Мнениеот demy27 » 01 ное 2012 12:48
Понеже жълтите фенове продължават да се правят на ощипани моми и да бълват простотии как тяхно право било да сядат където искат и да викат за който искат, нека да бъде ясно едно: Всякакви жълти артикули - фанелки, шалчета, и т.н.т., всякакви викове и песни за Ботев, радост при гол за Ботев в секторите различни от сектора за гостуваща публика е провокация. Колкото и да се правите на прости и недоразбрали, това си е провокация. Аз се имам за нормален човек и никога не бих отишъл с черно-бяла фанелка, в сектор пълен с жълти фенове, защото много добре знам, че това си е провокация и какво ще предизвикам с това. Освен ако не са напълно малоумни, феновете на Ботев са напълно наясно какво биха предизвикали с такива действия. Вероятно никой от тези, които, подстрекават за подобни действия няма да бъде от хората отишли в черно-белите сектори, но после ще бъдат много активни да обясняват как горките жълти фенове, които мирно и кротко са си викали за Ботев а били зверски бити от черно-белите хулигани.
А самите писания на самите жълти фенове отново показва колко са жалки. Показва как обичат успехите и победите, които приемат като някакви собствени постижения и които ги правят нещо повече от другите. Показва как когато отботът им върви всички са по стадионите, а когато знаят че, със сигурност ще загубят, просто си стоят по дупките. Самите им приказки, че никой не можел да ги спре да се радват на головете показват какви жалки подобия на футболни фенове са: не идват да подкрепят отбора си, а идват да се радват на евентуалната победа, и идват защото сега имат добри шансове за победа. Самите им намерения, да ни накарат да се чувстваме, като гости на нашият стадион, само показва, каква завист изпитват, към Локомотив и непрекъсната нужда да се доказват че са нещо повече от черно-белите фенове. Те не ходат на мач за да подкрепят отбора, те ходят по много за да са "повече от буферите" И даже не осъзнават колко жалка картинка са, и как само затъват в собственото си лицемерие.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe