Мнг слаб мач в дефанзивен план днес,даже ужасен.1вото полувреме целия отбор гледа мача отблизо,Бейнс,Фейлани ,Невил си дриблираха по 30м без някой да им влезе,толкова заспали не бях виждал нашите,жив късмет че на Суарез му влязаха положенията и колко бързо изтървахме такъв аванс.Още от лятото говорех,че малките не са готови най-вече тактически и днес сусо и стърлинг бяха за смяна още преди полувремето.С/у биткаджи, като Евертън Шелви беше задължителен,единствения с Джерард които могат да дадат отпор.Добре ,че второрто БР се коригира донякъде.Уиздъм го развинтиха,трябваше Суарез да се върне да го срита онзи,а това е част от играта,когато другия е по-добър и не можеш да го спреш по правилата.Стоук ни го изнесоха този урок съвсем скоро и май само Суарез е внимавал.Но докато при малките е простимо(без игра няма как да натрупат опит),пак Шкъртъл и Енрике куцаха отзад,втория вече си гарантира място за следващата чистка на БР,ако питате мен.Но и Роджърс можеше да проведе по-хубаво мача(защо не пусна Асаиди за Стърлинг,като втория висеше на косъм от изгонване),ама хайде и аз като другите ще се радвам че поне пробва различна схема най-накрая и показа израстване.И накрая колкото и да не обичам да коментирам съдиите,то не се издържа вече- след две елементарни грешки за засади вместо да стопим разликата с Арсенал на 1т,тя стана 5. Минус 4т за един кръг от съдийско невежество