Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот siniq_fen » 28 окт 2012 11:22

Кога играем с Пирин Разлог?
Само Левски!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 28 окт 2012 11:25

siniq_fen написа:Кога играем с Пирин Разлог?

В сряда

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 28 окт 2012 11:26

Жалко, няма да мога да го гледам в такъв случай :(
Само Левски!

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 28 окт 2012 11:44

Има още доста какво да се желае от играта ни ... Като резултати дотук го докарваме що годе, но втория полусезон почват тежките гостувания ....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 28 окт 2012 15:27

Френският защитник Максим Брило минава тестове в Левски, научи Гонг. Играчът е взел участие в учебна игра с част от юношите на клуба и футболисти от първия тим.

29-годишният защитник е направил добро впечатление по време на учебната игра и може да бъде ангажиран.

Бранителят е свободен агент, а за последно е играл в третодивизионния Ван. Брило е юноша на Рен и е висок 188 см., а първият му професионален договор е с Ниор, където играе от 2000 до 2004 година. Следват две години в Орлеан и два сезона в Либурн. През 2008/2009 защитникът е част от състава на Амиен.

Максим Брило играе в белгийския Шарлероа през 2009/2011, където се засича с настоящия играч на Левски Ромейн Ели.

Брило вчера наблюдава мача на Левски срещу Локомотив Пловдив (2:1), след което си тръгна заедно с Ели.

Припомняме, че Левски има сериозни проблеми в отбрана, които се задълбочиха след контузията на Димитър Везалов.

В началото на септември проби в Левски премина юношата на Олимпик Марсилия Кристоф Ловински, който обаче не бе одобрен от треньорското ръководство на „сините“.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 окт 2012 16:00

Добрите футболисти по средата на сезона свободни агенти не остават ;)
Ще порита малко с отборът ви и ще го отпратят по-живо, по-здраво
Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 окт 2012 16:20

PFC Litex написа:Добрите футболисти по средата на сезона свободни агенти не остават ;)
Ще порита малко с отборът ви и ще го отпратят по-живо, по-здраво

Изключително много ти благодарим, че ни осветли.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 28 окт 2012 16:33

tevez написа:Френският защитник Максим Брило минава тестове в Левски, научи Гонг. Играчът е взел участие в учебна игра с част от юношите на клуба и футболисти от първия тим.

29-годишният защитник е направил добро впечатление по време на учебната игра и може да бъде ангажиран.

Бранителят е свободен агент, а за последно е играл в третодивизионния Ван. Брило е юноша на Рен и е висок 188 см., а първият му професионален договор е с Ниор, където играе от 2000 до 2004 година. Следват две години в Орлеан и два сезона в Либурн. През 2008/2009 защитникът е част от състава на Амиен.

Максим Брило играе в белгийския Шарлероа през 2009/2011, където се засича с настоящия играч на Левски Ромейн Ели.

Брило вчера наблюдава мача на Левски срещу Локомотив Пловдив (2:1), след което си тръгна заедно с Ели.

Припомняме, че Левски има сериозни проблеми в отбрана, които се задълбочиха след контузията на Димитър Везалов.

В началото на септември проби в Левски премина юношата на Олимпик Марсилия Кристоф Ловински, който обаче не бе одобрен от треньорското ръководство на „сините“.

Kaриерата му наподобява тази на Ели, така че няма да е много по-различен. ;)

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 28 окт 2012 18:05

ясно , значи въпросния брило съм видпл снощи на "герена" . Гледаше мача с везалов и райков. Даже попитах едно от момчетата до мен дали знае кой е тоя, ама не можа да ми отговори.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 28 окт 2012 18:10

Собственикът на Левски Тодор Батков заяви, че най-много мечтае да постигне начело на клуба разгромна победа с над четири гола разлика над вечния съперник ЦСКА. Както е известно, армейците надвиха с 1:0 "сините" преди седмица във Вечното дерби.

"Една загуба от ЦСКА трудно се преживява и се лекува само с победа над "червените". Нещото, което ми липсва е разгромна победа над ЦСКА начело на Левски. Иначе имам три титли, купи, участие в груповата фаза на Шампионската лига, четвъртфинал за УЕФА, групи в Лига Европа. Искам да постигнем разгромна победа срещу тях. За мен това е успех с четири и повече гола разлика. Иначе съм падал с 0:3 от тях през есента на 2002 година. Тогава побеснях и не знаех къде се намирам. Освободих охраната и потеглих на някъде с колата, като нямам представа какво съм правил, но се осъзнах чак на тунелите по пътя за Пловдив", коментира Батков в предаването "Винаги в неделя" по TV7.

Адвокатът сподели още: "Харесвах Ботев (Пловдив), но тогава беше на мода да си привърженик и на голям софийски клуб. Аз бях от Левски. Ботев работи добре, хареса ми срещу ЦСКА и е реално да влязат в шестицата. През следващия сезон ще се борят за медали.

Левски е един от най-ощетяваните от съдийско естество отбори. Не мога да мълча, когато се надсмиват над най-обичания отбор в България. Така беше срещу Локомотив Сф и Литекс. Това не беше некадърност, а предубедено поведение с цел да се спре Левски.

Бях шокиран от поведението на играчите срещу ЦСКА. Причината е напрежението в битката за титлата. Другата е, че новите все още не са свикнали с обстановката. Моята мечта е да имаме трима-четирима класни чужденци, а останалите да са играчи от нашата школа.

Всички решения в Левски се съгласуват с мен. Прохазка и Жоао Силва имат бъдеще в Левски. Сърцати и здрави момчета, които просто трябва да намерят място. От пролетта започваме да внедряваме юноши. След трите сухи години публиката не ни дава кредит на доверие да градим нов отбор и да имаме две сухи години. Целите ни винаги са титла, купа и победи над ЦСКА.

Малко прекалихме с треньорските смени. Това не е добре".

Върни се в “Левски”