклуб на Къдравия и ще дойда на централната да ви гледам потните ръчички как и какво държат! :shock:
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 01 ное 2012 13:45

Циркове и драми големи... :mrgreen:

Да оставиш наколко хиляди лева безпризорни в колата си е доволно тъпо, още повече ако това имАне е значимо за толкова много хора, още повече в дните с повишена готовност преди дербито... Супер издънка, за която бултрасите сте си виновни. ;)

Много ми става смешно, когато някой заплямпа, че знамена и хореота се отнемали само като в компютърна игра от типа "Capture the flag" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Наказано и изгаврено огромно и скъпо хорео в отсрещния сектор си е наказано и изгаврено хорео в отсрещния сектор. Винаги е много унизително! Щом са ти го взели, значи не си го опазил. Буферите са си направили организацията да ви издебнат, издебнали са ви и са ви избомбили. Другия път по-внимателно! ;)

А ако този тартор на локомотивската агитка наистина си е докарал такава зверска гавра на главата, то бутвално е с**** на метеното мага-идиотската :mrgreen: Това си е голямо унижение за трибуна Бесика, ако е истина естествено. :mrgreen:

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 01 ное 2012 13:45

Циркове и драми големи... :mrgreen:

Да оставиш наколко хиляди лева безпризорни в колата си е доволно тъпо, още повече ако това имАне е значимо за толкова много хора, още повече в дните с повишена готовност преди дербито... Супер издънка, за която бултрасите сте си виновни. ;)

Много ми става смешно, когато някой заплямпа, че знамена и хореота се отнемали само като в компютърна игра от типа "Capture the flag" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Наказано и изгаврено огромно и скъпо хорео в отсрещния сектор си е наказано и изгаврено хорео в отсрещния сектор. Винаги е много унизително! Щом са ти го взели, значи не си си го опазил. Буферите са си направили организацията да ви издебнат, издебнали са ви и са ви избомбили. Другия път по-внимателно! ;)

А ако този тартор на локомотивската агитка наистина си е докарал такава зверска гавра на главата, то бутвално е с**** на метеното мага-идиотската :mrgreen: Това си е голямо унижение за трибуна Бесика, ако е истина естествено. :mrgreen:

Потребителски аватар
Nuro
Контакти:

Мнениеот Nuro » 01 ное 2012 15:13

Изображение
:roll: :roll: :roll:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 01 ное 2012 15:21

Едно мнение от друг форум:
"bianconeri на 01 Ное 2012 11:34

Трето поколение локомотивец съм,откак се помня ходя на мачове,били сме 20 човека на гостуване,но не вярвах,че ще дойде време някой си да решава аз дали мога да си купя билет за трибуната,на която винаги съм сядал.Продължавайте така,вие изгонихте много хора от стадиона и накрая ще си останете само вие."

"...и какво ти пречи точно да си купиш билет ако не е тайна?"

"...ами предполагам каквото и мен ме спря : за да си купиш билет за трибуна "Спортклуб", искат някой да потвърди че си локомотивец такова нещо не бях си и помислял, че може да се случи ! трябваше да кажа,че съм бил в Белград на мач, за да се сети човека че ме е виждал на стадиона ..."

Такова нещо не си спомням да се е случвало,билети за мач да се продават срещу пълна автобиограгия,заслуги към клубът,поне двама гаранта...

Maлеее-страх! :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 01 ное 2012 15:55

Черно-белите да купят нови парцалки на великия-мега-хипер-топ ултрас Косьо Манчестъра!

http://prikachi.com/images/599/5441599C.png

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 01 ное 2012 16:08

къде са голите снимки бе? хаха

Потребителски аватар
tinko
Контакти:

Мнениеот tinko » 01 ное 2012 16:19

Ясно е, че дербито в Пловдив е нещо, което вдига адреналина до небето и всички полудяваме, когато чуем името "Ботев Пловдив", независимо дали принадлежиш към отбора на Пловдив или си от другия (черно-белия отбор), от крайните квартали. Странно е колко ниско може да паднат хората от малцинствата дните преди мача им на годината. Колко трябва да си мразещ "жълтите", че да не отидеш да подкрепяш отбора си за купата, а да се чудиш как да почерниш празника на противника. И най-странното е, че борбата с неодушевени предмети е силната страна на почернелите фенове.
"Да крадеш е начин да съществуваш" е мотото на тези полусъщества. Мото, което се е движело през поколенията и което достига невиждана наглост. Кради с пълни шепи, кради постоянно и когато ти се отвори възможност, кради от свои, кради от чужди, кради без да се притесняваш... Това е нормално за тях!
Вчера, някой "без да иска" е разбил автомобил и е отмъкнал знаме приготвено за дербито. А после други топ хулигани си платиха цената на това прегрешение! Това е урок, който ще се помни дълго, както на времето цар Крум се е погрижвал за греховете на народа си.

Върни се в “Ботев”