peliforewer написа:Чета и Ви се чудя на акъла,нещата тук опират до това че хора като Ристосков са вредни за футбола.Да оставим кога е трябвало да покаже червен картон, кога да свири дузпа,той развали срещата на два отбора,които излязоха да играят футбол и този смешник Ристосков допусна симулации,груба игра и ред още простотии.А за тези от форума които казват че мача бил уговорен явно умствено са много зле,ако този мач беше уговорен,днес щеше да се изиграе без грубости,без картони,с равен или минимална победа за домакина,хем и да му се вдигне самочувствието и в София ЦСКА да си вземе своето.Тази вечер в Разград двата отбора се раздадоха до край и само Ристосков се опита по всякакъв начин да развали мача.
И аз мисля така. Просто Ристосков е слаб съдия, и не само той.

Повечето съдии в България са такива. Само погледнете физическото им състояние. Не знанието им и липсата на професионално решение води до опорочаване на мача. Ощетява и двата отбора, защото винаги единия отбор остава набеден в задкулисни игри. Не казвам, че не се случват и такива мачове, но в този случай знам, че няма уговорки и съдията не е свирел в полза на единия отбор. Видя се, че и в двата лагера играчите допускаха груба и непозволена игра и точно неадекватното отсъждане на съдията повлия като цяло на играта. Както ЦСКА така и Лудогорец излязоха за победа. И двата отбора играят добър футбол, има заряд и в този мач просто червените се възползваха от грешките на зелените. Това е футбола. Сега колкото и да обсъждаме ситуациите тук, ние нищо не можем да променим. Не е нужно да се обиждаме и да доказваме кой колко е велик. Винаги има възход и падение. Нека да се поздравим спортсменски и да се радваме, че все пак има добри отбори, които имат какво да покажат като игра. А пък аз искрено се надявам Лудогорец да преодолее кризата в която са изпаднали и да започнат отново с победите в следващите срещи!