ralka_levskarka написа:Е, след няколко дена ще ви стабилизират, няма да се плашите, но може да пробвате да излезете и с юношите, тамън и головата разлика да си оправим
отивай да си легаш недораснало същество

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ralka_levskarka написа:Е, след няколко дена ще ви стабилизират, няма да се плашите, но може да пробвате да излезете и с юношите, тамън и головата разлика да си оправим
priceles написа:ralka_levskarka написа:Е, след няколко дена ще ви стабилизират, няма да се плашите, но може да пробвате да излезете и с юношите, тамън и головата разлика да си оправим
отивай да си легаш недораснало същество
СИН_ИМПЕРАТОР написа:м/у другото, изхвърлиха ли Етър от А група, к'во стана?
СИН_ИМПЕРАТОР написа:пичове, мноо си падам по Деница Гаджева от "Атака", как виждате шансовете ми да заровя кокълче в нейната градинка?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
BOSS написа:по принцип наистина Левски е най-мразения, но също така и най-обичания отбор в България,просто защото е най-големия отбор в страната.Така е по цял свят-най-големите винаги са най-мразени. В Германия например, Байерн(Мюнхен) е най-мразения отбор от феновете на всички останали германски клубове.В Англия най-мразен е Манчестър Юнайтед- (само си спомнете последния кръг на миналия шампионат, когато Юнайтед гостуваше на Съндерланд, как феновете на "светците" изригнаха в овации когато разбраха че Ман Сити става шампион за сметка на Юнайтед)...
BOSS написа:Ивчо , по твоята логика всички трябва да сме заблудени и да сме от Левски или Цска , защото имат най-добри показатели в България . Много добре смелвам статистиките ти , но ти явно не смелваш или поради липса на смислен отговор ни подхвърляш някакви цифри колко сте велики .Мерси от такива победи и голови разлики като на двата столични гранда !!!Може само 12 победи да имаме срещу вас , но мога да си заложа децата на бас ,че всичките са били истински и честно спечелени !!! Ти можеш ли да кажеш същото за вашите победи ?!!!? Едва ли .......
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта