Нека по подготвеният и по-добър тим да победи нищо че милея за Лудогорец!
КБ, 1/16, Лудогорец - ЦСКА, 31.10.2012, 1:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: КБ, 1/16, Лудогорец - ЦСКА, 31.10.2012, 20:45
най сетне малко позитиви, стига ревахме че следват дербита едно след друго.... само така и по този начин а именно дерби всяка седмица ще се вдигне нивото на смешното ни първенство, мачове със заряд, мачове в които нищо не се знае или поне на нас феновете ни се иска да е така, мачове на битка за живот и смърт, тичане до последно, пълен стадион, мач на лампи.... какво повече можем да искаме освен един зрелищен мач който да завърши примерно 7:5 както снощи направиха Арсенал 
- Jorkorazporko
Ще може ли да се гледа мача по телевизията или интернет?
nikec1 написа:най сетне малко позитиви, стига ревахме че следват дербита едно след друго.... само така и по този начин а именно дерби всяка седмица ще се вдигне нивото на смешното ни първенство, мачове със заряд, мачове в които нищо не се знае или поне на нас феновете ни се иска да е така, мачове на битка за живот и смърт, тичане до последно, пълен стадион, мач на лампи.... какво повече можем да искаме освен един зрелищен мач който да завърши примерно 7:5 както снощи направиха Арсенал
Е, това е то! И аз съм за!
[center]
[/center]
[/center]Re: КБ, 1/16, Лудогорец - ЦСКА, 31.10.2012, 20:45
Jorkorazporko написа:Ще може ли да се гледа мача по телевизията или интернет?
И трите
[center]
[/center]
[Не съм забелязал да си добър в прогнозите
![/quote]
Като става въпрос за Лудогорец,съм добър!Познах последните ви два мача и то доста точно
!
Като става въпрос за Лудогорец,съм добър!Познах последните ви два мача и то доста точно
nikec1 написа:най сетне малко позитиви, стига ревахме че следват дербита едно след друго.... само така и по този начин а именно дерби всяка седмица ще се вдигне нивото на смешното ни първенство, мачове със заряд, мачове в които нищо не се знае или поне на нас феновете ни се иска да е така, мачове на битка за живот и смърт, тичане до последно, пълен стадион, мач на лампи.... какво повече можем да искаме освен един зрелищен мач който да завърши примерно 7:5 както снощи направиха Арсенал
Ако е 7:5 ми е все тая за кой отбор ще е!
BRF написа:nikec1 написа:най сетне малко позитиви, стига ревахме че следват дербита едно след друго.... само така и по този начин а именно дерби всяка седмица ще се вдигне нивото на смешното ни първенство, мачове със заряд, мачове в които нищо не се знае или поне на нас феновете ни се иска да е така, мачове на битка за живот и смърт, тичане до последно, пълен стадион, мач на лампи.... какво повече можем да искаме освен един зрелищен мач който да завърши примерно 7:5 както снощи направиха Арсенал
Няма да е лошо да се случи това, което казвате, но в крайна сметка според мене мача ще заврши 0-0 или победа с един измъчен гол за някой от двата отбора. А през останалото време - "борба" в центъра.
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
- Layne Staley
- Контакти:
Jorkorazporko написа:Ще може ли да се гледа мача по телевизията или интернет?
БНТ
ЦСКА не е литекс!!!
-
Viv.Brooke
- Контакти:
BRF написа:nikec1 написа:най сетне малко позитиви, стига ревахме че следват дербита едно след друго.... само така и по този начин а именно дерби всяка седмица ще се вдигне нивото на смешното ни първенство, мачове със заряд, мачове в които нищо не се знае или поне на нас феновете ни се иска да е така, мачове на битка за живот и смърт, тичане до последно, пълен стадион, мач на лампи.... какво повече можем да искаме освен един зрелищен мач който да завърши примерно 7:5 както снощи направиха Арсенал
Не само на теб! Еуфорията ще е много голяма в подобен случай и мисля, че всички ще са доволни без значение крайния победител...
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
OOP написа:BRF написа:nikec1 написа:най сетне малко позитиви, стига ревахме че следват дербита едно след друго.... само така и по този начин а именно дерби всяка седмица ще се вдигне нивото на смешното ни първенство, мачове със заряд, мачове в които нищо не се знае или поне на нас феновете ни се иска да е така, мачове на битка за живот и смърт, тичане до последно, пълен стадион, мач на лампи.... какво повече можем да искаме освен един зрелищен мач който да завърши примерно 7:5 както снощи направиха Арсенал
Няма да е лошо да се случи това, което казвате, но в крайна сметка според мене мача ще заврши 0-0 или победа с един измъчен гол за някой от двата отбора. А през останалото време - "борба" в центъра.![]()
Това е най-логичното,което може да се каже за този мач