Пирин (Гоце Делчев) - Черноморец (Бургас) FT. 0-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

kme7a
Контакти:

Re: Пирин (Гоце Делчев) - Черноморец (Бургас) 04.11.2012

Мнениеот kme7a » 28 окт 2012 21:55

r.h. написа:2:3 за Черноморец ;)

Гол на Паланков и 2 автогола

kme7a
Контакти:

Мнениеот kme7a » 28 окт 2012 22:01

Тепърва отбора ще расте нагоре доста единици ще се завърнат в редиците не Черноморец занапред Боли,Трифонов,Фо Поре,Дянков и Педро Мендес ще има варианти за смени както и за титуляри така че не може да загубим мач до гостуването на Литекс

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 29 окт 2012 02:30

Двубой срещу директен конкурент в борбата за оцеляване. Ако защитата е така добре окомплектована и концентрирана мисля,че ще се поздравим с успеха.Дано еуфорията от успеха срещу Лудогорец е попреминала и Херо успее да настрои момчетата за предстоящия мач, който ще е здраво ритане и затъване в браздите,както в Монтана. Дано да не допуснем някой глупав гол,че после ще е ходене по мъките .Пирин са много непредвидими.Направиха някои малко очаквани победи като тази в СтЗ, дано обаче късмета им обърне гръб този мач. Определено много важен за нас мач,даже за мен по важен от този с Лудогорец, който беше бонус :roll:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 29 окт 2012 02:55

Иначе ГД са нещо като българския Атлетик Билбао,ако не се лъжа около 90% от отбора са си местни момчета, останалите като Драги Коцев също са "баски".А ако си приберат Славчо Шоколаров и наш Ники Николов спокойно може да се натиснат и за 6-цата. :roll:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
kiririki1
Контакти:

Мнениеот kiririki1 » 29 окт 2012 08:31

Безпроблемна победа за Черноморец 1-3

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 29 окт 2012 09:58

За съжаление мача идва в неподходящо време . Еуфорията от победата срещу Лудогорец ще доведе до загуба в Плевен ... която ще окаже негативно въздействие върху отбора , който няма да успее да се съвземе за краткото време с което ще разполага и ще допусне втора поредна загуба .

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 29 окт 2012 10:00

Искам си Акаунта написа:За съжаление мача идва в неподходящо време . Еуфорията от победата срещу Лудогорец ще доведе до загуба в Плевен ... която ще окаже негативно въздействие върху отбора , който няма да успее да се съвземе за краткото време с което ще разполага и ще допусне втора поредна загуба .

Не стига това гадно време навън, ами и ти с твойте прогнози! Не, че не съм с подобни съмнения де :(
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 29 окт 2012 10:15

petkan написа:
Искам си Акаунта написа:За съжаление мача идва в неподходящо време . Еуфорията от победата срещу Лудогорец ще доведе до загуба в Плевен ... която ще окаже негативно въздействие върху отбора , който няма да успее да се съвземе за краткото време с което ще разполага и ще допусне втора поредна загуба .

Не стига това гадно време навън, ами и ти с твойте прогнози! Не, че не съм с подобни съмнения де :(

К' во му е на времето Петьо ? Тъмно, мрачно, вали, мокро е...Тъкмо време за размисъл. Обзел ме е британски снобизъм. Бих си сложил домашния халат, бих седнал на стола пред панорамния си прозорец съзерцавайки живота под краката ми и бих отпил свежа глътка уиски без лед казвайки си:
[offtopic]Нц, нц, нц. Живот. Как ги бихме еЙ.[/offtopic]

На вместо това съм обграден от железа, асистентка ( както Владко точно я нарече), скучни документи, обелка от току що изяден банан, протекъл таван и малък мерак за работа преди да забегна за десет дни ( най-малко) от служебните си ангажименти. Налазен съм и аз от съмнения в крайния изход на мачовете отвъд балкана и буйния югозапад...НООООО...Ако ни бие Плевен - баба е спечелила, ако ни бие Гоце Делчев - заслужават го хората, като хора. :P
[offtopic]А-ааа друго. Не, че имам домашен халат и не, че пия уиски у дома де.Освен това освен от компа нямам време да сядам другаде, камо ли пък пред прозореца. :mrgreen:[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 29 окт 2012 10:25

ntodorov написа:[offtopic]А-ааа друго. Не, че имам домашен халат и не, че пия уиски у дома де.Освен това освен от компа нямам време да сядам другаде, камо ли пък пред прозореца. :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Ами освен да си преместиш компютъра до прозореца..... пък може даже да ти дойде ищях и за уиски ;) За домашен халат, не бери грижа.... кога ти е рожденния ден? :mrgreen:[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 29 окт 2012 10:26

petkan написа:

Ами ... пиша това което ми нашепва Силата :mrgreen: А както ние ( джедаите ) знаем ... неведоми са пътеките по които ни води тя . Няма начин да не си забелязал , че всичките ми прогнози имат своята логика и обосновка ;)
Засега ще спестя останалата информация , но за да си по спокоен можеш да погледнеш успеваемостта на последните ми прогнози ;)
Накрая , но не на последно място - не бива да се изключва "фактора Боли" , който може да разбие всички предварителни прогнози ( и други неща ) :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”