04.11.2012 - Дербито на Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: 04.11.2012 - Дербито на Пловдив - ПРОГНОЗИ

Мнениеот Пловдив1926 » 01 ное 2012 09:12

Истината за вас няма нищо общо с реалността. Тези неща не се решвата по форумите. Ваши хора звънят да искат по 100-200 билета на няколко познати и тн. и тн. Филми. Щото сте си повервали, че Пловдив е като гостуванията ви в Марково и тн.

За последните 2 години имахте една среща с противникова публика, която не ви е партийка - тази на Левски и ви смазаха по всички параграфи. Пак имаше загубени знамена, пак бити, пак немощ.

Вчера ви четох цяла вечер простотиите, а като научих истината припаднах от смях. Косио гол по земята молил за помощ докато дойде линейка, а всъщност човека със скъсана фланела. Наще били бити от каратисти, а то се оказа, че отворовците ви бягали от 3 пресечки и се скрили като кучета в стадиона си и виканали полиция. Разбивали сме били коли да крадем знамена, а то се оказа, че колата била нарочно оставена отворена от Поп Кръстьо, който срещу 200 лева ви бил продал хореото.

Въобще коефициента приказки/реалност при вас е много, много нисък :idea: Хубаво е да слезете малко на земята и вместо да ръсите простотии цял ден по тия форуми да пробвате да се погледнете колко сте смешни от страни.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

viktor_plovdiv65
Контакти:

Мнениеот viktor_plovdiv65 » 01 ное 2012 09:48

Пловдив1926 написа:Ми не знам, билетите са при нас, продаваме си ги по между си. Ти как ще си купиш?

Това, което правите е супер глупаво. Винаги тия сектори са били омешани от супер нормални хора, които им е през оная работа за агитки магитки. Ако не се бяхте плюнчили, че ще правите втора агитка на Спортклуб, всичко щеше да е много по-спокойно и нямаше да се налага да правим допълнителни организации.

Само вредите на нормалните хора.

Е горе -долу и аз щях да питам същото.Не мога да питам в нашия форум, защото бойкотираме.А нормалните фенове по на 40,45 години нямаме място на стадиона ли?Искам да гледам любимия си отбор,и ще го гледам.При нас семкаджии сме били ,при вас не можело да се влезне,Сложете възрастова граница.Или за гласови възможности.....................

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 01 ное 2012 09:51

Естествено, че има. Винаги е имало. Но няма как да има втора агитка и група 50-100 човека да седи и да вика Ботев.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

viktor_plovdiv65
Контакти:

Мнениеот viktor_plovdiv65 » 01 ное 2012 10:08

Пловдив1926 написа:Напротив, има "вие" имате си официални сайтове, страници и тн. медии за пропаганда. Именно те лансираха тезата, че щяло да има втора агитка, песни на 2 гласа, че ще сме гости на собствения си стадион и тн. Нали се сещаш, че един нормален фен без шалове и отличителни знаци където и да седне никой нищо няма да му каже. Ама "тумби" "агитки" и тн… за кво говорим. ТИ може да не си ги приказвал тия глупости, ама ВИЕ тоя път се уляхте.

ако пея ,това насилие ще е?

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 01 ное 2012 10:11

Ти хем се пишеш нормален фен на години, който иска да гледа мача, хем искаш да пееш. За агитките си има определени по закон сектори. Не стига, че вместо 800 ви даваме 1800 билета ами нагли почвате да ставате на всичкото отгоре.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 01 ное 2012 12:48

Понеже жълтите фенове продължават да се правят на ощипани моми и да бълват простотии как тяхно право било да сядат където искат и да викат за който искат, нека да бъде ясно едно: Всякакви жълти артикули - фанелки, шалчета, и т.н.т., всякакви викове и песни за Ботев, радост при гол за Ботев в секторите различни от сектора за гостуваща публика е провокация. Колкото и да се правите на прости и недоразбрали, това си е провокация. Аз се имам за нормален човек и никога не бих отишъл с черно-бяла фанелка, в сектор пълен с жълти фенове, защото много добре знам, че това си е провокация и какво ще предизвикам с това. Освен ако не са напълно малоумни, феновете на Ботев са напълно наясно какво биха предизвикали с такива действия. Вероятно никой от тези, които, подстрекават за подобни действия няма да бъде от хората отишли в черно-белите сектори, но после ще бъдат много активни да обясняват как горките жълти фенове, които мирно и кротко са си викали за Ботев а били зверски бити от черно-белите хулигани.
А самите писания на самите жълти фенове отново показва колко са жалки. Показва как обичат успехите и победите, които приемат като някакви собствени постижения и които ги правят нещо повече от другите. Показва как когато отботът им върви всички са по стадионите, а когато знаят че, със сигурност ще загубят, просто си стоят по дупките. Самите им приказки, че никой не можел да ги спре да се радват на головете показват какви жалки подобия на футболни фенове са: не идват да подкрепят отбора си, а идват да се радват на евентуалната победа, и идват защото сега имат добри шансове за победа. Самите им намерения, да ни накарат да се чувстваме, като гости на нашият стадион, само показва, каква завист изпитват, към Локомотив и непрекъсната нужда да се доказват че са нещо повече от черно-белите фенове. Те не ходат на мач за да подкрепят отбора, те ходят по много за да са "повече от буферите" И даже не осъзнават колко жалка картинка са, и как само затъват в собственото си лицемерие.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 01 ное 2012 13:03

Станислав Тодоров ще свири дербито на Пловдив между Локомотив и Ботев. Мачът от 11-тия кръг на А група е в неделя от 14.30 часа.

