Черноморец - Лудогорец FT. 1-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Черноморец - Лудогорец FT. 1-0

Мнениеот Bourgas » 28 окт 2012 12:01

ntodorov написа:Tsonpen.
Теб съм те разкрил. Усетих те от раз и в един свой поуст бях написал, че ако паднете ти последен ще усетиш.
Никога не лъжа. :lol:
За мача: Ти сигурен ли си, че си махнал зелените очила ?
Съдията ви СПАСИ от логичен разгром.
[offtopic]Баах маа му. Наистина на черното викате бяло. :shock:[/offtopic]

Нейчо, с този човек няма смисъл да влизаш в спор, той живее в друга страна, има други разбирания за футбол и хич не си маха тапите от ушите. :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 окт 2012 12:02

Bourgas написа:
Теб съм те разкрил. Усетих те от раз и в един свой поуст бях написал, че ако паднете ти последен ще усетиш.

Нейчо, с този човек няма смисъл да влизаш в спор, той живее в друга страна, има други разбирания за футбол и хич не си маха тапите от ушите. :mrgreen:

Не бе. Аз за спорта. :)
Иначе тапите му в ушите не ми пречат. Пречи ми, че си е затворил и очите. :P
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 28 окт 2012 12:06

А ХЕРО Е ВЕЛИК ТРЕНЬОР АЛЕ АЛЕ ООООО
И НЕ ПРАВИ ТОЙ ПОДБОР АЛЕ АЛЕ ООООО 8-)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 28 окт 2012 12:07

tsonpen написа:Дали аз съм гледал същия мач? .

На това ти сам си отговори
tsonpen написа: А вашите защо протакаха почти цялото второ полувреме?

Защото водеха в резултата с 1:0. Не протакаха, а се стараеха да въведат по-бавен ритъм в играта.Ако си бил на мача трябва да си го забелязал. Напълно нормална тактика за отбор, водещ в резултата, при оспорван двубой. Но и отбор използващ всяка възможност за бърза контраатака.
tsonpen написа:Дори играчи на Лудогорец на няколко пъти помагаха на Колев да избере коя топка да вземе и да се реши най-после да я вкара в игра.

Стоян Колев е на близо 34 години и дългогодишен национал. Може сам да си избере топката и да я вкара в игра, а не Гъргоров да му я залага, а след това да моли съдията да даде жълт картон на вратаря.
tsonpen написа: Но един път секторът ви се вълнуваше за един сблъсък рамо в рамо. Това беше през второто полувреме, отляво по атаката ви.

Игра рамо в рамо се отсъжда когато съперниците се движат един до друг, а не когато единия връхлита странично върху другия и го отнася на 3-4 метра.
tsonpen написа:Нарушения имаше, но отново да твърдите, че сте реално ощетени е несъстоятелно.

Всички спорни ситуации се отсъждаха в полза на гостите, имаше отсъждане на обратни фаула и тъчове, дадоха се несъствуващи засади за домакините, а реални за гостите бяха покрити от страничните, съдията се влияше от мнението на футболистите им - изпълни искането на Гъргоров за жълт картон на Колев, не спря играта, когато бе контузен футболист на домакините и същите спряха, но гостите продължиха.
tsonpen написа:Вижте ни нас - загубата си е загуба, няма да обвиним световната конспирация!

При такова явно подпиране оставаше и да обвинявате някого!!!!!
tsonpen написа: Нашите не играха както могат и това е!

Бъдете честни, Херо и младите момчета не дадоха възможност на вашите да играят.

Според мен никой не е влиял на съдиите, но те вече свирят с някакво предубеждение на мачове на Лудогорец. Недай си боже отсъдят някоя спорна ситуация в полза на противника, то тогаз последствията за тях могат да бъдат не съвсем приятни. Явно помнят миналогодишния шампионат.
Последна промяна от k.dimitrov на 28 окт 2012 12:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 окт 2012 12:13

Нека не си кривим душата все пак.
Истината е, че Домусчиев не е купил мача. Ако беше така съдията щеше да падне за дузпа и сам да си я отсъди, защото
с изключение на Марселиньо в 49' и две разбърквания след корнер лудогорците не припарваха в наказателното ни поле.
Иначе в нашата половина се събираха и кълвяха, като мухи върху динена кора, но Утара,Гаел, Цоньо и Венци, като размятаха крака и ония
излитаха кой на където види и, където течението го отведе. :mrgreen: Абе, като в центрофуга бяха зелените фланелки. :P

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 окт 2012 12:14

Bourgas написа:

+1-неспасяем случай!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 окт 2012 12:21

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Ни сЪ трайти!

Майтап няма Ванка. Изживяваме минути на слава.
Бихме с Венко Филипов, Яни Пехливанов, Крум Стоянов, Гошо Терзиев, Венци Христов, Пламен Димов. Все млади момчета поставени на позиции да защитават отбора ни от лудогорските шампиони. Направиха го толкова грамотно, че оставиха значението на резултата в друго измерение.
Аз и всички от този форум се радваме за тези момчета на по 19 и 20 години (изключвам 20 годишните Утара и Гаел). Херо каза, че и Милчо Ангелов е щял да играе, ако не е бил ангажиран с юношеските национали на Бг. Ако Милчо и другото момче в отбора ( забравих му името сега) бяха влезли вече щях да свърша преждевременно. :oops:

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 28 окт 2012 12:26

ntodorov написа:

Бихме с Венко Филипов, Яни Пехливанов, Крум Стоянов, Гошо Терзиев, Венци Христов. Все млади момчета поставени на позиции да защитават
отбора ни от лудогорските шампиони. Направиха го толкова грамотно, че оставиха значението на резултата в друго измерение.
Аз и всички от този форум се радваме за тези момчета на по 19 и 20 години (изключвам 20 годишните Утара и Гаел). Херо каза, че и Милчо Ангелов е щял да играе, ако не е бил ангажиран с юношеските национали на Бг. Ако Милчо и другото момче в отбора ( забравих му името сега) бяха влезли вече щях да свърша преждевременно. :oops:

Нейчо, Станислав Дрянов. А защо пропусна Пламен. Беше блестящ. За пръв път го хваля това момче, но наистина заслужаваше, много движение, голямо самочувствие и най-важното - безкомпромисен при високите топки.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 окт 2012 12:29

А защо пропусна Пламен. Беше блестящ. За пръв път го хваля това момче, но наистина заслужаваше, много движение, голямо самочувствие и най-важното - безкомпромисен при високите топки.

:o Не знам Ники, как го пропуснах, като трябваше на първо място да го впиша. С теб и на мача си говорехме, че това момче израства с часове.
[offtopic]Веднага го добавям в списъка. :P[/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 окт 2012 12:34

ntodorov написа:

Бихме с Венко Филипов, Яни Пехливанов, Крум Стоянов, Гошо Терзиев, Венци Христов, Пламен Димов. Все млади момчета поставени на позиции да защитават отбора ни от лудогорските шампиони. Направиха го толкова грамотно, че оставиха значението на резултата в друго измерение.

Не знаех за всички тези подробности!Още по-голямо браво от мен в такъв случай!Това е един от начините за възраждане на българския футбол!

Върни се в “Черноморец”