Телкийски гори ли за картони?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Телкийски гори ли за картони?
Извинявам се, ако въпроса е не на място, просто не съм сигурен за регламента, а се налагаше да слушам идиотите от Канал 1.
[center]
[/center]

Re: Телкийски гори ли за картони?
Нямам представа
И като цяло,ако може някой да каже сайт,където пише натрупаните картони.

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Той води класацията по картони заедно с Манолев - 2 жълти, но не знам дали пропускат мача с Италия.
Впрочем и Живко Миланов е с 2 картона, но не взе участие в мача заради контузия, а не заради картоните. Би трябвало да нямаме наказани за мача в Торино
Впрочем и Живко Миланов е с 2 картона, но не взе участие в мача заради контузия, а не заради картоните. Би трябвало да нямаме наказани за мача в Торино
Нищо, че е контузен.Доколкото знам Живко беше наказан за този мач!
Снощи проверявах картоните мач по мач в сайта на гонг и видях,че Телкийски има вече един картон,вчера му беше втория и по този начин той пропуска мача в Италия.Живко беше наказан за вчерашния мач поради натрупани два жълти картона.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.