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 01 ное 2012 13:31

Пловдив1926 написа:Истината за вас няма нищо общо с реалността. Тези неща не се решвата по форумите. Ваши хора звънят да искат по 100-200 билета на няколко познати и тн. и тн. Филми. Щото сте си повервали, че Пловдив е като гостуванията ви в Марково и тн.

За последните 2 години имахте една среща с противникова публика, която не ви е партийка - тази на Левски и ви смазаха по всички параграфи. Пак имаше загубени знамена, пак бити, пак немощ.

Вчера ви четох цяла вечер простотиите, а като научих истината припаднах от смях. Косио гол по земята молил за помощ докато дойде линейка, а всъщност човека със скъсана фланела. Наще били бити от каратисти, а то се оказа, че отворовците ви бягали от 3 пресечки и се скрили като кучета в стадиона си и виканали полиция. Разбивали сме били коли да крадем знамена, а то се оказа, че колата била нарочно оставена отворена от Поп Кръстьо, който срещу 200 лева ви бил продал хореото.

Въобще коефициента приказки/реалност при вас е много, много нисък :idea: Хубаво е да слезете малко на земята и вместо да ръсите простотии цял ден по тия форуми да пробвате да се погледнете колко сте смешни от страни.

Аз имам един такъв генерален въпрос към теб:
Можеш ли поне веднъж да бъдеш коректен и да не си нагласяш нещата? Първо т'ва "Вас", "Вие", всичките ли ни познаваш, или? После повече от логично е истината за "Нас" да е малко по-различна от тази за "Вас". Точно ти пък да ни говориш за интернет е малко некоректо поне, ми ти и живееш, и май работиш в интернет. Едновременно си поне в 5 форума при това активен. Гостуване в Пловдив, нито вие, нито ние не може да имаме, въпреки че ти твърдиш, че всички сме селяни. Т'ва е роден град на поне 70% от феновете и на двата отбора. При срещата ни с Левски имаше бой, но бити наши няма, както и наказани знамена. Два стари билборда изгоряха в сектор "Б" т'ва е истината. Дали Косьо е бит и събличан много скоро ще се разбере, на мен лично, като че ли не ми се ще да е вярно. С Косьо сме добри познати, да не кажа и приятели. Т'ва за поп Кръстьо и 200лв. пълна измислица, като знам от коя кола е взето знамето 120% съм сигурен. Коефициента приказки/реалност и в двата лагера е много нисък и ти най-добре знаеш това. Трудно ми е да се погледна от страни, точно толкова колкото и на теб. За това дали съм смешен или не съдя по реакцията и емоциите на хората около мен. А те, включително и Косьо не са ми споменавали да съм смешен. Даже напротив имам странното чувство, че ме уважават

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 01 ное 2012 14:14

Tomata написа:Аз имам един такъв генерален въпрос към теб:
Можеш ли поне веднъж да бъдеш коректен и да не си нагласяш нещата? Първо т'ва "Вас", "Вие", всичките ли ни познаваш, или? После повече от логично е истината за "Нас" да е малко по-различна от тази за "Вас". Точно ти пък да ни говориш за интернет е малко некоректо поне, ми ти и живееш, и май работиш в интернет. Едновременно си поне в 5 форума при това активен. Гостуване в Пловдив, нито вие, нито ние не може да имаме, въпреки че ти твърдиш, че всички сме селяни. Т'ва е роден град на поне 70% от феновете и на двата отбора. При срещата ни с Левски имаше бой, но бити наши няма, както и наказани знамена. Два стари билборда изгоряха в сектор "Б" т'ва е истината. Дали Косьо е бит и събличан много скоро ще се разбере, на мен лично, като че ли не ми се ще да е вярно. С Косьо сме добри познати, да не кажа и приятели. Т'ва за поп Кръстьо и 200лв. пълна измислица, като знам от коя кола е взето знамето 120% съм сигурен. Коефициента приказки/реалност и в двата лагера е много нисък и ти най-добре знаеш това. Трудно ми е да се погледна от страни, точно толкова колкото и на теб. За това дали съм смешен или не съдя по реакцията и емоциите на хората около мен. А те, включително и Косьо не са ми споменавали да съм смешен. Даже напротив имам странното чувство, че ме уважават
[/quote]

И аз имам един въпрос към теб: къде са билетите за клетката и защо принуждавате собствените си фенове да идват в нашите сектори?

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 01 ное 2012 15:09

stioks написа:И аз имам един въпрос към теб: къде са билетите за клетката и защо принуждавате собствените си фенове да идват в нашите сектори?

Предполагам в хората, които ще са в клетката. Моя си е в мен. Че те винаги са били в тези сектори бе майна, факт! Просто нещата по една или друга причина се преекспонираха. За мен причината е една, за теб друга.

Върни се в “Локо Пловдив”