x-ekutor написа:Някой разпознава ли групата,която я пуснаха да озвучава на полувремето?
Аз не
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
x-ekutor написа:Някой разпознава ли групата,която я пуснаха да озвучава на полувремето?
mitko9311 написа:В много слаба форма е Джерард като изключим 1-2 мач който беше на ниво иначе днес ще вкара за да ви затвори устите:D
Liverpool forever_95 написа:Ник'ъв чеп не става от тоя Коатес пичове. Ама вие нали повече разбирате от мен, оставям ви да си мислите, че Коатес след 5 поредни срещи ще намери формата си, ще израстне, ще стане по-добър и т.н.
Gil-galad написа:Liverpool forever_95 написа:Ник'ъв чеп не става от тоя Коатес пичове. Ама вие нали повече разбирате от мен, оставям ви да си мислите, че Коатес след 5 поредни срещи ще намери формата си, ще израстне, ще стане по-добър и т.н.
Добре де брат...нали играеш и тренираш футбол...не на такова високо ниво, но все пак трябва да знаеш, че като не играеш дълго време, колкото и да си талантлив, формата ти е различна отколкото ако играеш всяка седмица....човека играе 2 мача в месеца, няма и толкова....какво очакваш от него....
mitko9311 написа:В много слаба форма е Джерард като изключим 1-2 мач който беше на ниво иначе днес ще вкара за да ви затвори устите:D
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта