Тиаго,Рафаел и Божилов..

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
..Локо Пловдив
Контакти:

Тиаго,Рафаел и Божилов..

Мнениеот ..Локо Пловдив » 06 сеп 2009 14:50

Какво мислите за тях ? Нямаше ме известно време в Пловдив и не съм ходил на наша тренировка да ги видя какво представляват...Някой ако може да подскаже :mrgreen: ? :)

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Тиаго,Рафаел и Божилов..

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 06 сеп 2009 15:16

..Локо Пловдив написа:Какво мислите за тях ? Нямаше ме известно време в Пловдив и не съм ходил на наша тренировка да ги видя какво представляват...Някой ако може да подскаже :mrgreen: ? :)

Божилов не игра.За Рафаел - добър е.Има ръст,бие добре и с двата крака,но ще му трябва време - 4 по шестобалната система.За Тиаго - като изключим ръста му /кинта и двайсе ;) /,само хубави неща.Ще стане "смърф" от него.Много бърз,хубави пасове...той дефакто беше най-аплодиран от публиката.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

ultra_shark
Контакти:

Мнениеот ultra_shark » 06 сеп 2009 15:26

Аз, като фен на Черноморец ти казвам, че Божилов е един от най-талантливите нападатели у нас.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 06 сеп 2009 15:31

ultra_shark написа:Аз, като фен на Черноморец ти казвам, че Божилов е един от най-талантливите нападатели у нас.

Всички искахме да го видим,но казаха ,че е контузено момчето и от щаба не искат да рискуват.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 06 сеп 2009 15:50

За голямо съжаление поради контузия не можахме да видим Божилов.За Рафаел мисля,че няма техниката на типичния бразилец ,но има силен удар,и направи добри центрирания,за нисичкия Тиаго съм оптимист доста пъргав, бърз има добра техника, има и силен удар ,стувами се ,че ще се наложи и ще пасне на отбора.
Фланелката на ЛОКО ПД се облича не на тялото, а на душата !!!
http://www.vbox7.com/play:4acc3f97
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
..Локо Пловдив
Контакти:

Мнениеот ..Локо Пловдив » 06 сеп 2009 15:58

Ясно. Еми остава да се надяваме да паснат перфектно в отбора ии да играят за НАС ;)

Потребителски аватар
LOKO_PD_FAN
Контакти:

Мнениеот LOKO_PD_FAN » 06 сеп 2009 16:05

Рафаел също е добър но ще му трябва малко повече време да се отпусне ,мисля даже че е по добър от Тиаго ,докато малкият явно е по голямо перде и затова игра по добре.

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 07 сеп 2009 15:18

Най-голямата ми надежда е в Божилов, сигурен съм, че ще вкара доста голове и ще ни е много полезен, само съжалявам, че след три месеца ще го връщаме в Бургас.А бразилците са на средно ниво, но на фона на нашето първенство смятам, че и те могат да свършат добра работа.
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 08 сеп 2009 21:05

Някой знае ли в крайна сметка тези тримата дали вече са картотекирани и дали ще могат да играят в Своге, ако Чушката ги иска разбира се.

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 09 сеп 2009 09:19

staria написа:Някой знае ли в крайна сметка тези тримата дали вече са картотекирани и дали ще могат да играят в Своге, ако Чушката ги иска разбира се.

Да, днес (сряда) ще бъдат картотекирани двамата бразилци и Божилов в БФС, така че Чушката ще може да разчита на тях още на мача в Своге, а аз мисля, че и тримата имат място в титулярния състав за този мач...особенно нужен ни е Божилов.
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”