Ах,забравих,че сме в Булгаристан

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
leski написа:Бившият кмет на Сливен, определи като "дребен човек" нападателя на Фулъм Димитър Бербатов. Лечков даде интервю за зрителите на "Зона спорт" по bTV Action."Понеже много се спекулира, ако трябва веднъж завинаги да го кажа, националният отбор се определя като група от всеки един треньор. Знаете, че сме давали пълна свобода и си проличава към днешна дата. Не Йордан Лечков или Боби Михайлов вика футболистите и праща повиквателните. Това винаги е било приоритет на селекционера на националния отбор. Аз съжалявам и не искам да наливам сол в раната, но ако човек е дребен, трябва да продължава да бъде дребен, а не някой чужд човек да му е виновен за собствените грешки, които е допуснал.
Обяснявам го това надълго и нашироко, защото се спекулира много години наред и аз продължавам да премълчавам много неща. На калпавия моряк водораслите му пречат, затова не виждам защо трябва да се коментира повече тази тема. Мога само да каже последно - преди четири-пет години бях загрижен за тяхното бъдеще - т. нар. триколка или каляска, или каквото и да е. И там пак излязох прав. Виждате в какво състояние сме като национален отбор и като лични кариери. Една проста сметка да се направи, ние сме го минали, аз също съм я ял тази попара, затова всичко е било добронамерено.
То бива дебелоочие,но Плешо пак чупи тъпомера!!!
Този с 5-те минути слава покрай Стоичков, Костадинов и Балъков,отново ръси акъл...Аман от измислени герои/Михайлов,Сираков,Лечков.../
Новото попълнение на Фулъм Димитър Бербатов бе категоричен, че когато усеща подкрепата на своя треньор, може да прави много специални неща по терена.
Българинът напусна Манчестър Юнайтед през лятото, а дори и „на изпроводяк“ сър Алекс Фъргюсън не пропусна да се заяде с нападателя. Преди това шотландецът бе закотвил здраво футболиста за резервната скамейка, без да му дава шанс за изява.
Още в първия си мач като титуляр за Фулъм, Димитър Бербатов успя да демонстрира класата си, като реализира два гола при успеха с 3:0 над Уест Бромич Албиън.
„Когато треньорът вярва в моите възможности, мога да направя специални неща на терена“, категоричен бе Димитър Бербатов.
„Сега, когато играя за Фулъм, искам просто да покажа, че съм благодарен, че ме взеха в клуба. Познавам треньора, знам, че той вярва в мен“, добави бившият капитан на националния отбор на България.
„Чувствам се добре, когато треньорът подкрепя играта ми, а вие видяхте и начина, по който се представих на терена“, завърши нападателят.
След двубоя с УБА, Димитър Бербатов бе засипан с похвали от английските медии, както и от мениджъра на Фулъм Мартин Йол.
stn написа:Бербатов е голям футболяга. Играе мач, после почива месец. Никаква класа няма в него. Едно безумно въртене и чесане по главата, което минава в някой среден отбор, а когато трябват качества за голям футбол никакъв го няма.
Udoji90 написа:stn написа:Бербатов е голям футболяга. Играе мач, после почива месец. Никаква класа няма в него. Едно безумно въртене и чесане по главата, което минава в някой среден отбор, а когато трябват качества за голям футбол никакъв го няма.
Сигурно точно тази липса на класа му помогна да стане голмайстор във Висшата лига.
stn написа:Udoji90 написа:stn написа:Бербатов е голям футболяга. Играе мач, после почива месец. Никаква класа няма в него. Едно безумно въртене и чесане по главата, което минава в някой среден отбор, а когато трябват качества за голям футбол никакъв го няма.
Сигурно точно тази липса на класа му помогна да стане голмайстор във Висшата лига.
Просто имаше адския късмет него сезон. С броя голове, с които стана голмайстор в близките години никой няма да стигне и до второто място.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост