Левски - Локо Пловдив | 27.10.2012г. | 18:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Левски - Локо Пловдив | 27.10.2012г. | 18:00

Мнениеот W84me » 29 окт 2012 16:27

Irish stout написа:Ами виж паса към Карвальо. Ако не си видял засадата, значи ставаш за съдия за онези "мачове".

В момента на паса виждаш ли къде е Карвальо? Аз не го виждам и левия ви бек не се вижда даже, аман от ревльовци.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 29 окт 2012 16:31

Irish stout написа:
terata написа:
Irish stout написа:http://www.livesport.bg/Zashto-oshtetyavaniyat-Levski-treti-den-krie-samnitelniya-mach-s-Lokomotiv.-75870

Без коментар!

Що бе, коментирай? Щот аз засада не видях, а ти? Златински разправя два метра засада, Бонев каза цели 5, очаквам до довечера засада, която така и не се вижда да е вече 10-15 метра :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Интересно как коментират хора, които не са били на стадиона

Ами виж паса към Карвальо. Ако не си видял засадата, значи ставаш за съдия за онези "мачове".

Колегата над мен ти е отговорил. Ако обаче отново не ти е ясно да повторя? ;)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 окт 2012 16:38

Аз върнах около 5 пъти и първия гол и не мога да преценя дали това е нарушение, защото е видно, че Силва, който е доста висок си играе за топката, но все пак вие какво мислите?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 окт 2012 16:40

ralka_levskarka написа:Аз върнах около 5 пъти и първия гол и не мога да преценя дали това е нарушение, защото е видно, че Силва, който е доста висок си играе за топката, но все пак вие какво мислите?

Ръцете на Силва са на раменете на Кавдански, чист фал.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 окт 2012 16:42

W84me написа:
ralka_levskarka написа:Аз върнах около 5 пъти и първия гол и не мога да преценя дали това е нарушение, защото е видно, че Силва, който е доста висок си играе за топката, но все пак вие какво мислите?

Явно аз съм кьорава :mrgreen: Мерси все пак :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 29 окт 2012 17:15

terata написа:
Irish stout написа:
terata написа:Що бе, коментирай? Щот аз засада не видях, а ти? Златински разправя два метра засада, Бонев каза цели 5, очаквам до довечера засада, която така и не се вижда да е вече 10-15 метра :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Интересно как коментират хора, които не са били на стадиона

Ами виж паса към Карвальо. Ако не си видял засадата, значи ставаш за съдия за онези "мачове".

Колегата над мен ти е отговорил. Ако обаче отново не ти е ясно да повторя? ;)

Смени си менторския тон ако обичаш. Авансът на Карвальо е толкова голям, че не може да бъде направен за краткото време, в което не се вижда.
Но и хората от централната ви трибуна много добре са видели дали има засада или не. Ако нямаше, щяха да направят както направиха Лудогорец - пуснаха запис и нашите признаха, че засада няма.

При вас не виждам нещо такова, а напротив.

Засада има. Повтарям, защото очевидно не ти е ясно кога се свири засада, ако Левски атакува.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 29 окт 2012 17:31

Irish stout a бре, а защо не коментираш още една ситуация когато Карвальо пак се откъсна сам срещу вратаря и нямаше засада аз казах от централната трибуна видях, че няма засада така ставали или коментираш само това което ти изнася :) :) :)

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 29 окт 2012 17:50

AN71 написа:Irish stout a бре, а защо не коментираш още една ситуация когато Карвальо пак се откъсна сам срещу вратаря и нямаше засада аз казах от централната трибуна видях, че няма засада така ставали или коментираш само това което ти изнася :) :) :)

Нулев пост. Говорим за положение, което води до гол. Защо Левски не излязоха със запис като Лудогорец за оспорвания от нас гол?
До такава степен сте разглезени от съдийски аванти,че си затваряте очите за всичко, щом е в интерес на Левски. Хайде поне един да покаже малко доблест и да си признае, не сте били всички в Б, че да кажете, че не се е видяло, макар че и от там е могло да се види.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Levski26
Контакти:

Мнениеот Levski26 » 29 окт 2012 17:58

ralka_levskarka написа:
W84me написа:

Явно аз съм кьорава :mrgreen: Мерси все пак :)

Ами не си само ти, дзверя се 5 мин. и не мога да видя нищо :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 окт 2012 18:11

Irish stout написа:
AN71 написа:Irish stout a бре, а защо не коментираш още една ситуация когато Карвальо пак се откъсна сам срещу вратаря и нямаше засада аз казах от централната трибуна видях, че няма засада така ставали или коментираш само това което ти изнася :) :) :)

Нулев пост. Говорим за положение, което води до гол. Защо Левски не излязоха със запис като Лудогорец за оспорвания от нас гол?
До такава степен сте разглезени от съдийски аванти,че си затваряте очите за всичко, щом е в интерес на Левски. Хайде поне един да покаже малко доблест и да си признае, не сте били всички в Б, че да кажете, че не се е видяло, макар че и от там е могло да се види.

Защото мача се снима само с една камера и от нея не се вижда положението.

Върни се в “Архив”