Гонят Александър Александров от Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ti4afen
Контакти:

Re: Гонят Александър Александров от Черно море

Мнениеот ti4afen » 06 сеп 2009 12:35

Аз вече започнах да се замислям -кой толкова го е страх от Кривия? Кой плете тези интриги? Ами хайде нека ако има някой който си мисли че заслужава повече капитанската лента- ами хайде да се пребори де,то много лесно отстрани ,ама като дойде ред да поемеш отговорностите като капитан и лидер.... мишки !!! Кривия това Кривия онова... ами ДА ! звезда е , лидер е и тва е- пак казвам-кой е другия който ще поеме тежеста на лентата... видяхме Милен- комедия! Жоро-о да -моряк голям добър играч и ? и ???? Има ли грам от опита на Кривия?Колко мача има изиграни на хилядни стадиони? Кой навън знае кой е той? Колко важни гола има вкарани? Така- нататък - хайде давайте предложения- кой да е лидера?

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 06 сеп 2009 12:49

Жоро Илиев, Миро Манолов, Александров-Правия, Танко Дяков, Борносузов, Юруков също това са хората, които имат лидерски качества и ще се справят по-добре от Кривия, капитан не се става от опита, важното е характера на даден играч, а Кривия явно е мишка, щом плете такива дребни интриги в отбора, мога да ти дам примери за капитани на големи отбори, които са били на 20 години, дори и на 19

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 06 сеп 2009 14:14

ludiq1913 написа:
зеления написа:Луд, ето това именно е смешката, цитирам те: " Ще ти се да са смешки, без Кривия играем по-добре". :lol:

Всеки го знае, че играем по-добре без него, освен такива анти-кольовци като теб, да не би с него да не сме падали от Черноморец дори като домакин, миналата година загубихме с него от Локо Пд пак с 1:0 като гост, ако е бил играл в последните ни две гостувания сигруно щяхме да паднем и с повече, той е статист вeче не може да бяга само пасове ако прави друго не може, забавя играта иска да бие всеки фал и тъч във вратата, помисли се, че както каже това ще става и всички останали трябва да го слушат, Кольо обаче му показа кой е шефа

Не говори глупости, че всеки знаел, че играем по - добре без Кривия! НАПРОТИВ!!! Всеки знае, че без Кривия, на този етап, сме за никъде! Твоето мнение поддържат не повече от 5 - 6 човека в този форум. Така, че стига глупости! Омръзна ми тая твоя злоба към най - добрия ни футболист. Такива риби имаме в отбора, че не им е мястото в никой тим от А група, да не говорим за нашия Черно море, а ти плюеш ли, плюеш по най - добрия. Що за фен си? Левскарите го искаха и нали не мислиш, че си по - голям специалист от професионалистите. Не обичам Левски, но те все пак са един от водещите отбори в тази страна. Искаха го и в националния, но Алекс отказа за да може да даде максимума от себе си за Моряците. А ние какво - изливаме помията си вурху него. Засрами се! Лично мен ме е срам от такива наши фенове.
П.С. от изброените от теб за кандидати за капитан става единствено Жоро. Всичко друго са пълни глупости.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 06 сеп 2009 15:26

Кой Миро Манолов, който е от 3-4 години в отбора не заслужава капитанската лента ли?не говори пълни безсмилици, точно само ти и още 5-6 от козирката мислите така и сте анти-кольовци, почти всички са настроени срещу дребните номера на Кривчо, нямам нищо против да остане, но да си гледа играта, а да не се занимава с неща, които не са негова работа, има си треньор за другите неща, но и да го махнат пак казвам и с него сме играли по същия начин срещу същите отбори, така че не можеш да твърдиш, че без него сме за никъде, защо тогава пак те питам загубихме от Черноморец като домакин с 0:1 и от Локо Пд с 1:0 миналия сезон с твоя любимец :?: а играта срещу Щутгарт и победата с 5:0 над Спартак, кой гледаше от трибуните? и в тези мачове ли бяхме за никъде антикольовец?Нямам никаква злоба срещу Кривия, просто се дразня как може един футболист на 34, който не спира да говори колко много обича говеждия отбор да се мисли, че е най-големия в нашия отбор, да си гледа играта това искам, да не разваля атмосферата в отбора като се прави на най-великия и да не се бърка в работата на треньора, ако не ги прави тези неща Кольо няма да го търпи както вече го показа, а анти-кольовците като теб са най-приказливи в такива моменти, след края на сезона да не искаш пак да вдигнеш Кольо на ръце...

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 06 сеп 2009 17:06

[quote="ludiq1913"]Кой Миро Манолов, който е от 3-4 години в отбора не заслужава капитанската лента ли?не говори пълни безсмилици, точно само ти и още 5-6 от козирката мислите така и сте анти-кольовци, почти всички са настроени срещу дребните номера на Кривчо, нямам нищо против да остане, но да си гледа играта, а да не се занимава с неща, които не са негова работа, има си треньор за другите неща, но и да го махнат пак казвам и с него сме играли по същия начин срещу същите отбори, така че не можеш да твърдиш, че без него сме за никъде, защо тогава пак те питам загубихме от Черноморец като домакин с 0:1 и от Локо Пд с 1:0 миналия сезон с твоя любимец :?: а играта срещу Щутгарт и победата с 5:0 над Спартак, кой гледаше от трибуните? и в тези мачове ли бяхме за никъде антикольовец?Нямам никаква злоба срещу Кривия, просто се дразня как може един футболист на 34, който не спира да говори колко много обича говеждия отбор да се мисли, че е най-големия в нашия отбор, да си гледа играта това искам, да не разваля атмосферата в отбора като се прави на най-великия и да не се бърка в работата на треньора, ако не ги прави тези неща Кольо няма да го търпи както вече го показа, а анти-кольовците като теб са най-приказливи в такива моменти, след края на сезона да не искаш пак да вдигнеш Кольо на ръце

Абе ти добре ли си? Миро ще поведе отбора? Освен Кривия единствения друг капитан на Моряците може да бъде само Жоро Илиев - и по заслуги и по можене.
"Анти Кольо" Разсмиваш ме. Не съм против Кольо, но възможностие му не са кой знае какви. Той може да води отбор с амбиции за средата на таблицата. Не повече. А ние нали уж имаме амбиции за челната тройка? Колкото до вдигането на Кольо на ръце - много се заблуждаваш. Дори в момента на награждаването с бронзовите медали казах, че ако Кольо остане треньор и следващото първенство, не ни чака нищо добро - средата на таблицата. "Миналогодишния" успех дължим най - вече на футболистите. Щудгарт. Ако големия треньор беше извършил смените си и ако имаше играч с рутината на Кривия, който да "забави топката" сега нямаше да говорим какъв прекрасен равен резултат сме направили, а как сме били Щутгарт на собствения му терен!
Не те знам Луд, може и да си пиеш пиенето със Спасов и за това толкова да го величаеш, но мен това не ме интересува. Аз искам моя отбор да играе добре и да побеждава. А с Кольо това просто не може да стане.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 06 сеп 2009 21:43

зеления написа:Абе ти добре ли си? Миро ще поведе отбора? Освен Кривия единствения друг капитан на Моряците може да бъде само Жоро Илиев - и по заслуги и по можене.

:arrow: Станислав

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 06 сеп 2009 22:09

зеленобелия написа:
ludiq1913 написа:зеления ти си Крив-лавър и Анти-Кольовец, не си в час :shock: не ми се спори вече с теб, само някакви пълни простотии дрънкаш и се опитваш да докажеш колко не съм прав, а ти самия не знаеш какви глупости ръсиш, като си толкова влюбен в Кривия ами предложи му :lol: не се притеснявай, то сигурно приятелката му него идеализира толкова колкото ти :mrgreen:

Момче,ти май наистина си за психодиспансера. Човека ти обяснява като хората ама ти просто не щеш да вденеш. :evil: Как можеш да си толкова зле?Зелен,не му се впрягай.Май множко му е дошло лепилото.Пий една ракия и споко. :lol:

А ти говориш като някои плебей опитай се да имаш малко уважение към всеки фен на Черно море всеки има право мнение.Защото аз ако не харесвам твое мнение може да питам каква ти е дозата,но няма да те питам,защото уважавам всеки фен на Морето ако си такъв :?: А бъдещето на Алекс едва ли ние ще го решим.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 06 сеп 2009 22:54

Тогава нека млъкним всички има кой да решава проблемите в клуба.Фен които твърди,че сме посредствен отбор без Алекс би порадил такива въпроси в мен както и да е нямам намерение да се обиждам с фенове на моряците.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 06 сеп 2009 22:56

зеленобелия написа:
ludiq1913 написа:зеления ти си Крив-лавър и Анти-Кольовец, не си в час :shock: не ми се спори вече с теб, само някакви пълни простотии дрънкаш и се опитваш да докажеш колко не съм прав, а ти самия не знаеш какви глупости ръсиш, като си толкова влюбен в Кривия ами предложи му :lol: не се притеснявай, то сигурно приятелката му него идеализира толкова колкото ти :mrgreen:

Момче,ти май наистина си за психодиспансера. Човека ти обяснява като хората ама ти просто не щеш да вденеш. :evil: Как можеш да си толкова зле?Зелен,не му се впрягай.Май множко му е дошло лепилото.Пий една ракия и споко. :lol:

Стига сте се карали помежду си!!!
Стегнете се - хора на възраст сте!!!
Всички ниие сме фенове на морето,но всеки има право на мнение!!!

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 06 сеп 2009 23:08

зеленобелия недей да се правиш сега на мъж тука скрит зад никчето си, обидите ти не могат да ме засегнат, често казано будят съжаление към теб, такива лапешки номера са ми ясни, искам тези неща да ми ги кажеш в очите и да обсъдим кой е крив и кой е прав, кажи къде и кога да се видим, ще ходиш ли в Стара Загора?

Върни се в “Черно море”