Големият Бербо!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Големият Бербо!!!
Стига сте го хвалили,бе!Изигра един много добър мач срещу черногорците,свърши си работата,бихме,но пък вие го изкарахте,че ако го няма Барби няма да има български футбол.Всички момчета се раздодаха,колкото могат и всички са еднакво заслуга за победата на България,не трябва да делим националния на големи и малки.Надявам се Барби да повтори представянето си от ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ за мача с Италия. 

Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
cska_90 написа:Е надявам се след мача снощи -най-накрая злобарите и критиците да млъкнат!!!
просто защото Бербо показа че е голям,показа че му пука за България и най вече показа че заедно със Стенли в момента са единсвютвените ни играчи,които знаят за какво става въпрос!
Сега ставам и не съм чел сайтовете, но съм сигурен че сега величаят Мъри -колкото добре е провел мача(нищо че първото полувреме реално рез беше 0-2),как е улучил смяната на Мечо(който освен гола на празна врата нещо друго май не направи-и то след фазмозен пробив и пас на Берба)А истината е една,че ако го нямаше снощи Бербатов щяхме да яден големия.............резил!!
А защо чак сега???
Nil satis nisi optimum

Kruseiro написа:Най-после изигра подобаващо като за играч на Ман Юн едно много силно полувреме! Въпросът е защо цяло първо, освен един Ч. Янков и Иванков на вратата (даже бих казал че в този мач Иванков беше най-големият, защото ако не беше извадил положенията на черногорците, мача отиваше на разлика в тяхна полза!) никой друг не се забелязваше?! За защитниците и най-вече за К. Котев, просто няма какво да се коментира - всички видяхме........С играта от първото полувреме Италия просто ще ни разбие....
Чавдар какво направи, че не забелязах нищо в него. При положение, че играхме с някаква схема, която и Капело няма да може да я определи е нормално, че първото полувреме станахме за смях. Чавдарът се луташе насам натам и не знаеше къде е; нямахме средна линия, поради което се получиха неприятностите в защита. България няма играчи за схема 4-3-3 по простата причина, че нямаме подобни изпълнители. Рангелов ли трябваше да се връща от дясно да помага на халфовата линия и защита при положение, че е изявен таран решиха да го направят крило, а Мартин от ляво какво трябваше да прави да помага на Кишишев на Стилиян или да е в атака, а Манолев дясно крило ли беше или бек. МУХИ БЕЗ ГЛАВИ ТОВА БЯХА ПЪРВОТО ПОЛУВРЕМЕ И КЪСМЕТЪТ И ЖЕЛАНИЕТО НИ ПОМОГНАХА ТОЗИ ПЪТ ВЪПРЕКИ ТРЕНЬОРА.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
С Италия ще направим голям мач, помнете ми думата, нашите са царе на безнадежните мачове. А иначе на световното няма да ходим.
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
С Италия ще направим голям мач, помнете ми думата, нашите са царе на безнадежните мачове. А иначе на световното няма да ходим.
- djikitaeca
- Контакти:
Мога да кажа само.. ЗАЩО трябваше да изстрадаме това първо полувреме... ЗАЩО? ако си бяха играли цял мач като 2рото полувреме дори нямаше да трябва да седим 45мин и да ругаем и да се ядосваме?! ЗАЩО.. иначе Бербо показа на какво са го научили през годините в отборите където е играл..велик е!
Защо чак сега ли-Бербо винаги е играл добре-просто в много случай му липсваше и късмет!!

Ако не беше Иванков да ни спаси задниците през първото полуврема, сега нямаше да хвалите никого!
Ако трябва да давам оценки на футболистите: Бербо беше най-добрия и изигра може би най-силния си мач за националите.Стилиян си е постоянен играч.Не знам какво е станало с Чавдар Янков , но тоя в Германия сигурно само яде.Ебаси свинята е станал, не може да се помръдне по терена.Много слаб мач на Мартин Петров, не го очаквах.Иванков заедно с Бербатов ни извадиха този мач.Много слаби защитници, особено Котев.Илиян Стоянов този мач се представи мааааааалко по-добре от предните.Смените бяха сполучливи.
Дано играем надъхано срещу италианците и да ги убием !!
Дано играем надъхано срещу италианците и да ги убием !!
цял мач се правеше на балерина, вкара от дузпа и сега ще обере хвалбите. Както и да е. Не е важно това, важното е да бием Италия в сряда и Ейре да пада, защото ми писна да се измъкват толкова мазно и да ни прецакват.