Гонят Александър Александров от Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Гонят Александър Александров от Черно море

Мнениеот зеления » 05 сеп 2009 01:43

Sagittarius, искрено се надявам правия да е botzy, а не ти. Говоря за последното ти изречение. Дано проблемите в отбора се решат по възможно най - добрия за Черно море начин. Дано както каза botzy : "Бием Берое и тръгваме нагоре,няма скандали няма панаири-БОЙ и това е." А думите ти:
"Питам бе,питам - защо тея дето псуват Кривия са голеееееми моряци,велииики фенове...а тея дето псуват зад Кольо Спасов,псуват Кольо,Мишо Лазаров,Дани Георгиев - аааа,те не са никакви моряци :?: .Каква е разликата между тези фенове :?: Ами много просто-никаква :!:"

просто са повече от точни! Евала!
Искам да завърша с цитат от мое мнение изказано малко по горе във форума:
"Може би Алекс вече няма да направи великолепните игри от миналата година, по различни причини, но това не ни дава право да оплюваме този наистина прекрасен футболист който имахме щастието да наблюдаваме в отбора ни. Каквото и да стане от тук нататък аз мисля, че Алекс заслужава нашето уважение! А лично аз, Зеления ще кажа: БЛАГОДАРЯ ТИ АЛЕКС!!!"
Последна промяна от зеления на 06 сеп 2009 00:30, променено общо 1 път.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 05 сеп 2009 11:56

Мдаааааа.... и аз бях свидетел, че наистина го гониха Кривия.... гониха му да му искат автографи и затова той избяга, че иначе щеше 2 часа да стои и да дава автографи :mrgreen: И аз да съм на Кривия, и аз ще бягам :lol:
Инак, и на мен ми е някакси притеснително...... без Кривия характера на отбора е друг и си личи. Сякаш наистина няма кой да поведе отбора към победа. Особено като го няма и Данчо Юруков! Не играем зле..... разиграваме добре топката, контролираме положението и т.н., ама някакси липсва нещо... липсва духът, който да победе отбора към победата. Трябва да се привлече някакъв футболист с такъв характер, жаден за победата, както Алекс :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 05 сеп 2009 17:20

ogrizko написа:Мдаааааа.... и аз бях свидетел, че наистина го гониха Кривия.... гониха му да му искат автографи и затова той избяга, че иначе щеше 2 часа да стои и да дава автографи :mrgreen: И аз да съм на Кривия, и аз ще бягам :lol:
Инак, и на мен ми е някакси притеснително...... без Кривия характера на отбора е друг и си личи. Сякаш наистина няма кой да поведе отбора към победа. Особено като го няма и Данчо Юруков! Не играем зле..... разиграваме добре топката, контролираме положението и т.н., ама някакси липсва нещо... липсва духът, който да победе отбора към победата. Трябва да се привлече някакъв футболист с такъв характер, жаден за победата, както Алекс :roll:

Огризко, аз предлагам да изгоним не само Кривия, но и Юрука (нищо, че е контузен), Миро и Жоро. :lol: Как иначе ще се борим за първото място в...ъъъ... Игрек групата. :lol: :lol: :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 05 сеп 2009 23:33

зеления написа:Огризко, аз предлагам да изгоним не само Кривия, но и Юрука (нищо, че е контузен), Миро и Жоро. :lol: Как иначе ще се борим за първото място в...ъъъ... Игрек групата. :lol: :lol: :lol:

Ами, значи ние ще играем на тяхно място като ги изгоним. Ще сме много по-добре... аз играя като централен нападател, директно пред вратаря и най-малко 2 метра напред в засада 8-) Избирай си и ти позиция ;))
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 05 сеп 2009 23:44

Огризко, аз предлагам да изгоним не само Кривия, но и Юрука (нищо, че е контузен), Миро и Жоро. Как иначе ще се борим за първото място в...ъъъ... Игрек групата.
Иронията не ти върви които ти говори,че Юрука,Миро и Жоро ще ги гонят,но поне повече милеят за клуба отколкото някой който се помислиха,че са човека-отбор.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 05 сеп 2009 23:59

Стига с тоя Крив и да остане и да не остане все тая, нищо няма да промени

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 06 сеп 2009 00:36

ludiq1913 написа:Стига с тоя Крив и да остане и да не остане все тая, нищо няма да промени

Не говори смешки. Ако Кривия остане и заиграе както миналата година ще има огромна промяна в отбора. И в класирането и в играта.

more : А относно кой колко милее за отбора ще ти кажа едно: ти не си в главите им за да знаеш наистина кой колко милее и за какво.

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 06 сеп 2009 01:21

зеления написа:
ludiq1913 написа:Стига с тоя Крив и да остане и да не остане все тая, нищо няма да промени

Не говори смешки. Ако Кривия остане и заиграе както миналата година ще има огромна промяна в отбора. И в класирането и в играта.

more : А относно кой колко милее за отбора ще ти кажа едно: ти не си в главите им за да знаеш наистина кой колко милее и за какво.

Ще ти се да са смешки, без Кривия играем по-добре, проблема е с контузиите на Юруков, Жоро Илиев, Танко Дяков, донякъде и Електричката, макар че е отскоро в отбора и не може да се прецени още колко е важен за отбор, ако Кривия не се стегне, ще го пратят и в дубала, негов си е избора или ще се бори за място в състава или чао, видя вече, че никой не се влияе от това за какава звезда се мисли в отбора

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 06 сеп 2009 01:54

Луд, ето това именно е смешката, цитирам те: " Ще ти се да са смешки, без Кривия играем по-добре". :lol:

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 06 сеп 2009 11:58

зеления написа:Луд, ето това именно е смешката, цитирам те: " Ще ти се да са смешки, без Кривия играем по-добре". :lol:

Всеки го знае, че играем по-добре без него, освен такива анти-кольовци като теб, да не би с него да не сме падали от Черноморец дори като домакин, миналата година загубихме с него от Локо Пд пак с 1:0 като гост, ако е бил играл в последните ни две гостувания сигруно щяхме да паднем и с повече, той е статист вeче не може да бяга само пасове ако прави друго не може, забавя играта иска да бие всеки фал и тъч във вратата, помисли се, че както каже това ще става и всички останали трябва да го слушат, Кольо обаче му показа кой е шефа

Върни се в “Черно море”