entwickler написа:Какво ще кажете Лц да падне като домакин и да бие после като гост - просто за да е интересно.
Аааа никакво падане ..поне не и у дома !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
entwickler написа:Какво ще кажете Лц да падне като домакин и да бие после като гост - просто за да е интересно.
tsonpen написа:entwickler написа:Какво ще кажете Лц да падне като домакин и да бие после като гост - просто за да е интересно.
Според мен е напълно възможно, предвид ситуацията - сега Лудогорец е в криза, тогава може да е в подем, защото има предизвикателство.
Udoji90 написа:entwickler написа:Какво ще кажете Лц да падне като домакин и да бие после като гост - просто за да е интересно.
По принцип е възможно, но ако паднат у дома, нищо чудно да отпишат втория мач, предвид факта, че им се пада точно между двубоите с "Ботев" и "Левски", а отпишат ли го, няма голям шанс да бият в София.
W84me написа:Шес на нула в първия мач!
Udoji90 написа:W84me написа:Шес на нула в първия мач!
[offtopic]Нека да позная - във втория ще е "нула на шес".[/offtopic]
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
BRF написа:Мач с ЦСКА за всеки български отбор е предизвикателство,според мен!
Teo написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:горските са в криза, сега е момента да ги отнесем
що само 0:4 тия дни ми се върти в главата, май трябва да ходя до еврофутбола![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта