Валери Домовчийски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Валери Домовчийски

Мнениеот POPCORN » 06 сеп 2009 10:14

batmanlevski написа:ДА ДОМО Е ИСТИНСКА КЛАСА.ТОВА ОПРЕДЕЛЕНО Е НАЙ-ДОБРИЯ НАПАДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД НАСКО СИРАКОВ.ТРЯБВА ДА ВОДИ АТАКАТА ЗАЕДНО С РАНГЕЛОВ.ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ВИДЯ ,ЧЕ ТОЗИ БЕРБАТОВ НЯМА МЯСТО В ОТБОРА,И БЕЗ ТОВА ОСТАНАЛИТЕ ОТ МОМЧЕТА НЕ ГО ИСКАТ.

абе ти си голям олигофрен бе.Домо бил класата на България.Бате аз ако съм на твое място, ще се гръмна
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

lyubs
Контакти:

Мнениеот lyubs » 06 сеп 2009 10:15

batmanlevski написа:ДА ДОМО Е ИСТИНСКА КЛАСА.ТОВА ОПРЕДЕЛЕНО Е НАЙ-ДОБРИЯ НАПАДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД НАСКО СИРАКОВ.ТРЯБВА ДА ВОДИ АТАКАТА ЗАЕДНО С РАНГЕЛОВ.ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ВИДЯ ,ЧЕ ТОЗИ БЕРБАТОВ НЯМА МЯСТО В ОТБОРА,И БЕЗ ТОВА ОСТАНАЛИТЕ ОТ МОМЧЕТА НЕ ГО ИСКАТ.

3 асистенции, изработена и вкарана дузпа - ключово участие в мача му викат на това. А ако не бяха му отменили (несправедливо) и гола заради засада, щеше да е вкарал 2 и изработил 3 гола.

Припомни ми какво беше участието на Домо примерно в атаките, освен че вкара веднъж сам срещу вратаря, и изпусна малко преди това от удобна позиция. Просто за сравнение така да се каже. Иначе евала - и аз съм на мнение, че не е лошо по-честичко да влиза по-рано или да е титуляр. Не сравнения с Бербатов са смешни!

Същото не важи за Митко Рангелов, който с безумното си тичане по терена просто ми заприлича на Тевез - много тичане, почти нулева ефективност в каквото и да е друго. Той по-често би трябвало да почва от пейката.

И естествено - чакаме Божинов :))

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 06 сеп 2009 10:16

ritchi написа:Какво прави Бербатов когато се класира за световното в ЮАР????-Гаси си плейстейшена и си ляга!

Ако и този мач този лигльо не се беше поизпотил през второто полувреме щях да предложа да е резерва на Божинов или Домовчийски!

Много кухи хора има, ей....

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 06 сеп 2009 10:20

Не бе разберете ги са Левски!Те винаги ще плюят Митко!Ако беше играл в Левски щях да му лижат г*за!Ама сега е дупката на България!А Домо е най-уникалният футболист в историята на българският футбол!То оставаше и това полужение да не го вкара където топката му беше поднесена на тепсия и незнам ...А тоя батман ли къв е където ми говори , че Рангелов е много добър да ми каже какво направи вчера в мача освен да тича като муха без глава?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 06 сеп 2009 10:47

Бербатов вчера показа ,че може да е истински лидер.
Рангелов момчета ,свърши по черна работа от Стилия и Станислав Ангелов даже.
В Домовчийски наистина има много хляб. Но ,той е бъдещето. За сега Бербатов и Божинов (евентуално). Митко Рангелов също е много добър.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 06 сеп 2009 10:47

Домо всички знаем че има качества, но все още има да се доказва , за да успее да се пребори за титуляр сред нападателите. Засега е резерва на Божинов и Рангелов!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 06 сеп 2009 10:55

За резерва е идеален-вече втора година не може да се наложи в Херта,едва ли ще го чакат още дълго.Освен това е мекушав.

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 06 сеп 2009 10:55

Момчето нека стане титуляр в Херта. При 3:1 е по-лесно. Нищо не е направил кой знае какво.

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Мнениеот Gunners » 06 сеп 2009 11:07

Как да стане титуляр в Херта като никога не съм виждал да го пускат титуляр, а винаги влиза като резерва за по 10-15 мин.
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 сеп 2009 12:36

От едно положение - един гол. Който иска това да разправя. Единият гол на Божинов за националния (в официални мачове) не трябва да го прави тиуляр. Рангелов не показа защо е титуляр, а и с оглед възрастта на Домо, аз съм "за" той да е в националния отбор. Първо обаче да се докаже. Нищо, че има играчи, които без явна причина са титуляри (Янков, Котев, "Коловати"). Защо не викат Ил. Мицански, поне да го изпробват. Сигурно никой не е питал Л. Танев за него. Блестящ Бербатов, блестящ Иванков!

Върни се в “Футбол - България”