Черноморец - Лудогорец FT. 1-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Черноморец - Лудогорец FT. 1-0

Мнениеот petkan » 28 окт 2012 16:26

mad forest написа:
petkan написа: [offtopic]Само един въпрос имам към теб - смяташ ли, че Домусчиев е чист като момина сълза?[/offtopic]

[offtopic]Че те вече момините сълзи не са чисти, а ти за Домусчиев питаш...;)! Поздрави![/offtopic]

[offtopic]Благодаря за отговора. Поздрави и от мен![/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 окт 2012 16:28

petkan написа:
BRF написа:[offtopic]Петкане,Ювето пак бие!Честито!Ливърпул и Евертън вече си вкараха 4 гола ;)[/offtopic]

[offtopic]Знам, радост вкъщи :) Всъщност на мен Юве не ми е чак такава слабост, но заради сина ми.... много тежко ги изживява мачовете им :(
Гледам и Ливърпулското дерби в момента.[/offtopic]

[offtopic]Радостите на твоето дете са и твой радости :o !Колко философски прозвучах!Аз се водя фен на Ливърпул,ама нищо не ме грабва като моя си отбор ;) ![/offtopic]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 28 окт 2012 16:30

mad forest написа:Защо му изтрихте поста на Нефтохимик? В крайна сметка не каза нищо лошо, нито излъга с нещо!

Темата е за мача Черноморец - Лудогорец, а ти преди да задаваш такива въпроси е добре да се запознаеш с правилата!

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 28 окт 2012 16:30

BRF написа: [offtopic]Радостите на твоето дете са и твой радости :o !Колко философски прозвучах!Аз се водя фен на Ливърпул,ама нищо не ме грабва като моя си отбор ;) ![/offtopic]

[offtopic]Извинявай, че се намесвам, но с двата шала ли ходи, когато играхте с тях :) ?[/offtopic]
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 окт 2012 16:32

mad forest написа:
BRF написа: [offtopic]Радостите на твоето дете са и твой радости :o !Колко философски прозвучах!Аз се водя фен на Ливърпул,ама нищо не ме грабва като моя си отбор ;) ![/offtopic]

[offtopic]Извинявай, че се намесвам, но с двата шала ли ходи, когато играхте с тях :) ?[/offtopic]

С кого?Не ти разбрах въпроса :?

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 28 окт 2012 16:33

kartago написа:
mad forest написа:Защо му изтрихте поста на Нефтохимик? В крайна сметка не каза нищо лошо, нито излъга с нещо!

Темата е за мача Черноморец - Лудогорец, а ти преди да задаваш такива въпроси е добре да се запознаеш с правилата!

Правилата са ми известни и се придържам към тях до колкото мога! Въпросният пост беше свързан с мача относно посещаемостта на двата отбора ибеше добавено сравнение с посещаемостта на Нефтохимик! Разбрал съм, че тук се трие избирателно това, което не е угодно! Ако се поразровиш в темата ще намериш доста за триене писано от фенове на Черноморец!

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 28 окт 2012 16:33

BRF написа:
mad forest написа:

С кого?Не ти разбрах въпроса :?

[offtopic]С Ливърпул, нали за тях си говорихте...![/offtopic]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 28 окт 2012 16:35

mad forest написа:
kartago написа:

Правилата са ми известни и се придържам към тях до колкото мога! Въпросният пост беше свързан с мача относно посещаемостта на двата отбора ибеше добавено сравнение с посещаемостта на Нефтохимик! Разбрал съм, че тук се трие избирателно това, което не е угодно! Ако се поразровиш в темата ще намериш доста за триене писано от фенове на Черноморец!

На последния си домакински мач според едно ченге, което е било там, заедно с тях са били около стотина човека. Иначе ако искаш, мога да попитам колко са били, за да ти кажа точна бройка? Нефтохимик имаше много голяма посещаемост като бяха с безплатни билети и когато ходихме и ние, и целия град. Сега такава посещаемост в Бургас не може да бъде достигната, даже и с безплатни билети.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 28 окт 2012 16:37

mad forest написа:
kartago написа:

Има си начин как да се сигнализира, ако имаш нещо конкретно давай го в темата "Нужда от модераторска помощ". Само да добавя, че в момента НЕ се прдържаш към правилата.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 окт 2012 16:39

[offtopic]С Ливърпул, нали за тях си говорихте...![/offtopic][/quote]
[offtopic]ААААААААААААААА ха-ха!Аз съм от ЦСКА всичко друго минава на заден план!Нали едно време всеки си имаше и любим чужд отбор!Моя се водеше Ливърпул!Радвам се с тях,но не тъжа с тях!Голям кеф![/offtopic]

Върни се в “Черноморец”