Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Bourgas » 29 окт 2012 11:12

BRF написа:Ето го и батко ;) !Няма много червено,по настояване на Петкан :lol: !

Малко си расал, Вальоооо :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 29 окт 2012 11:16

Bourgas написа:
BRF написа:Ето го и батко ;) !Няма много червено,по настояване на Петкан :lol: !

Малко си расал, Вальоооо :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

По принцип съм 2.02 висок и около 140кг. :o !Когато имам събиране с вас,не ям около седмица и се прегърбвам за да не ви комплексирам с вида си :lol: !

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 29 окт 2012 11:17

Бе гледам аз, че и на мачове бая се повдигаш :mrgreen: Сега нарочно го каза това, за да не те искаме с нас, защото ще кажеш, че те прегърбваме нарочно :twisted: :mrgreen:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 29 окт 2012 11:25

Ааааа, така е добре - малко червеничко - може :mrgreen:
Ама ви се чудя на вас в Манхатън..... все се катерите нависоко :shock: (визирам и Нейчо). Алпинисти ли сте, кво? Ще си счупите главите бе пичове!

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 29 окт 2012 11:29

Heйчо, благодаря, и аз го чувствам така.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 29 окт 2012 11:34

petkan написа:

Ама ви се чудя на вас в Манхатън..... все се катерите нависоко :shock: (визирам и Нейчо). Алпинисти ли сте, кво? Ще си счупите главите бе пичове!

Петьо. Моя аватар поради липса на пиксели е изрязан от едно мое дълбочинно спускане. На снимката: Стоя на подводен риф и си пия кафето. Т.е. Не съм се покатерил. Напротив. Спуснал съм се. :) Цялата снимка е много ефектна. Олицетворява близостта на човека с водата и уюта на подводния свят. На цялата снимка се вижда процеждащите слънчеви лъчи пречупени през водната повърхност. Много е ефектно. Цял час съм чакал слънчевия фон докато ме щракне фотото... :P
[offtopic]Същия този пич има невероятни снимки на опасни акули. Аз впрочем там го намерих.[/offtopic]
ПС: Иначе в Манхатан живеем на високо и се катерим още по-нависоко. В кръвта ни е...То затуЙ си строим и небостъргач. :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 29 окт 2012 11:41

[quote="ntodorov"][offtopic]Същия този пич има невероятни снимки на опасни акули. Аз впрочем там го намерих.[/offtopic]
[offtopic]Опасни, опасни, колко да са опасни? По скоро бяха кротки като сомчета :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 29 окт 2012 11:47

petkan написа:
ntodorov написа:[offtopic]Същия този пич има невероятни снимки на опасни акули. Аз впрочем там го намерих.[/offtopic]
[offtopic]Опасни, опасни, колко да са опасни? По скоро бяха кротки като сомчета :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Дай да видим бря, Тодоров? :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 29 окт 2012 11:49

petkan написа:
ntodorov написа:[offtopic]Същия този пич има невероятни снимки на опасни акули. Аз впрочем там го намерих.[/offtopic]

[offtopic]Ма баси и "сома" да ти кажа. :) Пак заради аватара и размера му трябваше да отрежа едни мънички червейчета покрай този "сом"...Тези "червейчета" бяха с черни водолазни костюми и май гледаха с очи добили размерите на кокоши яйца. :mrgreen:[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 29 окт 2012 11:50

ntodorov написа:
petkan написа:

Петьо. Моя аватар поради липса на пиксели е изрязан от едно мое дълбочинно спускане. На снимката: Стоя на подводен риф и си пия кафето. Т.е. Не съм се покатерил. Напротив. Спуснал съм се. :) Цялата снимка е много ефектна. Олицетворява близостта на човека с водата и уюта на подводния свят. На цялата снимка се вижда процеждащите слънчеви лъчи пречупени през водната повърхност. Много е ефектно. Цял час съм чакал слънчевия фон докато ме щракне фотото... :P
[offtopic]Същия този пич има невероятни снимки на опасни акули. Аз впрочем там го намерих.[/offtopic]
ПС: Иначе в Манхатан живеем на високо и се катерим още по-нависоко. В кръвта ни е...То затуЙ си строим и небостъргач. :mrgreen:

Аз му занесох кафето :lol: !От моето е ;) !

Върни се в “Черноморец”