04.11.2012 - Дербито на Пловдив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: 04.11.2012 - Дербито на Пловдив - ПРОГНОЗИ
Организацията за билетите я направихме след вашите глупости. Сърдете се на себе си.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Пловдив1926 написа:Ми не знам, билетите са при нас, продаваме си ги по между си. Ти как ще си купиш?
Това, което правите е супер глупаво. Винаги тия сектори са били омешани от супер нормални хора, които им е през оная работа за агитки магитки. Ако не се бяхте плюнчили, че ще правите втора агитка на Спортклуб, всичко щеше да е много по-спокойно и нямаше да се налага да правим допълнителни организации.
Само вредите на нормалните хора.
Стига бе!!! Ти си в основата на т'ва събитие, сега кажи и че съжаляваш. Кле ни, псува ни, цитата с "топ ултрасите" е твой, сега съжалявал за нормалните хора? Сигурен съм, че и поне 50% от идеите за допълнителните организации са твои.
Както и съм сигурен, че ако някой от "нормалните хора" в жълто пострада, ще се на.каш от кеф.
- Пловдив1926
- Контакти:
Ми да, от цяла европа ще идват приятели за тоя мач, организацията е на супер ниво. Как няма да ви псувам селските изпълнения вместо да се занимаваме с факли и знамена да продаваме билети днеска щото некви самоубийци решили нещо...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Пловдив1926 написа:Ми да, от цяла европа ще идват приятели за тоя мач, организацията е на супер ниво. Как няма да ви псувам селските изпълнения вместо да се занимаваме с факли и знамена да продаваме билети днеска щото некви самоубийци решили нещо...
Именно де ! Вместо да си гледате оргнизацията за мача сте се захванали с някакви пропаганди , не мислиш ли че звучи несериозно втора агитка извън клеткта , че му отделяте толкова внимание

- Пловдив1926
- Контакти:
Официално като пишете некви глупости, е редно да се реагира по някакъв начин. Вие веднъж отвлекохте автобус и дойдохте пред нашия сектор, нищо, че ви потрошиха тогава, не би ви било за първи път да направите нещо нелогично...
Пловдив1926 написа:Официално като пишете некви глупости, е редно да се реагира по някакъв начин. Вие веднъж отвлекохте автобус и дойдохте пред нашия сектор, нищо, че ви потрошиха тогава, не би ви било за първи път да направите нещо нелогично...
И къде го прочете т'ва официално?? Или просто четейки в независимия, реши да сътвориш тази псевдо историйка с двете агитки???
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Пловдив1926 написа:Официално като пишете некви глупости, е редно да се реагира по някакъв начин. Вие веднъж отвлекохте автобус и дойдохте пред нашия сектор, нищо, че ви потрошиха тогава, не би ви било за първи път да направите нещо нелогично...
Незнам защо се обръщаш със "вие" аз не съм бил там

- Пловдив1926
- Контакти:
Напротив, има "вие" имате си официални сайтове, страници и тн. медии за пропаганда. Именно те лансираха тезата, че щяло да има втора агитка, песни на 2 гласа, че ще сме гости на собствения си стадион и тн. Нали се сещаш, че един нормален фен без шалове и отличителни знаци където и да седне никой нищо няма да му каже. Ама "тумби" "агитки" и тн… за кво говорим. ТИ може да не си ги приказвал тия глупости, ама ВИЕ тоя път се уляхте.
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Пловдив1926 написа:Напротив, има "вие" имате си официални сайтове, страници и тн. медии за пропаганда. Именно те лансираха тезата, че щяло да има втора агитка, песни на 2 гласа, че ще сме гости на собствения си стадион и тн. Нали се сещаш, че един нормален фен без шалове и отличителни знаци където и да седне никой нищо няма да му каже. Ама "тумби" "агитки" и тн… за кво говорим. ТИ може да не си ги приказвал тия глупости, ама ВИЕ тоя път се уляхте.
За това предлагам , да ремонтираме Голямата къща и по 20 000 билета за двете страни , било гости или домакини

- Пловдив1926
- Контакти:
Тва си го говорим от сто години ама не виждам как ще стане. Много интересно, че бюджета последните години в Пловдив е над 4 милиона лева на година. Арена армеец излизе сумаси милиони, още зверски суми се наливат къде ли не, един скапан стадион не можаха да оправят.