ivo1964 написа:THE G.A.M.E написа:Сега.....ако трябва да постъпя като някои от "червените" фенове, ще кажа това:
ще призная Бербатов, ако вкара два на италианците ! Нали някои от тези фенчета казват, че ще признаят Стоилов за треньор, ако победи Италия ? Та и аз така......Бербо го признавам ако отбележи два на Италия.....
Извън "правенето" на червен фен, ще кажа.......Бербатов най после игра така, както трябва да го прави във всички мачове ! Но има един факт......помогнаха му !
Ти си гений!!! Не знаех, че на един футболист му трябва помощ... Но нали няма да вкара два на Италия, така че пак ще си остане без твоето признание. Но има и друг сценарий - Бербо вкарва два и падаме с 3:2. Пак той ще е виновен, че не е вкарал още 2. Параграф 22!
Нещо не си ме разбрал.....Бербатов съм го признал за голям играч отдавна ! Ако трябва да бъда точен, още когато играеше в Леверкузен ! Иронията е в това, че и Бербо е голям играч, и че Стоилов е добър треньор.....но някои от колегите ти фенове на ЦСКА, се опитват да обвържат треньорските качества на Стоилов, с победа над Италия ! И аз само показвам, колко нелепо е такова твърдение.....също толкова нелепо, както и това, че ако Митака не отбележи на италианците, значи не става !
Това е от мен по тази тема.....кой разбрал - разбрал ! Който не е......да е разбрал !

Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !