we are the champions написа:0:0 в Разград и 1:0 на Армията
Мисля, че се играят продължения и дузпи при равенство..
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
we are the champions написа:0:0 в Разград и 1:0 на Армията
BRF написа:Като цяло,очаквам да продължим!Прогнозирам победа в Разград и нервен Х в София!Следователно-победа с един гол за ЦСКА!
AnalBreaker написа:we are the champions написа:0:0 в Разград и 1:0 на Армията
AnalBreaker написа:we are the champions написа:0:0 в Разград и 1:0 на Армията
ralka_levskarka написа:AnalBreaker написа:we are the champions написа:0:0 в Разград и 1:0 на Армията
Не е ли, ако е 0:0 и на реванша? При 1:1 например нали важи това за гола на чужд терен
nikec1 написа:BRF написа:Като цяло,очаквам да продължим!Прогнозирам победа в Разград и нервен Х в София!Следователно-победа с един гол за ЦСКА!
след тия два мача мисля си че ще ви нагънем отначало и отивате на тройка.... протоколен реванш за вас, Съжалявам ние сме носителите на купата и неможем да бием отбой от отбор който е пълен с проблеми!
we are the champions написа:AnalBreaker написа:we are the champions написа:0:0 в Разград и 1:0 на Армията
има нови правила играят се задължитено два мача..
arni написа:Можели да задам един въпрос.Защо не намирам никаде по сайтовете головете на лефскито срещо Локото?
fen-fen написа:arni написа:Можели да задам един въпрос.Защо не намирам никаде по сайтовете головете на лефскито срещо Локото?
Защото този кръг определени мачове се играха в тяхна полза. Пък и как ще пуснат да гледаш видео в което ще видиш гол от явна засада?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта