КБ, 1/16, Лудогорец - ЦСКА, 31.10.2012, 1:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: КБ, 1/16, Лудогорец - ЦСКА, 31.10.2012, 20:45

Мнениеот subzero » 31 окт 2012 22:45

Мислех да не пиша повече тука,обаче тоз Петев е толкоз нагъл,че не издържах. Баси !! Не заслужавали да загубят. Загубили след грешки. Ми много ясно. Който не прави грешки,не губи. Втори пореден мач говори глупости тоя. Два слаби мача и пак няма да си признае,че просто са слаби в момента.
За мача....два отбора,които не понасям. Гледах ги с надеждата да счупят краката на Анисе и да свирят срещу Лудогорец. Уви,загубих си времето. :mrgreen: В интерес на истината все ми е тая кой ще спечели. Публиката.....Ами за пореден път се чудя,мач за Купата на която сте носители. Мач срещу един от силните отбори,с който имате и други закачки. Мач от 20:45. Идеално. И пак няма хора. :o Моля,обяснете ми. Ако почна да се досещам,ще помислите,че се заяждам.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 31 окт 2012 22:46

snakebite написа:Честита победа на ЦСКА ! Разликата в мача бе Платини.....
Ние сме бледа сянка на нас си.
Сдаваме купата, на път сме да се провалим и за титлата, но такъв е живота. Тези играчи явно минаха зенита си и слизаме надолу.
Само Лудогорец !

как само за няколко месеца минахте зенита си бе ? и по точно след 3 слаби мача ? та нали вие бяхте наи добре представилия се отбор в европа ? нали мачкахте наред 8 мача ? нали щяхте да ставате шампиони пак със 20 точки разлика ? нали бяхте винаги верни и стадиона на всеки мач беше пълен ? много въпроси мисля че станаха ... като ми отговориш на половината поне ще ти задам нови !!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 31 окт 2012 22:46

subzero написа:Мислех да не пиша повече тука,обаче тоз Петев е толкоз нагъл,че не издържах. Баси !! Не заслужавали да загубят. Загубили след грешки. Ми много ясно. Който не прави грешки,не губи. Втори пореден мач говори глупости тоя. Два слаби мача и пак няма да си признае,че просто са слаби в момента.
За мача....два отбора,които не понасям. Гледах ги с надеждата да счупят краката на Анисе и да свирят срещу Лудогорец. Уви,загубих си времето. :mrgreen: В интерес на истината все ми е тая кой ще спечели. Публиката.....Ами за пореден път се чудя,мач за Купата на която сте носители. Мач срещу един от силните отбори,с който имате и други закачки. Мач от 20:45. Идеално. И пак няма хора. :o Моля,обяснете ми. Ако почна да се досещам,ще помислите,че се заяждам.

Причината е може би 12 лева. А Петев е нагъл, наистина...мисля че се изчерпа !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 31 окт 2012 22:48

snakebite написа:
subzero написа:Мислех да не пиша повече тука,обаче тоз Петев е толкоз нагъл,че не издържах. Баси !! Не заслужавали да загубят. Загубили след грешки. Ми много ясно. Който не прави грешки,не губи. Втори пореден мач говори глупости тоя. Два слаби мача и пак няма да си признае,че просто са слаби в момента.

Е,миналата година не беше ли толкоз ?? Не се заяждам . Питам информативно. ;)

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 31 окт 2012 22:50

Друга причина е че много от младите хора няма как да присъстват ,понеже не са в Рз. Много от тях работят и най-вече учат в други градове .

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 31 окт 2012 22:51

snakebite написа:

Домуса спря да плаща и спряхте да ходите !!! еи това е истинската причина !!! поне един път си кажете !! вече на няколко пъти аз пиша и ще продължавам !!! Знаем за платените автобуси 1ви кръг във Варна !!! знаем и за купите с Локото в Бургас какво ставаше .... знам и сега че спря кранчето и то се видя още на мача с Враца !!! Днеска и Ристосков неможа да помогне. Чиста дузпа за Апостол Попов нарушението ... 200% дузпа в 57 мин на Платини !!! е по голямо подпиране здраве му кажи !!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 31 окт 2012 22:56

Има ли Лудогорцииии? Нямааааа....... Що такааа??? Защото сме от Левски и от ЦсКа и подкрепяхме Лудогорец, за да видим на живо любимите си отбори.........
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

haha

Мнениеот haha » 31 окт 2012 22:59

Лудогорец падна веднъж и форумът им веднага се пълни с разни комплексари :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 31 окт 2012 23:11

haha написа:Лудогорец падна веднъж и форумът им веднага се пълни с разни комплексари :lol:

Два пъти. ;)

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 31 окт 2012 23:19

Да има 10 левскари и 3 цскари останали .... срам сте !!! Вместо да подкрепяте отбора от родния си град вие плюете върху единственото хубаво нещо , което се случи в Разград от мн мн време насам !!! Едва ли не го мразите ... заради това че се направи хубав стадион , хубава спортна база ,децата на Разград а и не само има къде да се развиват и спортуват при идеални условия , донесоха слава и гордост за града !!! СРАМ СТЕ !!!!!!!

Върни се в “Лудогорец”